Copy

Salut, <<Prenume>>,

În ultimele săptămâni am văzut mulți oameni visând. I-am cunoscut după o ploaie groaznică sau într-o zi în care mirosea a vată de zahăr atât de tare încât corpul spunea un singur lucru: mănâncă dulce și lenevește!

Este vorba despre bobocii #dela1la21 pe care i-am văzut pe 24 aprilie și pe 1 mai, zile în care ar fi putut să plouă cu scuze. Oamenii și-au luat inima în dinți și au venit nu doar să alerge, ci să-și schimbe viața și să adere la o comunitate.

Uneori uităm cât de important este să visăm: suntem prinși în task-urile zilnice (care deseori ne cocoșează și ne obosesc excesiv!), iar când facem sport suntem deja în lumea noastră și tot ce facem este să încercăm să scoatem demonii și să uităm de grijile de zi cu zi. Însă oamenii care fac primii pași în sport au acel optimism de care noi, unii care poate facem sport de ceva timp, mai uităm din când în când.

Și este foarte bine să visăm atunci când facem sport. Știm din start că nu o să ne calificăm la Jocurile Olimpice, dar încercăm constant să transformăm actualul "eu" într-o fantomă și să construim un "eu" mai puternic, mai ambițios și mai neînfricat în fața limitărilor de orice fel. 

Am început sezon nou de alergare #dela1la21, iar echipei 321sport se alătură și se vor alătura mulți oameni care îndrăzesc să viseze. E un sentiment fantastic să ascultăm poveștile lor, să le fim alături la fiecare pas. Și imediat vă povestim că am început să filmam un serial care va documenta tot acest drum de la 1 la 21 kilometri. Filmăm doi oameni cu telefonul Nokia 8 Sirocco și suntem convinși că rezultatul va inspira și mai mulți oameni să se apuce de sport. Liber la visat!

Acest newsletter este scris de Corina și Radu,
echipa editorială 321sport

 

* am început să ștergem adresele de mail care nu au deschis niciunul dintre ultimele 5 newslettere. Ne dorim alături doar oamenii interesați de ceea ce facem. Mai bine mai puțini, mai uniți și mai bine conectați.

Ce nebunii am mai făcut (sau punem la cale)

rubrică scrisă de Corina

Au avut loc deja primele două antrenamente #dela1la21, două zile în care oamenii ar fi putut foarte ușor să spună “pas” la alergat. Dacă pe 24 aprilie a plouat cu bulbuci și a fost frig, pe 1 mai a fost o zi numai bună de ieșit cu prietenii la o bere și la o hamsie (da, o să vedeți în video că a fost plin Herestrăul de o groază de tentații!). Dar în loc să își găsească scuze, bobocii noștri au venit la antrenament și au făcut primii lor pași spre o viață de sportiv.

Alexandra și pe Liviu sunt doi dintre cei care s-au apucat de alergat alături de noi, în sezonul 8 #dela1la21, iar pe ei îi vom urmări pe parcursul celor șase luni de antrenamentele (aici poți vedea al doilea episod al mini-seriei documentare despre ei). Le vom afla povestea, vom vedea cum se adaptează de la o viață normală, pe alocuri sedentară, de persoane care lucrează la program, la una activă, de indivizi care își strecoară câteva ore de sport în programul super aglomerat.


În ultimele săptămâni am organizat edițiile 321sport RUN+ de weekend. Dacă în prima săptămână am ieșit la o alergare + o cafea bună de la T-Zero Coffee Shop, în cel de-al doilea weekend am combinat alergarea cu o super înghețată de la gelateria DolciConi.


Pe 14 mai pasionații de alergare pot testa pantofii On, care sunt deja disponibili în magazinile din România.

La eveniment vor putea fi testate modelele Cloud X și Cloudflow în versiunile de damă și de bărbat, iar numerele disponibile de test sunt: 

  • pentru femei: 36-40
  • pentru bărbați: 41-45 

Sunt puse la dispoziție, pentru testare, 20 de perechi de pantofi, iar rezervarea lor se va face la fața locului pe principiul primul venit, primul servit. Alergătorii trebuie să prezinte un act de identitate în momentul în care vor primii pantofii. Detalii suplimentare aici»

Fascinanta lume a alergării

văzută prin ochii lui Radu

Weekendul acesta se întâmplă Campionatul Mondial de Ultra Trail (TWC), iar pentru prima dată România este reprezentată de 5 atleți: 3 băieți și 2 fete.

Cursa regină are 85 kilometri și 5000 metri diferență de nivel, iar sportivii care vor reprezenta țara noastră sunt Cristina Cecan, Ana Constantin, Robert Hajnal, Radu Milea și Andrei Țale.

Carmen Albișteanu a scris un articol complet pe tema aceasta chiar de la fața locului, iar dacă îi urmăriți blogul în această perioadă, puteți afla informații la cald de acolo.

Este un moment foarte important pentru ultra atletismul românesc și sperăm să fie o poartă către noi orizonturi în acest sport. Amintim că anul acesta se desfășoară la Timișoara Campionatul European de 24 ore Alergare.

Doza de motivaţie

recomandată de Corina

Crescută într-o familie de sportivi olimpici, Anna a dus încă din copilărie o viață activă. A încercat mai mult tipuri de sport, după care și-a dorit să le calce pe urme părinților. Dar, trecută de vârsta de 20 de ani, s-a întrebat ce și-ar dori să facă mai departe dacă nu ar avea nicio limitare.

Atunci a decis că este atrasă de sporturile de anduranță, de călătorii și că ar vrea să alerge aproximativ 3000 de kilometri de-a lungul Te Araroa, un traseu de trail care traversează toată Noua Zeelandă.

În cadrul TEDxRoyalHolloway, Anna McNuff povestește despre cât de important este să îți asculți vocea interioară de "om visător" și pune accentul pe ce se întâmplă atunci când înlocuiești frica de eșec cu curajul de a începe, pur și simplu, să faci ceea ce ți-ai propus.

Știu că este un speech destul de lung, dar îți spun eu că merită! Pe mine m-a impresionat cel mai tare un cadru în care Anna, undeva pe la minutul 16:55, ne arată că nu-i întotdeauna ușor, dar merită să începi să faci acel pas spre a fi mai aproape de locul în care ai visat că vei ajunge.

Deși în ultima perioadă mi-a răsunat în minte replica "focus on the finish line", spusă de un alergător de anduranță, Anna merge pe o idee cumva complementară: "what would happen if you forgot about the finish line and you just started running towards it". Pe mine, una, m-a pus pe gânduri.

22 minute

Power song

recomandat de Radu

Doamne, cum e piesa asta! N-are nici o săptămână de când a apărut și am impresia că o știu de o viață întreagă.

Cred că este cel mai pozitiv vibe pe care l-am auzit în ultimii ani și n-a trecut o zi de când s-a lansat să nu ascult melodia de cel puțin 2-3 ori.

Când aud versul cu "Watch me move" îmi vine să-mi pun pantofii în picioare și s-o iau la sănătoasa, timp în care aș trăi cu impresia că-s Mo Farah pe străzile din București. 

Sper că deja ai pus-o pe repeat, căci ai toate motivele din lume să faci asta. THIS IS AMERICA!

Imaginea săptămânii

recomandată de Radu

Pentru că tot vorbim de împlinirea viselor și curajul de a merge în direcția pe care ți-o dorești, săptămâna asta am dat peste o fotografie care ilustrează perfect această idee.

@asicsfrontrunner a postat acestă fotografie împreună cu mesajul:

"Don’t wait for open doors, be the open door 😂🙃🤸🏾‍♂️
#IMoveMe with Elisa alias @the_lucky_woman_ ✌️"
 

Provocarea săptămânii

lansată de Radu

Weekendul acesta e Semimaratonul București. Ieșiți din case și încurajați oamenii care aleargă (dacă nu cumva vă numărați printre sportivii de la start).

Duminică la 09:30 ne întâlnim pe podul de la Izvor ca să facem un cheering point pentru alergători, așa că puteți veni în echipa 321sport de susținere: o să cântăm și-o să dansăm împreună 😁

Sfatul nostru: 

Faceți sport: e cel mai bun lucru pe care îl puteți face pentru voi!

Dă mai departe veștile din vestiarul nostru!

Dacă îți place ce subiecte abordăm aici, anunță-i și pe prietenii tăi și invită-i să ni se alăture!

Le poți da forward de aici și, dacă vor să ni se alăture, pot da subscribe chiar de aici.

Copyright © 2018 321sport.ro

Primești acest email deoarece te-ai înscris la newsletterul 321sport sau ai participat la evenimentele 321sport folosind această adresă de email.


Adresa la care ne găsești:
Calea Moșilor 36A
București, România

Dacă vrei să faci modificări în legătură cu acest newsletter:
Poți să îți actualizezi setările sau să te dezabonezi din lista noastră.

Email Marketing Powered by Mailchimp