Copy

Salut, <<Prenume>>,

Au trecut două săptămâni de când nu ne-am mai auzit. Între timp a venit vara și la antrenamentele noastre prindem cele mai frumoase apusuri de soare. Tu când ai ieșit ultima dată să alergi la asfințit?

Radu a început să iasă la ture de alergare pe munți, iar pozele pe care le-a făcut sunt superbe! Abia aștept să experimentez și eu sentimentul pe care îl ai atunci când alergi la înălțime.

Weekend-ul ăsta este tot plecat, de data asta prin Apuseni. Acolo filmează un documentar despre o super echipă de sport si sunt nerăbdătoare să văd ce iese!

Deci, am rămas doar noi în vestiar. Discuțiile vor fi mai light de data asta. Vorbim despre povești ale unor oameni care iubesc alergarea, sau care abia acum o descoperă, despre explorarea unor mistere și despre a trăi mai mult în prezent.

Până data viitoare, bucură-te de tot ce-ai în jurul tău, dar mai ales de momentele în care poți face sport!

Acest newsletter este scris de Corina,
parte din echipa editorială 321sport

Ce nebunii am mai făcut (sau punem la cale)

rubrică scrisă de Corina

Cel de-al doilea personaj din cadrul proiectului "Alergătorii din[tre] noi"* este Roxana Stoian. Ea ne spune despre cum s-a apucat de alergat, cum a fost la prima competiție la care s-a înscris și despre ce așteptări nerealiste a avut atunci, în fața primului ei concurs.

"Februarie 2015 a fost momentul în care s-a apucat serios de alergat. Într-o zi, Alex, colegul ei de muncă, a venit în birou și le-a propus tuturor să îl însoțească la alergat. El frecventa deja de ceva timp grupul Nike+ Running, care ieșea sâmbătă dimineața la antrenamente, și le-a convins foarte ușor și pe colegele lui să meargă cu el.

Roxana s-a dus de câteva ori la întâlnirile din weekend, şi își amintește că alergările erau “praf”. Prima ei alergare a fost “lungă și scurtă în același timp”. Nu o ține minte perfect, dar, cunoscându-se foarte bine, poate recrea momentul respectiv. Sâmbătă dimineață, Parcul Herăstrău, Charles de Gaulle. A făcut o mică încălzire înainte, după care a pornit în alergare împreună cu grupul. După doar câteva secunde a rămas în urmă, deoarece toți ceilalți alergători erau mult mai rapizi și antrenați. Trecuseră doar 100 de metri și ea s-a oprit pentru că nu mai putea înainta."

Citește continuarea articolului aici»

* Proiectul Alergătorii din[tre] noi este un concept editorial marca 321sport, susținut de Nokia Mobile, iar toate ilustrațiile sunt realizate cu Nokia 8 Sirocco.​


Aventura bobocilor noștri continuă! A ieșit cel de-al treilea episod din documentarul sezonului 8 #dela1la21. Alexandra și Liviu se pregătesc cu seriozitate de primul lor semimaraton, dar problemele încep să apară.

Fie că a fost vorba de febră musculară, sau de remarcile răutăcioase ale prietenilor, călătoria în lumea alergării trebuie să continue. Amândoi sunt super determinați să ducă programul până la capăt și să demonstreze că pot alerga 21 de kilometri, chiar dacă nu prea le aveau cu sportul.

Aici poți vedea video-ul»


Săptămâna asta am fost la cea de-a doua sesiune de test a produselor On România, eveniment la care am avut ocazia să testăm și precizia ceasurilor Garmin. 

Mai întâi am alergat și am interacționat cu produsele, după care am rămas în magazinul Stonefeet și am discutat despre experiența pe care am avut-o pe traseu.​

Ne-a plăcut super mult atmosfera, așa că trebuie să mai facem!

Aici mai multe poze de pe traseu»

Doza de motivaţie

recomandată de Corina

De data asta am trecut de la video-urile cu povești emoționante și motivaționale, la unele gen "știați că".

La TEDxPennQuarter, Christopher McDougall explorează misterele dorinței umane de a alerga.

Despre cum a supraviețuit omul timpuriu, sau despre tribul ascuns din Mexic, care aleargă pentru a trăi, aflăm mai multe chiar de la el.

16 minute

Imaginea săptămânii

recomandată de Corina

Imaginea asta este mai puțin despre estetică și mai mult despre mesajul pe care îl transmite.

@bombayrunning: "Do more things that make you forget to check your phone." 

Asta este ceea ce mi-am propus și eu să fac în următoarea periodă. Îmi doresc să las telefonul deoparte și să mă bucur mai mult de momentele simple, petrecute alături de prieteni sau cele în care fac sport.

Provocarea săptămânii

lansată de Corina

În ton cu mesajul transmis de imaginea săptămânii, te provoc să renunți cât mai des posibil la telefon și să te bucuri de clipele alea speciale pe care ți le oferă alergarea.

Dacă ai reușit să faci asta de cel puțin trei ori în următoarele două săptămâni, gândește-te la ce beneficii ai avut și scrie-ne și nouă despre experiență. Ne-ar plăcea să adunăm toate poveștile într-un material care să îi motiveze și pe ceilalți să facă același lucru.

Sfatul nostru: 

Faceți sport: e cel mai bun lucru pe care îl puteți face pentru voi!

Dă mai departe veștile din vestiarul nostru!

Dacă îți place ce subiecte abordăm aici, anunță-i și pe prietenii tăi și invită-i să ni se alăture!

Le poți da forward de aici și, dacă vor să ni se alăture, pot da subscribe chiar de aici.

Copyright © 2018 321sport.ro

Primești acest email deoarece te-ai înscris la newsletterul 321sport sau ai participat la evenimentele 321sport folosind această adresă de email.


Adresa la care ne găsești:
Calea Moșilor 36A
București, România

Dacă vrei să faci modificări în legătură cu acest newsletter:
Poți să îți actualizezi setările sau să te dezabonezi din lista noastră.

Email Marketing Powered by Mailchimp