Copy

Trouwen op Sicilië  


Dé wedding planner voor jullie droombruiloft op Sicilië. 

SICILIE. Cultuur, passie, goddelijk eten, zon romantiek en natuurlijk AMORE. Eiland van onbegrensde mogelijkheden, ook voor Nederlandse en Begische bruidsparen.
 

De wedding planners van Sicily Love 4 Weddings zijn verliefd geworden op dit eiland en hebben zich gespecialiseerd in ‘Trouwen op Sicilië’. Wil jij een typisch Zuid-Italiaanse bruiloft in de olijfboomgaard, op het strand of op een zonovergoten terras met uitzicht op zee? Welke sfeer kies jij om je huwelijksdroom te verwezenlijken? Wij hebben de ervaring op dit mooie eiland, kennen de mooiste plekjes, spreken de taal en realiseren graag jullie mooiste dag op het prachtige Sicilië!

Trouwlocaties op Sicilië

Niet voor niets noemen wij onszelf de Sicilië-weddingspecialist. Doordat wij de taal spreken en al heel lang veel goede contacten hebben op het eiland, kennen wij nét die plekjes die een ander niet kent. Dat maakt de mogelijkheden voor jullie droomdag nog groter!

De vraag is gesteld en het volmondig JA is uitgesproken! Nu begint een geweldig mooie tijd, de tijd van de voorbereidingen voor jullie huwelijk! De eerste stap is het zoeken naar een locatie die helemaal bij jullie past. Sicily Love 4 Weddings helpt jullie graag bij het zoeken naar die bijzondere trouwlocatie. Op Sicilië zijn schitterende locaties in overvloed voor alle momenten van jullie trouwdag.

Wij hebben dé locatie die bij jullie past!

De planning van jullie huwelijk op Sicilië

Vanaf het eerste advies tot aan de evaluatie maken we de volledige planning voor jullie huwelijk. Van maand tot maand, van dag tot dag.

Die planning is een complete – maar dan ook écht complete – checklist die in kaart brengt wat wanneer moet gebeuren en wie waarvoor verantwoordelijk is tijdens jullie trouwdag. Het is ook een handige leidraad bij de verdere uitvoering van de werkzaamheden die je aan Sicily Love 4 Weddings overlaat. En hoe omvangrijk het plan van aanpak ook is: je zult het snel genoeg ervaren als een geruststellende gedachte dat zelfs schijnbaar onbelangrijke activiteiten nauwgezet zijn geïnventariseerd. Het team van Sicily Love 4 Weddings werkt met precisie en oog voor detail aan de mooiste dag van jullie leven.

Rhona & Bas  Cefalù 9 Giugno 2015
Bekijk een prachtige trailer van het huwelijk van Rhona en Bas, één van de door ons georganiseerde huwelijken op Sicilië! 
BRUIDSPAREN OVER ONS
'Mede dankzij de onvermoeibare en vooral enthousiaste inzet van Sicily Love 4 Weddings is het een sprookje geworden waar wij en onze gasten maar niet over uit gesproken raken...Woorden schieten dan ook hier tekort om het aandeel van de dames in onze dagen op Sicilië te omschrijven; ze waren onmisbaar, onbetaalbaar en onvergetelijk!'

BLOG

Trouwen op Sicilië - Wat kost dat eigenlijk? 

Lees meer! 

BLOG

De Bruidstaart

Lees meer! 

BLOG

Een dag uit het leven van een wedding planner op Sicilië

Lees meer! 
 

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor jullie perfecte dag? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

Kogeldistel 51
3068 NH Rotterdam


Borstelgrasstraat 2
1313 BG Almere

 

email: info@trouwenopsicilie.nl
 

Thea Huigen + 31 (0)6 50460494

Isis Neuvenheim-Leotta +31 (0)6 81737406

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Copyright © 2017,Sicily Love 4 Weddings, All rights reserved.
 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Sicily Love 4 Weddings · Borstelgrasstraat 2 · Almere, Fl 1313BG · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp