Copy
View this email in your browser

Badminton tijdens COVID-19, het kan!


De afgelopen weken is er steeds badminton mogelijk geweest, zij het met behoorlijk wat beperkingen. Toch is het mooi om te zien dat ook de recreatieve afdeling de juiste invulling heeft gevonden om sportief bezig te blijven. Box-games behoren inmiddels tot de standaard en daar kan het fanatiek aan toe gaan. Aarzel dan ook niet om op jouw vaste speelavond mee te blijven doen. De maatregelen tot aan de badmintonbaan zijn simpel (afstand + mondkapje + registratie), op de badmintonbaan speelt ieder voor zich op een kleiner veld. Groot of klein, (wat) jonger of (wat) ouder, ongeacht het niveau, kom naar de sporthal en ga de uitdaging aan!

Heb jij ons filmpje over BOX-Game nog niet gezien? Kijk dan snel op: https://www.facebook.com/watch/?v=1750505745111815 

Rabo Clubsupport 2020: BEDANKT!


De Rabo ClubSupport actie heeft dit jaar maar liefst €920,90 opgeleverd voor de club, meer dan 2x zoveel als vorig jaar! Bij dezen dus een grote BEDANKT namens het hele bestuur naar eenieder die op ons gestemd heeft en daarmee heeft bijgedragen aan dit mooie bedrag!

Met dit bedrag kunnen wij de extra materialen/hulpmiddelen i.h.k.v. de COVID-19 maatregelen (deels) financieren, zodat we met zijn allen veilig kunnen blijven badmintonnen in deze tijd 🙂. 

Trilan Jaarkalender

GEEN kersttoernooi dit jaar!


Het zal niemand verrassen maar helaas is het niet mogelijk om onder de huidige omstandigheden een veilig en coronaproof kersttoernooi te organiseren. We moeten het dit jaar dus helaas missen! Op dit moment zijn we wel aan het kijken of er iets als alternatief georganiseerd kan worden. Mocht dit lukken, dan laten we dit uiteraard z.s.m. weten!

Wel kunnen we gelukkig nog steeds spelen, het is dan weliswaar geen dubbel, maar de alternatieven die op de speelavonden gespeeld worden zijn zeker net zo leuk! Steeds meer recreanten ontdekken deze nieuwe manier van spelen. Langzaam zien we steeds meer recreanten op de speelavonden verschijnen en met heel veel plezier spelen. Bij dezen willen we nogmaals iedereen oproepen om eens een avond te komen badmintonnen want het is echt leuk en je hoeft geen enkelspel te spelen.

Ook is Maud Overtoom, in het kader van haar studie, gestart met een onderzoek naar de communicatie binnen onze vereniging en hoe we deze eventueel kunnen verbeteren. Ze heeft de afgelopen weken al een aantal recreanten benaderd en zal de komende week op een van de speelavonden nog een aantal leden benaderen. Per speler kost het ongeveer 10 minuten tijd om deze vragen te beantwoorden. Jullie medewerking wordt zeer op prijs gesteld!

Trilan Jeugdzaken


Zondag 1 november was er de gezellige zwemmiddag in Zwemcentrum In de Bende. Vlak voor de tijdelijke sluiting lijkt dit inmiddels al lang geleden. Maar zaterdag 19 december is de volgende jeugdactiviteit. De SinterKerst film in Quatro Cinema in Heerlen. Opgeven kan nog altijd bij Andy. Voor de overige informatie, check de flyer.

Tevens hebben we de afgelopen weken de onderlinge competitiewedstrijden gespeeld van de jeugdteams. Immers, interne wedstrijden zijn toegestaan en zo krijgen de trainingsavonden nog wat afwisseling. Voor de ouders thuis werden de wedstrijden op Facebook live gestreamd. Dat gaan we vast vaker doen. J4 en J5 speelden eerst gelijk met 4-4, later was er wel winst voor J4 met 6-2. De Bakkerij Aroma teams, J2 en J3, speelden twee keer met 4-4 gelijk.

Trainersstaf 2020-2021


Sinds afgelopen week zijn onze trainers te herkennen aan het mooie zwarte longsleeve shirt met de gouden opdruk BC TRILAN daarop. Een uniforme uitstraling naar onze leden en, hopelijk straks, ook weer de bijbehorende mensen op de tribune. Deze shirts worden ook gedragen tijdens coaching van competitiewedstrijden en op toernooien. Zodoende zijn we ook voor mensen buiten BC Trilan snel te herkennen. Van assistent-trainers bij de bad-mini-ton tot de hoofdtrainer van de A/B-Selectie, iedereen is voorzien. Draag het met trots!

Wie is er in december jarig?


Als je in december jarig bent, moet je accepteren dat je verjaardag er door de feestdagen misschien een beetje bij inschiet. Toch is het volgens onderzoek een voorrecht om in december geboren te zijn. Allereerst hebben mensen die in december zijn geboren meer kans om de leeftijd van 105 jaar te bereiken dan mensen die in de zomer geboren worden. Verder ben je minder prikkelbaar.
 
De volgende leden zijn in december jarig. Proficiat alvast:
 • 01 december   Anne Adriaens
 • 02 december   Shairone Soliana
 • 02 december   Merijn Stulemeijer
 • 03 december   Ruan Sporck
 • 03 december   Remco Stofberg
 • 08 december   Madelon Merten
 • 10 december   Ilana Niels
 • 11 december   Roy van Hek
 • 17 december   Miquel Waterreus
 • 18 december   Nina Kunkels
 • 21 december   Cindy Lu
 • 31 december   Anne Clever

10% korting bij AllRackets.com voor
BC Trilan leden

BC Trilan leden profiteren van samenwerking BC Trilan en Allrackets.com
Wij willen graag alle leden wijzen op de voordelen als leden badmintonspullen kopen bij Allrackets.com.
         
Samenwerking BC Trilan en Allrackets.com
Je hoeft niet naar een showroom voor het bestellen van je badmintonspullen. Surf naar www.allrackets.com, selecteer je artikelen en plaats ze in de winkelmand. 
 
Wanneer je in het vakje Kortingscode: BCTRILAN noteert ontvang je direct 10% korting. Deze korting is van toepassing op alle artikelen behalve shuttles en snaren
 
Kortom de voordelen van het kopen van je badmintonspullen bij Allrackets.com:
 • Enorme collectie
 • Een goed advies
 • Bespanservice
 • Bedrukservice
Voor meer informatie kun je bij Rachelle Lemmens terecht via 06 – 24 54 35 38.

PLUS Spaaractie


De spaaractie loopt nog steeds en ook steeds meer mensen melden zich om mee te sparen voor de club!!! Dit is al geweldig, maar het zouden er nog veel meer kunnen zijn. Meld je bij Caroline Bosch indien je een (nieuwe) stempelkaart wilt ontvangen.
 
Hier hoef je zelf niets extra’s voor te doen, alleen je boodschappen halen zoals je normaal ook doet. Stempels zijn te verkrijgen bij de Plus supermarkten bij iedere 10,- aan boodschappen. Een volle stempelkaart levert onze vereniging 3,- op. 

Ik ben meestal op dinsdagavond en donderdagavond in de sporthal en heb stempelkaarten bij me. Ook kun je mij mailen en ik kom de spaarkaarten even ingooien. Volle spaarkaarten kom ik ook graag ophalen. Laat even een berichtje achter via: cjwebosch@gmail.com 
 

Sponsorkliks

Denkt iedereen aan het gebruik van onze Sponsorkliks bij online bestellingen? Kost niets extra maar levert onze club regelmatig een kleine sponsoring op die wij goed kunnen gebruiken. Gebruik onderstaande link:

https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=8175

Twitter
Facebook
Website
Copyright © 2020 BC Trilan, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp