Copy
View this email in your browser

Start competitieteams

Vanaf zondag 19 september starten onze twaalf overige competitieteams met hun wedstrijden. Op 19-sep, 26-sep, 10-okt, 21-nov, 16-jan, 30-jan en 20-feb spelen we thuis in sporthal Ter Waerden. Dan hebben we zo'n beetje elke genoemde dag een volle sporthal. Eindelijk weer!
Voor de spelers is het altijd fijn als er veel toeschouwers op de tribune zijn, kom dus vooral eens een kijkje nemen. Zeker ons jongste team, J5, kan de steun goed gebruiken. Na bijna 2 jaar wachten, kunnen zij nu eindelijk eens gaan proeven aan het spelen van wedstrijden. Twee jaar lang waren er geen beginnerstoernooien, dus dan maar de eerste echte wedstrijd direct in echt competitieverband.

Geslaagd zomerrooster

Voor het tweede jaar op rij, organiseerden we het traditionele Zomerrooster maar liefst twee keer per week. Voor het eerst konden externe spelers zich tegen betaling aanmelden. Inmiddels heeft dat ook al de nodige nieuwe leden opgeleverd. Was jij er in de vakantie ook, en nam je zelfs een vriend(in) of familielid mee? Neem ze dan zeker nog eens mee naar één van de vier recreantenavonden in de week.
Voor nieuwe leden zijn de eerste vier keer gratis, bij aanmelding ontvangen ze een gratis rackets van de club, plus binnenkort starten ook onze beginnerstrainingen weer. Alle reden dus om nu echt met BADMINTON te starten! Voor meer informatie, neem contact op met Roland van der Eerden (recreatiezaken@bctrilan.com).

Afscheid verenigingsondersteuner Bruce Luijbregts

Op de achtergrond heeft ons bestuur de afgelopen twee jaar samen gewerkt met verenigingsondersteuner Bruce Luijbregts van The Move Factory. Sinds het ontbreken van een voorzitter hebben we met zijn hulp geprobeerd onze werkstructuur te optimaliseren. Ook nam hij vanuit zijn functie deel aan de bestuursvergaderingen als voorzitter van het overleg. We hebben in deze periode al veel stappen gezet.
Bruce heeft recent gekozen voor een nieuwe uitdaging en heeft The Move Factory, en ons dus ook, verlaten. We hebben inmiddels een positieve kennismaking gehad met zijn opvolger Dave Prikken. Hij zal het traject voortzetten, waarbij we natuurlijk nog altijd op zoek zijn naar onze nieuwe voorzitter. Heb je interesse, vraag gewoon eens vrijblijvend voor meer informatie (06-25426659). Wij willen in ieder geval Bruce ontzettend bedanken en hem veel succes wensen voor de toekomst.

Donderdag 30 september GEEN badminton


Vanwege een vervangende reservering, is donderdag 30 september sporthal Strijthagen niet beschikbaar voor ons. Dus voor de kids van de bad-mini-ton, onze jeugd van de jeugdrecreatie en de volwassenen van de seniorrecreatie betekent dit een vrije badmintonloze avond. Voor de rest hanteren we tot aan de herfstvakantie eind oktober ons normale rooster. Details rondom de herfstvakantie volgen later.

De Algemene Ledenvergadering (ALV)


De ALV is voor iedereen die geïnteresseerd is in het reilen en zeilen van BC Trilan en daar ook bij betrokken wil worden. Door aanwezig te zijn kun je namelijk je stem laten horen, zodat het bestuur weet wat de mening van de leden is.
 
Op vrijdag 15 oktober vindt de ALV plaats in de sporthal van Park Ter Waerden. We starten om 20:00.
 
Namens het bestuur heten we dan ook alle BC Trilan leden welkom!
 
Tijdens de jaarlijkse ALV komen o.a. de volgende zaken aan de orde:
 • Verkiezing en (her) benoeming bestuur
 • Wijziging of samenstellen van commissies (onder meer kascommissie voor het komende jaar)
 • Het gevoerde beleid in het afgelopen jaar en het te voeren beleid in het komende jaar
 • Algemeen jaarverslag (wat heeft de vereniging het afgelopen jaar gedaan) en financieel verslag (inclusief een jaarrekening, waarin de inkomsten en uitgaven staan)
 • Het verslag van de kascommissie van het afgelopen jaar
 • Definitieve begroting voor het lopende jaar en voorlopige begroting voor het komende jaar het behandelen van moties (leden of groepen leden kunnen een verzoek indienen aan het dagelijks bestuur om iets te doen, of juist te laten)
 • Wijzigingen van het huishoudelijk reglement

Verplaatsing van de feestavond!


Helaas is de beslissing genomen om de geplande feestavond die gepland stond op 9 oktober te verplaatsen naar het einde van de competitie (februari/maart 2022). We zullen tijdig de exacte datum hiervan communiceren. 

35+ competitie                 


Voor het komende badmintonseizoen heeft Trilan ook een team ingeschreven in de 35+ dubbelcompetitie. Dit is een laagdrempelige competitie waarin (recreatieve) spelers een aantal dubbels spelen op doordeweekse avonden. 
 
We hopen een brede groep spelers te vinden die met enige regelmaat mee willen doen. Zodoende zullen er altijd wel genoeg spelers zijn om de wedstrijd te spelen én heeft niemand een vaste verplichting. Voor iedere wedstrijd zijn minstens 4, maximaal 10 spelers nodig. 
 
Het is vooral bedoeld voor recreatieve spelers maar als we iemand tekortkomen dan is er altijd aanvulling vanuit oud-competitiespelers mogelijk.
 
Thuiswedstrijden zullen donderdagsavonds om 20:00 zijn in sporthal Strijthagen, onze vaste speelavond. De uitduels staan gepland op de speelavond van de betreffende vereniging.
 
Heb je interesse meld je dan bij Joost Voncken of Guido Paffen of stuur dan een bericht naar 06-11511206.
 

Jubularis!


Op 16 september jl. was Andy Cremers 25 jaar aaneengesloten lid van BC Trilan. Wij willen hem dan ook proficiat wensen met deze mooie mijlpaal. Op de eerstvolgende feestavond zullen we hem dan officieel huldigen.
 

Wie is er in september jarig?


Als je om je heen kijkt, lijkt het wel alsof er elke dag iemand jarig is. Volgens onderzoek van Harvard University is er één maand in het bijzonder waarin de meeste mensen ter wereld jarig zijn. Je raadt het al: september!
 
De volgende leden zijn in september jarig. Proficiat alvast:
 • 01 september   Daphne Heijnen
 • 03 september   Caitlijn van Marle
 • 05 september   Banujan Kathirgamalingam
 • 09 september   Caroline Bosch
 • 09 september   Damian van der Steen
 • 14 september   Rachelle Haan
 • 14 september   Lotte Janssen
 • 14 september   Maud Overtoom
 • 15 september   Bjorn Hendrix
 • 18 september   J van der Heide
 • 19 september   Matthijs Dieteren
 • 19 september   Jack Hol
 • 19 september   Martijn Ploum
 • 21 september   Linn Schormans
 • 21 september   Ad Veldhuizen
 • 25 september   Jorn Cörvers
 • 26 september   Seth Vervuurt

Weer terug naar normaal!

Nu in Nederland steeds meer mensen gevaccineerd zijn en de regering het land langzaam maar zeker weer terug brengt naar normaal kunnen wij ook zonder beperkingen weer heerlijk aan de slag in de sporthal. Op dit moment staat onze leden dan ook niets meer in de weg om na die welverdiende vakantie het lichaam (en de conditie) weer terug op het normale niveau te brengen en de eventuele corona-/vakantiekilo's er weer af te spelen. 

De competitiespelers zijn alweer flink aan de bak en wij hopen dan ook dat alle recreanten van BC Trilan weer komen spelen. Op het veld zijn geen beperkingen meer en er mag dan ook weer ''gewoon'' gedubbeld worden. Buiten het veld geldt de 1,5m regel vanaf 25 september ook niet meer dus douchen en omkleden is ook weer mogelijk zoals vanouds. Er is momenteel al wel een toename van spelers te zien op de speelavonden, maar het aantal aanwezige (recreatieve) spelers is nog niet op het niveau van voor de crisis. We hopen iedereen dan ook snel weer te zien!

Nu alles dus langzaam weer normaal wordt kunnen wij als BC-Trilan ook weer gaan werken aan onze toekomst en een van de peilers waarop we ons gaan richten is het vergroten van ons ledenbestand. Hiervoor hebben we ons aangesloten bij een initiatief van Badminton Nederland genaamd ProbeerBadminton.nu! We bieden nieuwe leden, beginnend in oktober, 10 lessen aan om ze de belangrijkste basis van het badminton bij te brengen. Deze actie loopt, zoals dat tegenwoordig normaal is, via social media. Wij hopen dan ook dat alle leden ons willen helpen met het verspreiden van het artikel door dit zoveel mogelijk te delen op hun eigen pagina's. 
 
Twitter
Facebook
Website
Copyright © 2021 BC Trilan, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp