Copy

Dé wedding planner voor jullie droombruiloft op Sicilië

SICILIE. Cultuur, passie, goddelijk eten, zon romantiek en natuurlijk AMORE. Eiland van onbegrensde mogelijkheden, ook voor Nederlandse en Belgische bruidsparen.

Trouwlocaties op Sicilië

Is een kasteel voor jou de ultieme trouwlocatie?

Op Sicilië kun je alle kanten op. Wij stellen deze maand een prachtig kasteel aan je voor. Een kasteel in de provincie Catanie die het totale trouwplaatje aanbiedt. De trouwceremonie, het diner, het feest en slapen op dezelfde locatie. Droom gerust met ons mee en zie jezelf al op jouw mooiste dag!
 

Dit kasteel heeft een prachtige binnenplaats, een schitterende tuin en mooie zalen waar wij een officiële trouwceremonie voor je kunnen organiseren.
 
Wij hebben dé locatie die bij jullie past!
De chef staat bekend om zijn culinaire hoogstandjes en de maître is de ultieme gastheer.
Na het aperitief staat er een prachtig antipasti buffet voor jullie klaar. Het voorgerecht en het nagerecht wordt aan tafel geserveerd en je sluit het huwelijksdiner af met een oog- en tongstrelend dessert buffet. Wil je binnen dineren of gaat je voorkeur uit naar de tuin bij het zwembad of op de binnenplaats? Of nog beter begin je aperitief en antipasti buffet bij het zwembad en geniet van het vervolg van je huwelijksdiner op de binnenplaats! Zo genieten jij en je gasten optimaal van het hele kasteel.

 

Jullie huwelijksnacht

Na de mooiste trouwdag sluit je natuurlijk af met een romantische huwelijksnacht. Wel even moeilijk welke suite je moet kiezen! Willen familie en / of vrienden ook blijven slapen? Dit kasteel heeft 13 prachtige kamers.

 

La Tuscia

Sicily Love 4 Weddings is jouw trouwspecialist voor de planning van je huwelijk op het Italiaanse eiland Sicilië. Maar dat betekent niet dat wij niet thuis zijn in de andere gebieden van dit mooie land! Samen met onze collega die permanent in Italië woont, organiseren wij ook de mooiste bruiloften in het prachtige gebied La Tuscia. Wat wij zo mooi vinden aan Sicilië en La Tuscia? Het onontdekte, rustieke, karakteristieke en authentieke. Daar willen wij jou graag kennis mee laten maken. In onze volgende nieuwsbrief stellen wij een van de mooie trouwlocaties in La Tuscia aan je voor!

Pre Wedding bezoek

Het is al jaren goed gebruik dat wij onze klanten voorstellen om een lang weekend te komen genieten van 'La Dolce Vita' in Italië. Tijdens een geheel verzorgd weekend rijden wij samen met het bruidspaar langs de locaties en spreken wij de leveranciers die betrokken worden bij de huwelijksdag. Dit wordt door de bruidsparen als heel positief ervaren en het hoort dan ook bij het optimaal genieten van de voorbereidingen.

Compleet genieten van 'La Dolce Vita'

Genieten van het pre wedding bezoek begint al bij de voorbereidingen. Sicily Love 4 Weddings maakt een complete beleving van jouw pre wedding bezoek! Wij maken een programma en sturen je informatie met mooie foto's en links naar filmpjes zodat je alvast vooraf kunt genieten. In het notitieboekje van Sicily Love 4 Weddings kun je alvast aantekeningen maken zodat je niets vergeet te vragen en achteraf nog eens op je gemak kunt lezen waarom je welke locatie zo bijzonder vond.

Pre wedding bezoek ook voor jou!

Ook jij kunt nu een pre wedding bezoek boeken bij Sicily Love 4 Weddings! Weet je nog niet zeker waar je wil gaan trouwen? Heb je Sicilië of La Tuscia in gedachten maar ben je er nog nooit geweest? Wij laten jullie graag kennis maken met deze prachtige gebieden in Italië. Het pre wedding bezoek wordt helemaal op maat voor jou gemaakt. Wij kunnen alles van A tot Z voor jullie regelen, alleen de bezoeken aan de locaties met jullie doen en alles daar tussen in! Neem contact met ons op om een afspraak te maken voor een vrijblijvend advies.

Trouwbedankje van de maand

Ook deze keer weer een leuke tip voor een trouwbedankje voor je gasten. Met reageerbuisjes kun je prachtige bedankjes maken. Bijvoorbeeld met badzout en een mooi takje kruiden. Laat Sicily Love 4 Weddings je helpen met creatieve ideeën! Geen tijd en/of ruimte in de koffer? Wij verzorgen ook graag de trouwbedankjes voor jullie.

BLOG

Trouwen op Sicilië - Wat kost dat eigenlijk? 

Lees meer! 

BLOG

De Bruidstaart

Lees meer! 

BLOG

Een dag uit het leven van een wedding planner op Sicilië

Lees meer! 
 

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor jullie perfecte dag? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

Kogeldistel 51
3068 NH Rotterdam

email: info@trouwenopsicilie.nl
 

Thea Huigen + 31 (0)6 50460494

Isis Neuvenheim-Leotta +31 (0)6 81737406Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Copyright © 2017,Sicily Love 4 Weddings, All rights reserved.
 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Sicily Love 4 Weddings · Borstelgrasstraat 2 · Almere, Fl 1313BG · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp