Copy

Neliraudoitus luottaa Schnell raudoitusautomaatiokoneisiin

Konekaupasta strategiseen kumppanuuteen. Näin voidaan helposti todeta viiden toimitetun Schnell raudoitusautomaatiokoneen perusteella! Huolto- ja varaosapalvelu on ”business as usual”, mutta yhteistyöhön kuuluu myös käytettyjen koneiden takaisinosto ja jälleenmyynti. Ensimmäiset Schnell raudoitusautomaatiokoneet toimitettiin Neliraudoitukselle jo 2007-2008.

Tuotannon kasvun myötä myös konetarpeet päivittyvät, jolloin uuden koneen hankinnan yhteydessä on tärkeää, että yhteistyökumppani huolehtii myös vaihdossa tulevista koneista. Näin tapahtui myös Neliraudoituksen kohdalla, BAU-MET OY järjesti uudet omistajat vaihtokoneille, joka mahdollisti uusien koneiden hankinnan.
Vaihtokoneet voidaan tapauskohtaisesti myydä suoraan uudelle omistajalle tai tehdaskunnostaa valmistajalla... Jatka lukemista

LUE KOKO KIRJOITUS TÄÄLTÄ

3 vinkkiä roskakuilun käyttöön

Italialainen rotaatiovalun asiantuntija Tekcnoplast valmistaa Unescon kulttuuriperintökohteenakin tunnetussa Materan kaupungissa monelaisia muovituotteita rakentamiseen, tienhoitoon, meri- ja asuntovaunuteollisuuteen sekä kotiin ja puutarhaan.  Suomessa heidät tunnetaan parhaiten kestävistä ja monipuolisista roskakuiluistaan.

Roskakuilut valmistetaan parhaan laatuisesta polyeteleenistä ja ne ovat uurretun muotonsa ansiosta mekaanisesti joustavia ja kestäviä sekä hiljaisia. Valikoimaan kuuluu myös monenlaisia ylä- ja välisyöttökartioita sekä erikoistuotteita kulumisen ehkäisyyn ja purkupölyn hallintaan.

Tutustu roskakuiluosiin tästä.

Roskakuilut ovat verraton apu saneerauskohteissa ja sopivat monenlaisiin kohteisiin monipuolisen osavalikoimansa ansiosta. Muista kuitenkin nämä kolme tärkeää asiaa roskakuilun asentamisessa ja käytössä, joitta käyttäminen olisi turvallista ja roskakuilun käyttöikä olisi mahdollisimman pitkä:

1. Kaiken A ja O on osaava ja tehtävään koulutettu henkilökunta. 
Varmista, että roskakuilujen kanssa työskentelevät henkilöt asentajista käyttäjiin ovat perehtyneet huolellisesti roskakuilun käyttöohjeisiin ja työmaan turvallisuusohjeisiin. Vain henkilöt, joille on annettu sopiva turvallisuuskoulutus saavat käyttää roskakuilua. Muistakaa tarkistaa putken osien kunto purkutyön aikana. Tarkistakaa, että sisäseiniin ei ole jäänyt purkujätettä kiinni, koska se lisää kuilun painoa ja saattaa aiheuttaa tukoksia. Korvatkaa rikkoutuneet ja kuluneet osat uusiin. Kiinnittäkää turvallisuuteen myös erityistä huomiota kun putkea puretaan pois käytöstä... Jatka lukemista

LUE KAIKKI VINKIT TÄÄLTÄ

Kevät toi muurarin, maalarin ja hanslankkarin…

Kysy tarjousta kevään sisä- ja ulkotöihin soveltuvista Altrexin kevyistä, kestävistä ja helppokäyttöisistä rakennustelineistä. Telineet valmistetaan Hollannissa huippumodernilla robottihitsauslinjastolla.  Kattavasta mallistosta löydät perusasennustelineen lisävarusteineen sekä erikokoiset telinekokonaisuudet moneen eri tarkoitukseen.

Valmiiden kokoonpanojen lisäksi olemme suunnitelleet oman mallin, joka soveltuu erinomaisesti Suomen markkinoille.

Nyt kun olemme jo päässeet auringonpaisteestakin nauttimaan, huomatkaahan, että Altrexilta on saatavana myös helppokäyttöinen Shuttle- apunostin, jolla mm. aurinkopaneelien nostaminen sujuu vaivattomasti ja turvallisesti.

Kysy lisää ja pyydä tarjous Sinulle sopivasta Altrex mallista!

KATSO KOKO MALLISTOMME TÄÄLTÄ

Myynti

Mika Iivonen
0400 21 20 24
mika.iivonen@bau-met.com
Marko Eklund
0400 22 11 29
marko.eklund@bau-met.com

Asiakaspalvelu & toimisto

0207 433 700
0400 21 20 93

office@bau-met.com
Seuraa meitä Linkedinissä
Seuraa meitä Linkedinissä
LinkedIn
BAU-MET OY Facebookissa
BAU-MET OY:n kotisivut
Copyright © 2021 BAU-MET Oy, All rights reserved.


Haluatko muuttaa miten vastaanotat näitä viestejä?
Voit päivittää profiilisi tai poistua listalta.