Copy
View this email in your browser

Van de voorzitter

Het seizoen 2021-2022 is bijna ten einde en over een goede week beginnen we weer met het Trilan Zomerrooster.

Het seizoen begon met goede hoop dat we weer normaal konden badmintonnen en een volledige competitie konden draaien maar het liep een beetje anders. We waren nog maar net begonnen of ook de derde lockdown kondigde zich al. In november kwamen dan ook de eerste beperkingen en mocht er al in de avond niet gesport worden. De competitie kon nog wel doorgang vinden op de zondagen, overdag maar hoe dan als er niet getraind kon worden. Voor de recreanten hebben ook nog een aantal zondagen opengesteld zodat ook zij nog hun partijtjes konden spelen maar in december ging alles weer op slot en was die derde lockdown een feit. Gelukkig was deze niet van lange duur en in januari kon alles weer worden opgestart, in het begin nog zonder publiek maar ook dat duurde niet lang.

Door de bond werd besloten alsnog de competitie af te maken en het werd voor BC Trilan uiteindelijk geen slecht seizoen. Maar liefst vier kampioenen konden dit seizoen bijschrijven op de lange lijst van kampioenen. In Balance Trilan 1, Top-Karwei Trilan 4, DeWin Solutions Trilan 6 en Bakkerij Aroma Trilan J2 zijn de kampioen teams die we dit jaar op ons Trilan feest konden huldigen. Ook dat kon na drie jaar weer doorgaan en is een heel gezellige avond geworden met een goede opkomst. De volgende keer hoop ik wel meer recreanten te zien want ook jullie horen erbij. Op dit feest hebben we ook nog vier bijzondere leden, Rachelle Haan, Nathalie Cremers, Caroline Bosch en Andy Cremers, kunnen huldigen omdat ze alle vier al 25 jaar zeer actief lid zijn van de vereniging en de vereniging veel aan hen te danken heeft. Als kers op de taart van dit seizoen is Bakkerij Aroma Trilan J2 ook nog tweede geworden op het NK Regioteams, wat gewoon een zeer goede prestatie en een opsteker voor de toekomst.

Toen uiteindelijk alle maatregelen kwamen te vervallen konden we ook het kersttoernooi, dat in december niet kon doorgaan, alsnog organiseren voor alle leden onder de noemer Paastreffen. Het werd een heel gezellig toernooi met een mooie opkomst, voor mij persoonlijk ook nog speciaal omdat voor het eerst zelf mee kon doen en niet hoefde bij te dragen aan de organisatie. Daar heb ik echt van genoten.

Het is al met al toch een heel mooi seizoen geworden en laten we hopen dat het volgende seizoen weer een normaal seizoen. Een seizoen waarin we de vele dingen weer kunnen organiseren. Dit is niet alleen afhankelijk van COVID-19 maar ook van jullie als onze leden. Alles valt of staat met de inzet van vrijwilligers en de animo van leden. Daarom doe ik nog dringend een beroep op alle leden om daar waar mogelijk de organisatie van interne en externe activiteiten te ondersteunen. Iedere kleine ondersteuning vergemakkelijkt het werk van de organisatie maar motiveert vooral de vaste vrijwilligers enorm.

Rest mij iedereen nog een hele prettige zomervakantie te wensen. Hopelijk zien we elkaar tijdens het Trilan Zomerrooster, en anders in september bij het begin van seizoen 2022-2023.

Roland van der Eerden, voorzitter BC Trilan

Trilan zomerrooster

De laatste speeldag van seizoen 2021-2022 is op donderdag 14 juli. Hierna geldt voor zeven weken het Trilan Zomerrooster. Er is dan op dinsdag (sporthal Ter Waerden) en donderdag (sporthal Strijthagen) gelegenheid voor alle (!) leden om vrij te spelen. Elke avond zal een bestuurslid of contactpersoon aanwezig zijn. Elke avond start om 19.00 uur en tot 20.00 uur hebben jeugdleden voorrang. Zij kunnen onderling afspreken of samen gaan spelen met een ouder. De avonden duren tot 22.00 uur. 
 
Tevens is het mogelijk voor externe spelers om tegen betaling deel te nemen (contact Andy, 06-25426659). Bij extreme drukte is iedereen (!) verplicht om partijen van maximaal 2 sets te spelen, geen derde set dus. Natuurlijk is het spelen van enkelspel dan ook niet mogelijk. Wij hopen vele spelers ook in de zomermaanden actief op de badmintonbaan terug te zien! Het seizoen 2022-2023 begint weer vanaf maandag 5 september. De competitiespelers krijgen nog aanvullende informatie over de voorbereiding.

Competitieseizoen 2022-2023

Vanaf 17 september gaan onze competitieteams weer wekelijks de baan op om te strijden om het kampioenschap. Alle spelers en ouders hebben inmiddels de concept speelkalender ontvangen, zorg dat de agenda dan ook gereserveerd is om geen wedstrijden te hoeven missen. Zodra meer details bekend zijn, volgen deze natuurlijk. Kijk ook zelf op badmintonnederland.toernooi.nl.  

Sponsoring en clubkleding

Binnenkort krijgen alle leden weer de mogelijkheid clubkleding aan te schaffen, voor competitiespelers is deze kleding natuurlijk verplicht. Ook dit keer is er gekozen voor het merk Victor, reeds gepresenteerd op de ALV van 24 juni jl. Teamsponsoring is onze grootste inkomstenbron. Ons doel is om voor elke competitieteam een sponsor te vinden, de acht seniorteams en vier jeugdteams hopen we snel te vullen. Er is al een mooi rijtje van toezeggingen, maar we zijn er nog niet. De Skylounge sponsort Trilan 4, Bloemen Parket gaat voor Trilan 7, Bakkerij Aroma hoort bij Trilan J1 en Relakz IT Solutions steunt Trilan J4. Wie volgt? 
 
We hebben een mooi overzicht opgesteld met alle mogelijkheden. Shirtsponsoring begint al bij 300,- euro per seizoen, maar er zijn ook vele andere (kleine) mogelijkheden. Elk lid dat een sponsort aandraagt, krijgt bovendien een tegoedbon die ingezet kan worden bij de kleding aanschaf. Help jij ons in onze zoektocht?!

Enquête sociale veiligheid; vul jij hem ook in?

Zoals in een eerdere nieuwsbrief aangekondigd, willen we onder alle betrokkenen bij de club een inventarisatie houden over de ervaren sociale veiligheid binnen BC Trilan. De enquête is via deze link https://maastrichtuniversity.eu.qualtrics.com/jfe/form/SV_be0V8y4C9CSiGWy geheel anoniem in te vullen, kost jou slechts 5 minuten tijd, en geeft ons een indruk over sterke- en verbeterpunten. Over de resultaten kan je t.z.t. een terugkoppeling van ons verwachten, met eventuele actiepunten. 
Vul jij de enquête ook in? Graag vóór 25 juli 2022. Dankjewel!

Parkcity Live 16 + 17 juli

Over enkele dagen is het weer tijd voor Parkcity Live in Heerlen! Met ruim honderd vrijwilligers werken we dan achter de barren om zo een centje te verdienen voor onze club. Wij zoeken nog een aantal personen voor zondagavond 17 juli. Die avond treden Krezip, Danny Vera, Anouk en Lucas & Steve op, en samen met jou willen we graag dit feestje afsluiten. Reageer aub snel (contact Andy, 06-25426659) om onze groep compleet te maken!
 

Whatsapp groep voor alle recreanten

Sinds deze week is er een Whatsapp groep actief gericht op alle recreanten binnen onze vereniging. Deze groep zal, naast de reguliere informatievoorziening, gebruikt worden voor het versturen korte mededeling om jullie nog beter te kunnen informeren. Hoewel we van zoveel mogelijk recreanten telefoonnummers hebben verzameld is niet van iedere recreant het mobiele nummer bekend. Zit je er nog niet in en wil je graag toegevoegd worden, stuur dan een berichtje naar Joost Voncken (bestuurslid recreatiezaken) op 06-15242917

40 jaar Landgraaf

In samenwerking atletiekvereniging STB en judovereniging Nippon organiseren we op zondag 11 september van 10 tot 13 uur een open dag ter promotie van Sportpark Ter Waerden en onze verenigingen. Dit vanuit het gemeentelijke project '40 Jaar Landgraaf'.
Vanuit Trilan gaan we aan de slag met AirBadminton op de buitenbanen, deze zijn eerder gebruikt toen er vanwege Corona niet binnen gesport mocht worden. Iedereen is welkom die zondag en uitgebreidere promotie volgt nog. We zoeken wel alvast vrijwilligers die tijdens de open dag willen assisteren bij het begeleiden van de sporters. Lijkt het je leuk, stuur een berichtje aan Joost Voncken (bestuurslid recreatiezaken) op 06-15242917.

Plus Spaaractie

De spaaractie voor clubs gaat nog steeds door, iets waar we heel blij mee zijn.
Wel is er een kleine verandering, je krijgt nu een spaarkaart waar je zelf de stickers op moet plakken. Vergeet dus niet bij het afrekenen te vragen naar de stickers. 

Bij de kassa krijg je voor elke 10,- aan boodschappen een sticker. Een volle kaart levert onze vereniging 3,- op. Je kunt mij mailen en ik kom de spaarkaarten even ingooien. Volle spaarkaarten kom ik ook graag ophalen. Laat even een berichtje achter via: cjwebosch@gmail.com 

Namens BC Trilan heel hartelijk dank!! 

Caroline Bosch

Twitter
Facebook
Website
Copyright © 2022 BC Trilan, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp