Copy
View this email in your browser

Aangescherpte coronamaatregelen!

Beste Trilanezen, 
 
Het kabinet heeft dinsdagavond bij een persconferentie de aangescherpte coronamaatregelen bekendgemaakt. 
 
Één van de maatregelen betreft om per zaterdag 6 november op indoor sportlocaties alleen te mogen sporten met een coronapas. Dit treft de gehele sportbranche en dus helaas ook de badmintonsport. Deze maatregel treft alleen personen van 18 jaar en ouder. 
 
Een geldige QR-code is dus vanaf aanstaande zaterdag 6 november een voorwaarde om te mogen sporten op een binnensport accommodatie. Dit betekent dat iedere speelavond, training of wedstrijd de leden (plus clubvrijwilligers, toeschouwers en de ouders in de locatie), gescand zouden moeten worden. Dit is voor iedereen lastig uitvoerbaar. 
 
Ons verzoek aan iedereen: Laat ons bij aankomst de INTERNATIONALE QR-CODE scannen. Op die manier kunnen wij van iedereen eenmalig goed registreren of de toegang langdurig (door vaccinatie of opgebouwde immuniteit) kan worden verleend, of dat we de controle steeds moeten herhalen. Mocht je dit bezwaarlijk vinden, dan mag je er uiteraard ook voor kiezen om de (Nederlandse) QR-code telkens te laten zien. 
 
Voor onze vrijwilligers is het een ondankbare taak die helaas uitgevoerd moet worden. Alle hulp daarbij is welkom. Wij zullen hen zoveel mogelijk voorzien van up-to-date overzichten. 
 
Bij een thuiswedstrijd gaan we er vanuit dat de eigen leden op de training reeds hebben aangegeven of ze gevaccineerd zijn. De QR-code van de gasten van andere clubs en begeleiders zullen door de Corona coördinator worden gecontroleerd, waarna de persoon de toegang tot de zaal zal worden verleend. We verzoeken het publiek zich niet in de hal te begeven, maar op de tribune of in de horeca gelegenheid. De controle in deze ruimtes zal door de beheerder worden uitgevoerd en valt niet onder verantwoordelijkheid van BC Trilan. 
 
Vergeet ook bij uitwedstrijden niet de QR-code en legitimatie mee te nemen. Dit geldt uiteraard ook voor de ouders/begeleiders! 
 
Extra belangrijk om nogmaals te benadrukken: Heb je zelf (beginnende) gezondheidsklachten (verkoudheid/hoesten/keelpijn/enz.), blijf dan thuis. Kortom, alleen wanneer je fit bent, kun je terecht bij BC Trilan. 
 
Het staat iedereen natuurlijk vrij om persoonlijk een andere keuze te maken rondom trainingen. Graag dan wel de afmeldplicht aanhouden. Afmelden voor een training kan zoals gewoonlijk bij de desbetreffende trainer. Voor vragen of opmerkingen, zie de bestuurspagina op onze website. 
 
Seniorrecreanten: Roland, 06-22399794 
Jeugdleden: Andy, 06-25426659 
Seniorcompetitie: Rachelle, 06-24543538 
 
Sportieve groet,
 
Het bestuur van BC Trilan

Vooruitblik maandkalenders nov-dec-jan

Hierbij publiceren we de speelmogelijkheden voor de maanden november, december en januari. Deze zijn ook terug te vinden op onze social media kanalen. Voor vragen kan contact worden opgenomen met secretariaat@bctrilan.com. Natuurlijk is alles onder voorbehoud van wijzigingen, ook afhankelijk van wisselende COVID-19 maatregelen.

Steun de Trilan Jeugdafdeling

Al bijna tien jaar lang spelen we bij BC Trilan intern de Trilan Jeugdlotto, gebaseerd op het als zesde getrokken getal van de Duitse Lotto op zaterdag. 49 nummers spelen voor 1 euro per week mee. Wekelijks ontvangt de winnaar 25 euro. We hebben momenteel 03, 08 en 45 vrij. Wie oh wie pakt deze nummers en speelt op korte termijn misschien nagenoeg gratis mee? Meer informatie, app Andy op 06-25426659.

Aankondiging Jeugdkamp 10-11-12 juni 2022

Met veel trots en enthousiasme verspreiden wij nu al de flyer voor het Trilan Jeugdkamp 2022. Schrijf 10-11-12 juni 2022 nu al in jouw agenda, ook van de ouders thuis! Wat ons betreft, gaat letterlijk elk jeugdlid mee, dan zorgen wij voor een weekend om nooit te vergeten. Inschrijven is nu nog niet mogelijk, maar zet dit nu al in de agenda!

Vooruitblik Trilan Jeugdcommissie

De Jeugdcommissie heeft weer wat concrete acties op de planning staan. 16-18-23-25 november komen er Vriendjestrainingen aan, neem gerust iemand mee… In de gezellige december maand gaan we nog een Filmmiddag en -avond organiseren. Misschien krijgen we nog wel speciaal bezoek op de jeugdtrainingen en de eerste plannen voor een gezinsspeurtocht zijn uitgeschreven. Wordt vervolgd!
Wil je als ouder een steentje bijdragen bij één of meer acties van de Jeugdcommissie. Dat kan altijd. Of heb je zelf ook hele leuke ideeën, altijd welkom. Samen kunnen we onze jeugd ook naast de badmintonbaan veel plezier bieden. Meer informatie, app Nathalie op 06-28338001.

Jeugdtrainers gezocht!

Momenteel hebben we een duidelijk tekort aan jeugdtrainers voor de bad-mini-ton groepen op dinsdag en donderdag. Werken in kleine groepjes werkt hier het beste en daar komen we vaak niet aan toe. Ben jij als lid of als betrokken ouder in de gelegenheid ons te komen versterken? Op dinsdag trainen we in Ter Waerden van 18.00 tot 19.15 uur. Dezelfde tijden gelden op donderdag in Strijthagen.
Bij interesse en enige mogelijkheden in de agenda gaan wij graag het gesprek aan. Dit kan ook bijvoorbeeld eens per twee weken zijn. Eventueel kunnen we hier een passend vergoeding voor tegenover stellen. Meer informatie, app of mail Andy, andycremers@hotmail.com

We mogen weer sporten!

Gelukkig mogen we eindelijk weer badmintonnen. Heb je vrienden of bekenden die ook graag willen sporten na deze lange COVID-19 pandemie? Om een indruk te krijgen van onze club nodigen we ze van harte uit om eens vrijblijvend te komen meespelen. 
 
Nu ook onze speciale actie: een maand gratis als je alleen komt. Twee maanden gratis als je in duo komt. 
 

Raadsel van de maand

Raadsels, de één zie je gelijk en de ander kom je maar niet uit. Veel plezier met het oplossen van onderstaand raadsel. De oplossing vind je op de Trilan website, via deze link.
 
Er zijn 2 emmers. Eentje van 3 liter en een van 5 liter.
 
Hoe krijg je precies 4 liter in de grote emmer?

Wie is er in november jarig?

Hoewel genen ook vast wel een rol zullen spelen, blijkt uit onderzoek dat kinderen die in november worden geboren fitter en krachtiger zijn dan de kinderen die in de andere maanden worden geboren.  De mama’s zijn zwanger geweest in de zomer, hebben meer zon gehad en daardoor meer vitamine D kunnen opnemen. Extra vitamine D kan zorgen voor een sterkere lichaamsbouw van de baby.
 
De volgende leden zijn in november jarig. Proficiat alvast:
 • 6 november      Kieran Merx
 • 7 november      Dunja Winands
 • 8 november      Bart Scholtes
 • 9 november      Bob Koster
 • 10 november    Chantal Mennens
 • 11 november    Joey Syed
 • 12 november    Soren Jenss
 • 14 november    Jamie Lynn Moesker
 • 14 november    Stephanie VanNeuren
 • 21 november    Suzan Vermeere
 • 24 november    Denis Peters
 • 25 november    Rene Clement
 • 25 november    Herman Souren
 • 26 november    Marjolein van der Eerden
 • 26 november    Maarten Verduin
 • 27 november    Giel Beugels
 • 27 november    Sjaak van Mil
 • 29 november    Kay Raadschelders
 • 30 november    Miep Braad
 
 
Twitter
Facebook
Website
Copyright © 2021 BC Trilan, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp