Copy
View this email in your browser

Heropening sporthallen

Woensdag 19 juni was het zover. De sporthallen mochten weer open. We hebben weer de nodige leden in actie kunnen aanschouwen, maar missen er ook nog wel wat. Vanaf deze week zijn ook de laatste beperkingen weg, zo gaan nu ook de tribunes weer open en zijn de douches ook al weer een tijdje in gebruik.
Twijfel je als seniorrecreant toch om nu al te beginnen vanwege COVID-19, neem dan contact op met Roland om samen een passende oplossing te zoeken. Wij willen niets liever dan iedereen weer terug de baan op met racket en shuttle.

Zomerrooster 2021

 
In de week van maandag 12 tot en met vrijdag 16 juli zijn de laatste trainingen en speelmogelijkheden volgens het normale rooster gepland. Vanaf dinsdag 20 juli is er op dinsdag (Ter Waerden) en donderdag (Strijthagen) de mogelijkheid om vrij te spelen.
Van 19.00 uur tot 22.00 uur zijn alle leden welkom om te spelen. Per avond zal er een bestuurslid aanwezig zijn om alles in goede banen te leiden. Tussen 19u en 20u heeft de jeugd voorrang, maar mogen senioren ook al starten indien voldoende ruimte. Voor de jeugd geldt, wedstrijdjes spelen, eventueel samen met een ouder.
Vanaf maandag 6 september start het nieuwe seizoen en zijn er dus de normale speelmogelijkheden op elke werkdag bij BC Trilan. Voor de competitieteams bekijken we momenteel de mogelijkheid om eerder te starten, meer informatie volgt later. Wij wensen alle leden van BC Trilan en hun familie fijne zomermaanden alvast!

Landgraaf Live
 

Binnenkort wordt er op Megaland Landgraaf een reeks van twintig concerten gegeven, met uiteenlopende thema's, verspreid over vier weekenden.
 
We hebben als vereniging de mogelijkheid om te gaan helpen met de bardienst, zodat we de clubkas kunnen spekken, dit mede ter vervanging van Parkcity Live dat dit jaar geen doorgang kon vinden. We zoeken een vijftiental vrijwilligers voor het concert van The Dirty Daddies dat plaats vindt op vrijdag 9 juli van 18:30 t/m 23:30, en we zouden het leuk vinden als je hierbij zou willen helpen!
 
Wil je zeker zijn van een plekje bij ons achter de bar, ben je 16 jaar of ouder, geef je dan snel op door een email te sturen naar: secretariaat@bctrilan.com of stuur een Whatsapp naar 06-11511206. 
 
Uiteraard wordt er rekening gehouden met de geldende COVID-maatregelen.
 
Laten we er een leuk feestje van maken, zoals ook in 2019 bij Parkcity Live! Wij hebben er in ieder geval al zin in.

Een berichtje van recreatiezaken
 

Nu alle COVID-19 beperkingen met een rap tempo worden losgelaten en alle cijfers een sterke daling vertonen kunnen ook bij ons weer de remmen los. Er staat niets meer in de weg om voor de vakantie nog snel even je lichaam in conditie te brengen en eventuele Corona kilo’s weg te spelen. Dus aan alle recreanten van BC-Trilan het verzoek om te komen spelen!

Op het veld zijn geen beperkingen meer en mag er gewoon weer het geliefde dubbelspel gespeeld worden.
Alleen buiten het veld moet nog wel de 1,5 meter regel in acht genomen worden maar het mondkapje hoeft niet meer. Ook douchen en omkleden is weer normaal mogelijk. We zien de laatste tijd wel een toename van spelers op de speelavonden voor recreanten maar het is nog niet zoals voor de crisis en we hebben ook nog niet iedereen gezien... dus mensen laat je weer zien en kom spelen!

Heb je nog twijfels of vragen neem dan contact op met mij recreatiezaken@bctrilan.com of bel me op 06-22399794 zodat ik misschien de laatste twijfels bij jou kan wegnemen en ook jij weer kunt gaan genieten van deze prachtige sport.

Roland van der Eerden
Recreatiezaken BC-Trilan

Raadsel van de maand
 

Er staan 3 mannen op een rij achter elkaar. Er zijn 5 hoeden, 3 zwarte en 2 witte. Alle drie de mannen hebben een hoed opgezet. De achterste man ziet de 2 mannen voor hem en zegt ‘ik weet niet welke kleur hoed ik op heb’. De middelste man ziet alleen de man voor zich en zegt dan: ‘ik weet ook niet welke kleur hoed ik op heb’. Dan zegt de voorste man: ‘dan weet ik wel welke kleur hoed ik op heb’.
 
Welke kleur hoed heeft de voorste man op? En waarom?

We mogen weer sporten!
 

Gelukkig mogen we eindelijk weer badmintonnen. Heb je vrienden of bekenden die ook graag willen sporten na deze lange COVID-19 pandemie? Om een indruk te krijgen van onze club nodigen we ze van harte uit om eens vrijblijvend te komen meespelen. 
 
Nu ook onze speciale actie: een maand gratis als je alleen komt. Twee maanden gratis als je in duo komt. 
 

Wie is er in juli jarig?
 

Eerlijk is eerlijk, mensen die in juli jarig zijn, zijn de echte geluksvogels. De kans is groot dat je prachtig zomerweer hebt tijdens je verjaardag. Alles staat in bloei en iedereen zit midden in de gezellige zomersfeer. Vier je verjaardag met een gezellige barbecue in de tuin of ga een dagje naar het strand. Ben jij de gelukkige die deze maand jarig is?
 
De volgende leden zijn in juli jarig. Proficiat alvast:
 • 02 juli   Roge Boosten
 • 04 juli   Anne vanOpdorp
 • 05 juli   Robert Vreuls
 • 06 juli   Ilja Counotte
 • 07 juli   Esra Peeters
 • 08 juli   Jeannet Kremers
 • 12 juli   Thijmen van Adrichem
 • 12 juli   Max Wanders
 • 13 juli   Susanne Vogelzang
 • 14 juli   Andy Cremers
 • 17 juli   Lars Frings
 • 20 juli   Evy Janssen
 • 20 juli   Nick Peulen
 • 22 juli   Berdine Theelen
 • 23 juli   Delano Wings
 • 30 juli   Floor van Limbeek
 • 30 juli   Lambert Muhlenberg
 • 30 juli   Olaf Nijssen
 • 31 juli   Heike Bauer

Plus Spaaractie
 

De spaaractie loopt nog steeds en ook steeds meer mensen melden zich om mee te sparen voor de club!!! Dit is al geweldig, maar het zouden er nog veel meer kunnen zijn. Meld je bij Caroline Bosch indien je een (nieuwe) stempelkaart wilt ontvangen.
 
Hier hoef je zelf niets extra’s voor te doen, alleen je boodschappen halen zoals je normaal ook doet. Stempels zijn te verkrijgen bij de Plus supermarkten bij iedere 10,- aan boodschappen. Een volle stempelkaart levert onze vereniging 3,- op. 

Ik ben meestal op dinsdagavond en donderdagavond in de sporthal en heb stempelkaarten bij me. Ook kun je mij mailen en ik kom de spaarkaarten even ingooien. Volle spaarkaarten kom ik ook graag ophalen. Laat even een berichtje achter via: cjwebosch@gmail.com 
 
Twitter
Facebook
Website
Copyright © 2021 BC Trilan, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp