Copy

Salut, <<Prenume>>,

Bine ai (re)venit în vestiarul 321sport. Sincer, acesta este locul în care ne simțim cel mai bine pentru că suntem înconjurați de o comunitate de oameni super mișto și putem să povestim despre lucrurile alea tari pe care știm că tu le înțelegi și le apreciezi la fel de mult.

În ultimele săptămâni comunitatea a crescut fantastic, iar mie îmi crește pulsul doar când mă gândesc la asta! La antrenamentele #dela1la21 am creat o adevărată echipă de începători în sezonul cu numărul 8, iar atmosfera este PERFECTĂ. Oamenii se împrietenesc la fiecare pas și acum e momentul în care se creează legături care ne vor defini fundamental de acum înainte. Am tot văzut procesul acesta în fiecare sezon de alergare, însă de fiecare dată sunt uimit de felul fantastic în care oamenii se conectează prin sport.

În fiecare sezon vin și unii oameni care bifează două antrenamente în șase luni, apoi se așteaptă să termine semimaratonul fără probleme. Vreau să subliniez că-n ultimele săptămâni am văzut cei mai dedicați boboci, iar constanța lor la antrenamente este incredibilă. Kudos for the great work, team!

Apropo, e posibil să fi primit zeci (sau sute!) de mailuri pe tema GDPR-ului, adică a protecției datelor personale. Noi stocăm adresele de mail ale oamenilor care au participat la evenimentele 321sport pe serverul de MailChimp (cel de pe care trimitem acest newsletter) și le păstrăm în siguranță doar acolo.

Urmează un newsletter destul de lung și dacă nu l-am trimite așa târziu ar veni natural o recomandare de ia și bea o cafea în timp ce-l citești, însă vineri seara, după ora 18, poate e timpul de o bere sau de un cocktail 😊

Și, ceva super important: pe 23-24 iunie facem cel mai mare party urban la Tura de Vis. Blochează-ți în calendar toată noaptea, urmează o experiență fantastică de alergare, numai bună de povestit nepoților!

PS: Weekendul acesta se desfășoară Campionatul European de Alergare pe durata de 24 ore, iar la Timișoara s-au strâns cei mai buni atleți de anduranță. E de urmărit!

Acest newsletter este scris de Corina și Radu,
echipa editorială 321sport

Ce nebunii am mai făcut (sau punem la cale)

rubrică scrisă de Corina

Săptămâna asta am lansat un nou proiect pe site: Alergătorii din[tre] noi*. Este vorba de o serie de portrete de alergători prin intermediul cărora vrem să spunem povestea alergării din România. Astfel vrem să vedem care este relația oamenilor cu sportul, ce ritualuri au înainte de antrenamente și ce îi motivează să iasă la alergat în mod constant.

Primul articol publicat este despre Alex, care încă de mic a fost atras de activitățile sportive. Dacă în copilărie a fost campion județean la badminton, după ce s-a mutat în București a început să iasă la alergat cu 321sport.

Citește aici articolul despre Alex»

* Proiectul Alergătorii din[tre] noi este un concept editorial marca 321sport, susținut de Nokia Mobile, iar toate ilustrațiile sunt realizate cu Nokia 8 Sirocco.​


Continuăm tradiția, iar în weekend ne întâlnim la o nouă alergare urbană. Dacă până acum am combinat sportul cu o cafea aromată, sau cu o super înghețată, acum a venit momentul să degustăm niște fructe proaspete.

321sport RUN+ Fruits va începe din centrul capitalei, Hotel Intercontinental, și se va termina fix la Piața Obor. Ce poate fi mai plăcut decât să închei alergarea cu o porție binemeritată de fructe!

Regulile sunt aceleași: noi aducem muzica, voi setați ritmul alergării, iar distracția e garantată!

Mai multe detalii despre 321sport RUN+ Fruits»

Doza de motivaţie

recomandată de Corina

James Lawrence vorbește la TEDxTWU despre experiența de a participa la competițieile de tip Ironman. Totul pare o nebunie încă de la început. Dar ce te faci când plănuiești să participi la 30 de competiții Ironman într-un an, în 11 țări diferite și ajungi la cea de-a șasea și vrei să renunți?

Așa începe povestea lui James și a fiicei lui, Lucy, care, după ce au depășit împreună episodul din 2012, au pornit într-o călătorie inimaginabilă: 50-50-50. În 2015 James s-a înscris și a terminat 50 de curse de triatlon în 50 de zile consecutive, în toate cele 50 de state americane, iar Lucy i-a fost mereu alături.

De ce să urmărești acest video? Pentru că cele două persoanje sunt super carismatice, iar mie personal mi se pare impresionant ca o puștoaică de 13 ani să îți dea lecții de viață. Pe lângă asta, povestea asta e una atât de frumoasă, încât e păcat să trecem indiferenți pe lângă ea, iar conexiunea tată-fiică pe care o vedem aici este cu adevărat inspirațională.

12 minute

Cărți de citit

la recomandarea Corinei

În Autoportretul scriitorului ca alergator de cursă lungă (2007) aflăm de la Murakami cum arată viața unui alergător de cursă lungă, atât cu bune, cât și cu rele. Este povestea reală a unui om care a început să alerge în tinerețe și care, deși a trecut și prin momente dificile, nu s-a lăsat niciodată de programul pe care și l-a setat.

Chiar dacă volumul este cunoscut pentru mult-repetata replică "Pain is inevitable. Suffering is optional", mie mi-a rămas în minte următoarea: “To keep on going, you have to keep up the rhythm.”.

Pentru mine asta a fost cheia acestei lecturi. Aplicabil atât în ceea ce privește alergarea, dar și viața personală și profesională, acest citat a fost cel care m-a determiant să recomand această carte.

Ușor de citit, dacă vrei să intri în intimitatea actului alergării, merită să-i dai o șansă acestei cărți!

Power song

recomandat de Radu

Piesa e veche de când lumea, dar așa se întâmplă uneori: un brand folosește o piese veche într-o reclamă, apoi melodia revine pe buzele tuturor. LIFE IS LIFE!!! Îmi plăcea enorm în trecut, dar o îngropasem în sertarul cu amintiri și părea că urmează să se prăfuiască.

Not anymore! Spotul de la Nokia 8 Sirocco (pe care-l iubesc, e super fain și natural) mi-a adus aminte de piesă, iar imediat a reintrat în playlist-ul meu de spinning și de alergare. Pentru cei care veniți la clasele mele de spinning, merge un combo hill de 4/2 fantastic pe piesa asta! Și are o energie FABULOASĂ. 

Da, știu, I'm a sucker for old music, dar cred că se făcea treabă foarte bună pe vremuri. Dacă mă apuc să ascult un Top 50 zilele acestea, probabil nici n-aș sesiza când se schimbă piesele.

Acestea fiind spuse, hai la fugă și play Life is life! 😀

When we all give the power, We all give the best
Every minute of an hour, Don't think about a rest
When you all get the power, You all get the best


LIFE IS LIFE!!!! La la la laaaa!

Imaginea săptămânii

recomandată de Corina

Săptămâna asta este vorba despre curajul de a-ți seta obiective și despre încrederea pe care trebuie să o ai pentru a-ți depăși puțin câte puțin limitele.

Tocmai de aceea, fotografia lui @themarathonmarcus completează perfect tot acest puzzle. Așa cum spunea și el, "Life’s not a dress rehearsal, so take that leap of faith".


Marcus s-a apucat de alergare în 2006, în urma unui pariu pierdut cu un prieten, iar până în 2008 a reușit să termine primul lui maraton.

Începând cu 2016 a început să își documenteze antrenamentele, iar în prezent își folosește contul de Instagram și blogul ca pe un jurnal pentru a-i încuraja și pe ceilalți să aibă un stil de viață sănătos:

"I am a World Marathon Majors Six Star Finisher and I aim to show the ups & downs of my own experience, in an honest way which highlights the low and high points of training, working and parenting, whilst running races across the world."

Provocarea săptămânii

lansată de Radu

Întotdeauna am fost un fan al zahărului, uneori chiar și în cantități industriale, motiv pentru care am ajuns să cântăresc peste 0,1 tone. De ceva timp am renunțat la orice înseamnă zahăr procesat, iar procesul a fost unul extrem de dificil, timp în care corpul parcă m-a certat de foarte multe ori pentru că voiam să renunț la drog.

Te provoc să renunți pentru o săptămână la zahăr și să ne dai un mail în care să ne spui cum te simți în timpul experienței. Atenție: săptămâna începe ACUM, nu "de luni".

Sfatul nostru: 

Faceți sport: e cel mai bun lucru pe care îl puteți face pentru voi!

Dă mai departe veștile din vestiarul nostru!

Dacă îți place ce subiecte abordăm aici, anunță-i și pe prietenii tăi și invită-i să ni se alăture!

Le poți da forward de aici și, dacă vor să ni se alăture, pot da subscribe chiar de aici.

Copyright © 2018 321sport.ro

Primești acest email deoarece te-ai înscris la newsletterul 321sport sau ai participat la evenimentele 321sport folosind această adresă de email.


Adresa la care ne găsești:
Calea Moșilor 36A
București, România

Dacă vrei să faci modificări în legătură cu acest newsletter:
Poți să îți actualizezi setările sau să te dezabonezi din lista noastră.

Email Marketing Powered by Mailchimp