Copy
View this email in your browser

Stand van zaken COVID-19
bij BC TRILAN

Begin september heeft BC Trilan op verzoek van Badminton Nederland een eigen protocol opgesteld voor competitie badminton in covid19-tijd. Naast de landelijke richtlijnen bevat dit protocol ook details voor competitiewedstrijden. 
 
Zo krijgen de bezoekende teams een eigen zitplaats toegewezen en hebben we onze wedstrijdtafel verplaatst om de rustende spelers meer ruimte te geven. Alle spelers, jong en oud, plaatsen hun tassen beneden op de sportvloer, de tribune is gesloten. Elke competitie-spelende badmintonclub publiceert haar eigen protocol, controleer dit zorgvuldig voor vertrek. Ons protocol is ook op onze website gepubliceerd.  
 
Kort samengevat: carpoolen mag - mondkapje in auto is raadzaam - borrel achteraf nee - maximaal 2 personen als begeleiding per team – douches ja – coördinator bij thuiswedstrijden - verblijf in eigen tassenzone tussen wedstrijden - wedstrijden direct aansluitend spelen - namen begeleiders noteren op wedstrijdformulier
 
28 september jongstleden heeft de Rijksoverheid nog een aantal maatregelen aangescherpt. De belangrijkste daaruit: tribunes gesloten - kantines gesloten - ouders blijven bij voorkeur buiten.  
 
Vooruitlopend op de nieuwste aanvulling rondom mondkapjes, voegt BC Trilan extra richtlijnen toe: dringend verzoek om mondkapjes te gebruiken rondom trainingen en wedstrijden. Bij aankomst en vertrek mondkapje JA, op de sportvloer en in de kleedlokalen mondkapje NEE. Dit willen we graag bij alle senioren en gasten van BC Trilan toepassen (AB, CD, SR, trainers plus competitiewedstrijden).  

Het enige wat rest is het oplettendheid en bewustwording bij alle spelers. Samen zorgen we er (hopelijk) voor dat we de gehele competitie kunnen blijven door spelen! Daarvoor rekenen wij op de medewerking van iedereen! 

Algemene afspraken competitie


Voor de start van elk competitieseizoen worden ze steeds besproken, de standaard afspraken waar iedereen zich aan dient te houden. Toch blijkt dat soms moeilijker dan gedacht. Een kleine opsomming :
 1. Thuis ben je 30 minuten voor aanvang aanwezig, in verband met opbouw en tijdig compleet zijn.
 2. Als team regelt het team zelf dat elke wedstrijd een teller (teamgenoot of ouder).
 3. Als team blijf je compleet aanwezig totdat de acht wedstrijden zijn voltooid en alles opgeruimd is.
 4. Hygiëne is, zeker nu, ontzettend belangrijk. Maak daarom gebruik van de douchefaciliteiten.
 5. Breng gebruikte shuttles altijd retour naar de wedstrijdtafel en controleer de ingevulde uitslag van een wedstrijd.
 6. Wedstrijden speel je in het Trilan-shirt in combinatie met een zwart rokje of zwarte korte broek.

Extra informatie jeugdtraining


Vanaf HEDEN stopt elke jeugdtraining 5 min voor de officiële eindtijd. 1 trainer (afwisselend persoon) verzamelt de kids en leidt ze als groep naar de uitgang.

Buiten blijven de trainers met jeugdleden bij elkaar totdat er (oog)contact is met een bijbehorende ouder en ze daarheen worden gestuurd. Op die manier is de overdracht goed en kan er ook niets gebeuren rondom autos op parkeerplaatsen.

Vanuit het bestuur is Roland het contact voor onze trainers op Strijthagen rondom het tijdelijke sleutelbeheer.

Rabo Clubsupport


Ook dit jaar kunnen jullie weer op BC Trilan stemmen bij de Rabo ClubSupport actie! Dit jaar zal de opbrengst gebruikt worden om de extra (hulp)middelen die wij hebben moeten aanschaffen in het kader van COVID-19 mee te financieren. Vanaf 5 oktober tot 25 oktober kan er gestemd worden, dus ben jij klant bij Rabobank en wil je de club een handje helpen, stem op ons!

https://www.rabo-clubsupport.nl/deelnemers/details/148188-bc-trilan?code=1224 
 

Jubilaris!
 


 
Op 11 oktober viert Nathalie Cremers-Scholtes haar 25 jarig jubileum bij BC Trilan. Het bestuur wil Nathalie dan ook van harte feliciteren met het bereiken van deze mijlpaal. Op de eerst volgende feestavond zullen we haar officieel huldigen.

De vernieuwde jeugdcommissie!
Zwemmen op 18 oktober!


Begin september kwam de vernieuwde Jeugdcommissie voor het eerst bijeen, en ging meteen voortvarend van start. Op 12 september was er al een filmmiddag en -avond. Wil je meer weten over het reilen en zeilen binnen de Jeugdcommissie? Jacqueline Kruger, Monique Riedl, Jenny Gebauer, Nathalie Cremers, Marco Sporck, Roy van Opdorp en Remco Meens kunnen er alles over vertellen en zeker nog wat hulp gebruiken. Binnenkort wordt de gehele jaarplanning bekend, rondom elke schoolvakantie iets, maar momenteel kan al ingeschreven worden voor de zwemmiddag op zondag 18 oktober aanstaande. Mis het niet!

Update van de recreantencommissie


Na een aantal weken zijn we weer goed op weg. De dinsdag, woensdag en donderdagavonden worden goed bezet door onze recreanten. Ook melden zich nog steeds (mogelijke) nieuwe leden, wat wij natuurlijk van harte toejuichen. 
In de hal gelden natuurlijk nog alle corona maatregelen. 
Er moeten bijvoorbeeld lijsten met aanwezigen worden bijgehouden. Deze worden echter maar voor een beperkte periode veilig bewaard op het secretariaat. De privacy wordt dus gewaarborgd.

Op de dinsdagavond is Miquel weer gestart met de training voor senioren. Mochten er vragen hierover zijn dan kunnen jullie altijd mensen van het bestuur of de recreantencommissie benaderen.
Ook de Algemene Ledenvergadering (ALV) willen we graag nog extra onder jullie aandacht brengen. Deze zal dit jaar worden gehouden op vrijdag 9 oktober om 19.30u in sporthal Terwaerden. Uiteraard hebben wij ook hier aan corona gedacht. We hopen vele van onze recreanten daar te mogen begroeten, want dit is het moment voor jullie als leden om je stem te laten horen.
Het bestuur regelt natuurlijk alle dagelijkse zaken voor de vereniging maar jullie leden nemen de belangrijke beslissingen op de ALV zoals bijvoorbeeld de jaarlijkse contributie. Het bestuur doet een voorstel en jullie in de ALV keuren dit goed of niet.

Veel speelplezier en een groet van de recreantencommissie

De Plus spaaractie


De spaaractie loopt nog steeds en ook steeds meer mensen melden zich om mee te sparen voor de club!!! Dit is al geweldig, maar het zouden er nog veel meer kunnen zijn. 

Meld je bij Caroline Bosch indien je een (nieuwe) stempelkaart wilt ontvangen. 
Hier hoef je zelf niets extra’s voor te doen, alleen je boodschappen halen zoals je normaal ook doet. Stempels zijn te verkrijgen bij de Plus supermarkten bij iedere 10,- aan boodschappen. Een volle stempelkaart levert onze vereniging 3,- op. 

Ik ben meestal op dinsdagavond en donderdagavond in de sporthal en heb stempelkaarten bij me. Ook kun je mij mailen en ik kom de spaarkaarten even ingooien. Volle spaarkaarten kom ik ook graag ophalen. Laat even een berichtje achter via: cjwebosch@gmail.com 

Namens BC Trilan heel hartelijk dank!! 

Trilan jaarkalender


Ruim voor de herfstvakantie publiceren we de Trilan Jaarkalender. Zoals gebruikelijk met alle aanpassingen rondom schoolvakanties en evenementen, maar ook de eerste data waarop we activiteiten (badminton en niet-badminton gerelateerd) willen gaan organiseren. De gehele kalender is gebaseerd op een normaal badmintonseizoen. Dit is dus geheel los van de hele covid19-situatie. Natuurlijk kan alles op elk moment weer geheel anders zijn, daarom is het van groot belang dat u regelmatig onze website en/of Facebook-pagina bezoekt. www.bctrilan.com is het webadres van onze vereniging. De Facebookpagina www.facebook.com/BCTrilanLandgraaf/ is ook zonder eigen FB-account te bekijken. In alle andere gevallen kunt u natuurlijk ook onze bestuursleden benaderen.

De Grote Clubactie

De grote clubactie is ook weer van start gegaan. Mirella, Miquel, Caroline, Jacqueline en Rachelle zullen iedereen van loten boekjes voorzien in de hoop dat iedereen zoveel mogelijk loten verkoopt of misschien wel zelf koopt!

In de tussentijd vragen we iedereen om onderstaande link op zijn/haar social media pagina te delen zoals facebook/instagram zodat iedereen ook daar loten kan kopen.

https://clubactie.nl/lot/bc-trilan/310432

Alvast bedankt voor jullie hulp!
 

Wie is er in oktober jarig?

Mensen die in oktober geboren zijn, zouden de meest atletische mensen zijn. Dat komt doordat de moeders van deze baby’s veel zon hebben gezien tijdens de zomer en daarmee veel vitamine D mee hebben gepakt. Misschien is dat ook wel de reden waarom mensen die in oktober geboren zijn, het langst leven. Deze mensen hebben namelijk de grootste kans om 100 jaar oud te worden.
 
De volgende leden zijn in oktober jarig. Proficiat alvast:
 • 1 oktober        Lana Cremers
 • 7 oktober        Chantal Bertrand
 • 7 oktober        Mattijs Ernes
 • 7 oktober        Rolf Koch
 • 7 oktober        Sven Waelen
 • 10 oktober      Mike Mesicek
 • 10 oktober      Rishan Sivalingam
 • 13 oktober      Bert Rutjens
 • 15 oktober      Mads Loog
 • 15 oktober      Rick Martherus
 • 17 oktober      Connie Micheels
 • 19 oktober      Peggy Veldhuizen-Ash
 • 21 oktober      Chris Bemelen
 • 21 oktober      Remco de Heus
 • 21 oktober      Davy Jetten
 • 23 oktober      Lieke Krastman
 • 25 oktober      Amber Doveren
 • 25 oktober      Sylvia Stevens
 • 26 oktober      Cynthia Hanssen
 • 27 oktober      Veerle Bekkers
 • 27 oktober      Jea-Mayra Hoogeveen
 • 29 oktober      Indy Gebauer
 • 30 oktober      Andy van Broekhuizen
Twitter
Facebook
Website
Copyright © 2020 BC Trilan, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp