Copy

Salut, <<Prenume>>,

Săptămâna asta este una super importantă pentru noi! Sâmbătă noaptea, la trecerea dintre 23 și 24, organizăm cea de-a doua ediție a "Turei de vis". Este un concept care scoate în evidență cultura de alergare urbană și transformă cea mai scurtă noapte din an într-o petrecere sportivă la care participă cei mai mișto oameni. 

Așa că, fiind prinși cu organizarea, am lăsat-o mai moale cu scotocitul după articole și cărți faine de citit. Dar, pentru că știm că deja te-ai obișnuit să primești vești de la noi din vestiar, nu puteam să te dezamăgim. Ideea este că în vestiar se întâmplă planurile cu adevărat mari, iar Tura de vis este un proiect la care se muncește foarte mult. Și pentru care ideea de vestiar va prinde viață duminică dimineață, chiar la răsărit. :-)

Acest newsletter este scris de Corina,
parte din echipa editorială 321sport

Ce nebunii am mai făcut (sau punem la cale)

rubrică scrisă de Corina

Am putea să descriem în multe feluri “Tura de vis”, dar vom lăsa numele să o descrie cel mai bine. Pentru că de vis este expresia perfectă care poate descrie o experiență de alergare urbană care ne definește din punct de vedere uman și sportiv.

La solstițiul de vară am creat un concept care scoate în evidență cultura de alergare urbană și transformă cea mai scurtă noapte din an într-o petrecere sportivă la care participă cei mai mișto oameni. Când se întâmplă? În noaptea dintre 23-24 iunie 2018, începând cu ora 21:00.

Dacă vrei să alergi cu noi, aici găsești mai multe detalii»


Adriana este cel de-al treilea personaj al seriei de articole "Alergatorii din[tre] noi". Ea întruchipează perfect ideea de #RunningCulture! Pentru ea alergatul inseamna fericire, iar sportul îl traduce în perseverență, nu în rezultate.

"Când a fost prima dată la alergat, undeva prin mai-iunie 2017, avea multe kilograme în plus și o serie de așteptări nerealiste. Ieșise să facă sport după o perioadă lungă de sedentarism și își amintește că “în mai puțin de un kilometru am crezut că mor efectiv”. Nu voia să vorbească cu nimeni, nici să cunoască alți oameni.

Spera să poată alerga mai mult de un kilometru și se simțea dezamăgită de condiția ei fizică. Era totuși conștientă că nu mai făcuse sport în mod constant încă din generală, atunci când juca în echipa de mini-baschet. Deși ulterior a mai interacționat cu activitățile fizice, a făcut parte din detașamentul de intervenții în caz de dezastre din cadrul unei filiale de Cruce Roșie, nu a avut un stil de viață activ."

Citește continuarea articolului aici»

* Proiectul Alergătorii din[tre] noi este un concept editorial marca 321sport, susținut de Nokia Mobile, iar toate ilustrațiile sunt realizate cu Nokia 8 Sirocco.


Pe 17 februarie 2018 Radu a suferit o fractură de metatarsian, iar pe 19 mai 2018 a alergat la Helsinki City Marathon. Nu a fost primul lui maraton, dar a fost cel care i-a dat cele mai multe emoții.

Episodul 17 Discover the World through its Marathons este unul cu o mare încărcătură emoțională și este primul documentar filmat exclusiv cu telefonul Nokia 8 Sirocco.

A fost o plăcere imensă să lucrăm la acest material și sper să îți trezească la fel de multe emoții cum se întâmplă și-n cazul nostru.

Aici poți vedea video-ul»

Sfatul nostru: 

Faceți sport: e cel mai bun lucru pe care îl puteți face pentru voi!

Dă mai departe veștile din vestiarul nostru!

Dacă îți place ce subiecte abordăm aici, anunță-i și pe prietenii tăi și invită-i să ni se alăture!

Le poți da forward de aici și, dacă vor să ni se alăture, pot da subscribe chiar de aici.

Copyright © 2018 321sport.ro

Primești acest email deoarece te-ai înscris la newsletterul 321sport sau ai participat la evenimentele 321sport folosind această adresă de email.


Adresa la care ne găsești:
Calea Moșilor 36A
București, România

Dacă vrei să faci modificări în legătură cu acest newsletter:
Poți să îți actualizezi setările sau să te dezabonezi din lista noastră.

Email Marketing Powered by Mailchimp