Copy
View this email in your browser

Weinig Badminton Door Nieuwe Maatregelen!

Helaas bracht de persconferentie van 26-nov j.l. weinig positiefs. Badminton na 17.00 uur is voorlopig niet toegestaan. De sportbonden hopen nog het nodige te bereiken in politiek Den Haag, maar voorlopig blijft het 17.00 uur. Daarom goed om te herinneren aan onze wekelijkse speelochtend op de woensdag in Strijthagen. Van 10.00 tot 11.30 uur op maximaal drie banen. Mocht iemand daar graag gaan spelen, geef het vooraf even tijdig door aan een bestuurslid, zodat we een beetje overzicht houden.

Voorlopig zijn er door Badminton Nederland nog twee competitieweekenden gepland, met voor BC Trilan vooral uitwedstrijden. Deze mogen doorgaan, op voorwaarde dat de aanvangstijd uiterlijk 14.30 uur is. Het kan nog zijn dat verenigingen specifiek anders besluiten, maar vanuit BC Trilan steunen wij de pogingen om zo veel mogelijk volgens planning door te laten gaan. De wedstrijden bij Olympia Tegelen en Veertje Boekel worden hoe dan ook verplaatst.

Wij willen onze leden graag actief houden. Daarom hebben wij alternatieve speelmomenten geregeld voor alle leden van BC Trilan. Dit doen we op zondagochtend in sporthal Ter Waerden. Vooralsnog is iedereen het gehele tijdsblok welkom, bij te veel animo zullen we het per zondag moeten gaan splitsen. Registratie en QR-code bij binnenkomst blijven op die momenten verplicht voor iedereen.

De data zijn:
Zondag 05-dec, 12.00 - 15.00 uur (icm thuiswedstrijden team J1, J3, J4)
Zondag 12-dec, 10.00 - 13.00 uur
Zondag 19-dec, 10.00 - 13.00 uur
Zondag 09-jan, 10.00 - 13.00 uur

Normaal gesproken zijn er 8 banen beschikbaar, dus voldoende ruimte. Wel is er de mogelijkheid dat we een aantal inhaalwedstrijden gaan spelen op deze dagen, we houden hierbij zo veel mogelijk rekening met vrijspelende leden.
Duidelijk is natuurlijk wel al dat geplande evenementen weer van de baan zijn. Met name voor het Intern Kersttreffen op donderdag 16 december is dit zeer spijtig. Hopelijk kunnen we vanaf maandag 19 december weer vooruit kijken, het geplande speelschema rondom de kerstvakantie handhaven en nieuwe data aankondigen voor activiteiten.

Bijpraten Met De Trilan Jeugdcommissie

 
Vorige maand mochten we al met veel trots en enthousiasme de flyer voor het Trilan Jeugdkamp 2022 verspreiden. Weliswaar digitaal, want de papieren flyers zitten nog in de tas te wachten tot de wekelijkse trainingen weer mogen. Schrijf 10-11-12 juni 2022 nu al in jouw agenda, ook van de ouders thuis! Wat ons betreft, gaat letterlijk elk jeugdlid mee, dan zorgen wij voor een weekend om nooit te vergeten.
 
 
 
 
 
In november waren de Vriendjestrainingen voor alle jeugdgroepen, en mooi om te zien dat onze jeugdrecreatiegroepen aardig zijn toegenomen in aantallen. Een gezellige groep met ieder op zijn/haar eigen niveau. Voor wat betreft de trainersstaf van de BM-groepen, zijn we druk mee bezig. Ook was er al een dinsdagavond bezoek uit Spanje. De andere geplande avonden kunnen helaas geen doorgang vinden, maar improviseren zullen ze vast en zeker wel.
 
 
 
 
 
Wil je als ouder een steentje bijdragen bij één of meer acties van de Jeugdcommissie. Dat kan altijd. Of heb je zelf ook hele leuke ideeën, altijd welkom. Samen kunnen we onze jeugd ook naast de badmintonbaan veel plezier bieden. Meer informatie, app Nathalie op 06-28338001.  
 

Steun de Trilan Jeugdafdeling


Al bijna tien jaar lang spelen we bij BC Trilan intern de Trilan Jeugdlotto, gebaseerd op het als zesde getrokken getal van de Duitse Lotto op zaterdag. 49 nummers spelen voor 1 euro per week mee. Wekelijks ontvangt de winnaar 25 euro. We hebben momenteel 03 en 45 vrij. Wie oh wie pakt deze nummers en speelt op korte termijn misschien nagenoeg gratis mee? Meer informatie, app Andy op 06-25426659.

SUGAR RUSH!


Hallo allemaal,
 
Dit is jullie favoriete thuisbakker Joey Syed van Sugar Rush! De feestdagen komen er weer aan en dat roept voor wat lekkers. Versgebakken speculaastaart, sinterklaas cupcakes, verrukkelijke kerststol of bijvoorbeeld oliebollen om het nieuwe jaar knallend in te gaan. Verwen jezelf of juist een ander, want zonder lekkers is een feestdag niet gevierd. Elk moment moet gevierd worden vooral in deze moeilijke coronatijden. Ik wens iedereen alvast fijne en gezonde feestdagen! 

Samen staan we sterk tegen corona.
 
Voor meer info en bestellingen bekijk dan mijn Instagram pagina @sugar.rush.11
Ik ben ook bereikbaar via mail: sugar.rush.js11@gmail.com
 

Adreswijzigingen Doorgeven!


Graag willen wij jullie nogmaals vriendelijk verzoeken om eventuele adreswijzigingen in te vullen in het daarvoor bestemde wijzigingsformulier via http://bctrilan.com/images/Standard-Downloads/20220101%20WEBSITE%20-%20Wijziging.pdf en deze vervolgens door te sturen aan onze secretaris (secretariaat@bctrilan.com). 

Alvast bedankt!

Wie Is Er In December Jarig?


Als je in december jarig bent, moet je accepteren dat je verjaardag er door de feestdagen misschien een beetje bij inschiet. Toch is het volgens onderzoek een voorrecht om in december geboren te zijn. 
Allereerst hebben mensen die in december zijn geboren meer kans om de leeftijd van 105 jaar te bereiken dan mensen die in de zomer geboren worden. Verder ben je minder prikkelbaar en je humeur verandert niet gauw.
 
De volgende leden zijn in december jarig. Proficiat alvast:
  • 1 december      Anne Adriaens
  • 2 december      Shairone Soliana
  • 3 december      Ruan Sporck
  • 3 december      Remco Stofberg
  • 8 december      Madelon Merten
  • 10 december    Ilana Niels
  • 11 december    Roy van Hek
  • 17 december    Miquel Waterreus

PLUS Spaaractie


De spaaractie voor clubs gaat nog steeds door, iets waar we heel blij mee zijn.
Wel is er een kleine verandering, je krijgt nu een spaarkaart waar je zelf de stickers op moet plakken. Vergeet dus niet bij het afrekenen te vragen naar de stickers. 

Bij de kassa krijg je voor elke 10,- aan boodschappen een sticker. Een volle kaart levert onze vereniging 3,- op. Je kunt mij mailen en ik kom de spaarkaarten even ingooien. Volle spaarkaarten kom ik ook graag ophalen. Laat even een berichtje achter via: cjwebosch@gmail.com 

Namens BC Trilan heel hartelijk dank!! 

Caroline Bosch
 
            

10% Korting Voor ALLE BC Trilan Leden Bij AllRackets.com

 

 
De feestdagen komen er weer aan en wij willen alle leden van BC Trilan herinneren aan onze samenwerking met Allrackets.com, want iedereen profiteert van deze samenwerking! Wij willen graag alle leden wijzen op de voordelen als jullie badmintonspullen kopen bij Allrackets.com.

Samenwerking BC Trilan en Allrackets.com
Je hoeft niet naar een showroom voor het bestellen van je badmintonspullen. Surf naar www.Allrackets.com, selecteer je artikelen en plaats ze in de winkelmand.

Wanneer je in het vakje Kortingscode: BCTRILAN noteert ontvang je direct 10% korting. Deze korting is van toepassing op alle artikelen behalve shuttles en snaren.

Kortom de voordelen van het kopen van je badmintonspullen bij Allrackets.com:
Enorme collectie
Een goed advies
Bespanservice
Bedrukservice
 
Voor meer informatie kun je bij Rachelle Lemmens terecht via 06 – 24 54 35 38.
Twitter
Facebook
Website
Copyright © 2021 BC Trilan, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp