Copy

Nieuwsbrief Juni

Na een verplichte pauze van 156 dagen mochten wij vanaf 19 mei EINDELIJK weer de sporthal in. De afgelopen maanden waren niet makkelijk, maar wij zijn blij om iedereen weer terug te zien.

In de aankondiging van de herstart hebben wij al eens een speciale oproep gedaan aan de oudere recreatieve spelers om te komen spelen, maar deze oproep herhalen wij dit keer nogmaals. Vanaf 5 juni mag er weer gedubbeld worden dus wij hopen jullie dan ook weer allemaal in onze sporthal te zien.

Verdere details over verdere versoepelingen volgt nog!

De Algemene Ledenvergadering (ALV)

Net zoals vorig jaar zal de jaarlijkse ALV dit jaar verschoven worden naar oktober, een definitieve datum zal later worden gepubliceerd.
Joey Syed (speelster van team 7) is een fanatieke thuisbakster die haar eigen thuisbakkerij is begonnen. Ze bakt ondertussen al 4 jaar met veel plezier voor kennissen en vrienden en wilt er heel graag haar baan van maken. Ze bakt en verkoopt taarten, cupcakes, koekjes, cake pops en vele andere zoete creaties. Voor niet conventionele, bijzondere en unieke bakcreaties ben je bij Joey aan het juiste adres. Ze kan alles maken wat je hart begeert en meer. Voor al je evenementen en feesten, maar ook gewoon lekker voor jezelf, creeërt zij wat er mist aan je tafel. 

Ben je al aan het watertanden? Neem dan contact op met Joey via haar e-mailadres: sugar.rush.js11@gmail.com of stuur haar een berichtje op haar instagrampagina @sugar.rush.11

Vacature: Scheidsrechter

Helaas heeft Bart aangegeven dat hij na aankomend seizoen gaat stoppen als scheidsrechter voor BC Trilan. Wij zijn dan ook op zoek naar een vervanger of iemand die interesse heeft om scheidsrechter te worden.

Wat wordt er precies van je verwacht als scheidsrechter? Dat je per competitieseizoen minimaal 5 wedstrijden actief bent als scheidsrechter in de bondscompetitie of op een toernooi. De opleiding tot scheidsrechter wordt vanuit de bond aangeboden dus hier hoef je zelf niets voor te betalen. Het gaat daarnaast ook maar om enkele wedstrijden per jaar, waarbij het ook nog eens mooi is meegenomen dat je gratis aanwezig kunt zijn bij wedstrijden en toernooien op hoog niveau.

Het is niet verplicht om zelf competitie te spelen of al alle regels van het spel te kennen, daar krijg je namelijk de opleiding voor. Ben jij een liefhebber van badminton en lijkt het je leuk om scheidsrechter te worden voor BC Trilan? Neem dan contact op met Rachelle Lemmens via 06-24543538! Als extra beloning krijg je als scheidsrechter daarnaast ook nog eens een gratis lidmaatschap bij onze vereniging

Raadsel van de maand

Raadsels, de één zie je gelijk en de ander kom je maar niet uit. Veel plezier met het oplossen van onderstaand raadsel. De oplossing vind je op de Trilan website, via deze link.

Als 75% van een schoolklas de eerste vraag van een test goed beantwoord heeft en 55% de tweede vraag goed beantwoord heeft en 20% beide vragen fout heeft beantwoord. Welk percentage heeft dan beide antwoorden goed beantwoord?

A: 10%
B: 20%
C: 30%
D: 50%
E: 65%
F: 80%

Neem nieuwe leden mee naar BC Trilan!

Heb je vrienden of bekenden die ook graag willen sporten na deze lange COVID-19 pandemie? Om een indruk te krijgen van onze club nodigen we ze van harte uit om eens vrijblijvend te komen meespelen.

Verspreid daarom ook onze actie op jullie eigen social media: een maand gratis als je alleen komt en maar liefst twee maanden gratis als je als duo komt. Heeft iemand interesse? Laat ze dan contact opnemen met: 06-22399794

Wie is er in juni jarig?


Mensen die in juni jarig zijn hebben het sterrenbeeld tweelingen of kreeft. tweelingen zijn energiek en intelligent en vooral heel nieuwsgierig en willen overal bij betrokken zijn. De kreeft houdt daarentegen meer van veiligheid, ondanks dat zij op zijn tijd ook van een avontuurtje houden. Kreeften zijn daarnaast ook heel behulpzaam. Van de buitenkant kan een kreeft rustig overkomen, maar daarachter gaat een krachtige persoonlijkheid schuil. Een energieke maand dus, dat juni.
 
De volgende leden zijn in juni jarig. Proficiat alvast: 
 • 03 juni John Brugman
 • 04 juni Jasper Roos
 • 05 juni Jordan Jongboom
 • 16 juni Jos den Teuling
 • 17 juni Angela Missler
 • 19 juni Jeroen Spijkers
 • 20 juni Ludy Baas Becking
 • 20 juni Loek Hermans
 • 22 juni Paul Pisters
 • 23 juni Jill Konen
 • 25 juni Rachelle Lemmens
 • 27 juni Fenna Heijmann
 • 28 juni Joris Demarteau
 • 29 juni Gerard Huntjens
 • 29 juni Nadine van Kalsbeek
 • 30 juni Steffen Daalman
 • 30 juni Dyonne Riemersma

10% korting bij Allrackets.com voor BC Trilan leden!!!

BC Trilan leden profiteren van samenwerking BC Trilan en Allrackets.com!
Wij willen graag alle leden wijzen op de voordelen als leden badmintonspullen kopen bij Allrackets.com.

Samenwerking BC Trilan en Allrackets.com
Je hoeft niet naar een showroom voor het bestellen van je badmintonspullen. Surf naar www.allrackets.com, selecteer je artikelen en plaats ze in de winkelmand.

Wanneer je in het vakje Kortingscode: BCTRILAN noteert ontvang je direct 10% korting. Deze korting is van toepassing op alle artikelen behalve shuttles en snaren.

Kortom de voordelen van het kopen van je badmintonspullen bij Allrackets.com:
Enorme collectie
Een goed advies
Bespanservice
Bedrukservice
 
Voor meer informatie kun je bij Rachelle Lemmens terecht via 06 – 24 54 35 38.
Facebook
Instagram
Website
Copyright © 2021 BC Trilan, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp