Copy

Președintele CCIB, dr.ing. Costică Mustață, a fost invitat în studioul postului de radio București FM, în cadrul emisiunii ”Întâlniri Capitale”, realizată de jurnalistul Răzvan Roceanu, pentru a analiza problemele mediului de afaceri din România, în contextul noilor date statistice privind deficitul forței de muncă în sectoare cheie ale economiei. 

Emisiunea înregistrată o puteți urmări 
AICI

Palatul CCIB Business Center oferă antreprenorilor și organizatorilor de evenimente săli de reuniune complet echipate, într-un spațiu rafinat și cu personalitate.
Situat într-o clădire încărcată de istorie, cu o arhitectură rafinată și o poziție accesibilă din punctul de vedere al mijloacelor de transport și al parcării (parcarea de la Pța.Universității este în imediata vecinătate), Palatul CCIB Business Center oferă cele mai bune condiții pentru organizarea de întâlniri de afaceri, workshop-uri, conferințe,forumuri sau lansări de produse și servicii.

Programați-vă un tur al Palatului și rezervați-vă din timp spațiul dorit pentru 2020 la anca.vasile@ccib.ro

Fiți parte din comunitatea CCIB !

Vă invităm să vizionați Aula Carol I AICI

CONSULT EVO oferă Consultanță în management și afaceri.  Conceptul CONSULT EVO a luat naștere din dorința de a oferi servicii integrate antreprenorilor rezidenți și, în special, antreprenorilor nerezidenți, care doresc să investească în România.

Vasta experiență a echipei în domenii precum contabilitate, fiscalitate, audit, drept, resurse umane a demonstrat utilitatea unui pachet de servicii de consultanță care să acopere toate aceste domenii, venind în sprijinul antreprenorilor pentru a le facilita accesul pe piața de afaceri din România.

Pentru noi, timpul este cea mai valoroasă resursă, sens în care acționăm constant pentru identificarea de noi soluții și servicii pe care să le integrăm în oferta noastră.

Mai multe despre sperviciile oferite firma noastră AICI
Core Invest Consulting® este o companie de consultanță pe teme care vizează dezvoltarea portofoliului de produse în domeniul farmaceutic, furnizând de la studii și complexe analize de piață la strategii de business, marketing, comunicare și promovare pentru facilitarea cu succes a accesului pe piață pentru suplimente nutritive, produse dermato-cosmetice, dispozitive medicale și medicamente.
Misiunea noastră constă în aducerea unei experiențe vaste în fiecare segment în parte, precum și în oferirea clienților noștri de consiliere strategică și soluții practice adaptate nevoilor lor.
Oferim servicii de consultanță care pot aborda strategia și planificarea comercială, stabilirea prețurilor și accesul pe piață, afacerile medicale, gestionarea riscurilor și programelor.
Specialiștii Core Invest Consulting® acoperă întregul proces de dezvoltare și livrare a produsului, adăugând sfaturi și recomandări specializate și personalizate, care să permită o dezvoltare și o lansare succes a brandurilor vizate.
Echipa noastră de consultanți are o experiență vastă în evaluarea dinamicii și schimbărilor pieței, în elaborarea de planuri strategice și analize de prețuri pentru accesul pe piață, precum și asistarea acestora în implementare.
Core Invest Consulting® combină experiența, expertiza și cunoașterea specialiștilor din domeniul sănătății, ceea ce ne permite să înțelegem mai bine așteptările clienților noștri și să obținem rezultatele dorite.
Serviciile noastre includ dezvoltarea timpurie, dezvoltarea clinică, etapele de dezvoltare tardivă printr-o gamă largă de specialiști, laboratoare și parteneriate media.
Dorim să ne ajutăm clienții să își optimizeze programele de dezvoltare pentru a maximiza valoarea și rezultatele brandurilor vizate.
Servicii:
Dezvoltare timpurie

• Înregistrarea produselor (toate etapele procesului de înregistrare)
• Revizuirea pre-comercializare: analiza prețurilor, strategia de poziționare, analiza concurenților, analiza mediului
• Strategii de marketing și comunicare (inclusiv planul de afaceri)
• Activități de marketing mix cu mass-media, social media, online și promovare medicală
• Coordonarea planificării dezvoltării clinice și a studiilor
• Dezvoltarea și consolidarea proiectelor companiei
Dezvoltare târzie
• Analiza economică, analiza prețurilor
• Recenzii de piață, repoziționarea produselor, strategia de comunicare și planul de afaceri de marketing
• Activități de marketing mix cu mass-media, social media, online și promovare medicală
• Analiza de oportunitate a produselor în licență și în afara licențelor
• Coordonarea planificării dezvoltării clinice și a studiilor
• Dezvoltare prin restructurarea sau reconsolidarea proiectelor companiei
De ce ar trebui să alegeți Core Invest Consulting® ca partener?
• Abordăm și acoperim lacunele în managementul strategic, în marketing și în resurse de comunicare,
îmbunătățind resursele existente, dezvoltând parteneriate pe termen lung, indiferent de cifra de afaceri
realizată până acum prin intermediul echipei noastre de experți.
• Oferim expertiză și cunoștințe privind agențiile de reglementare, pentru toate tipurile de companii
farmaceutice (inclusiv suplimente nutritive si dermato-cosmetice).
• Susținem dezvoltarea continuă prin studii preclinice, clinice sau de marketing prin abordare personalizată
pentru a face față provocărilor specifice de dezvoltare a produselor.
Gândim global, acționând local!

Mai multe despre sperviciile oferite firma noastră
AICI
Denkstatt România face parte din grupul denkstatt prezent în Europa Centrală și de Est, care furnizează servicii de consultanță în domeniul sustenabilității. Echipa noastră, formată din peste 100 de experți din cinci țări europene, sprijină succesul clienților noștri prin aplicarea practicilor de afaceri sustenabile și a soluțiilor inovatoare în ceea ce privește responsabilitatea față de mediu și responsabilitatea socială. Analizăm problemele, obiectivele și oportunitățile clienților din punct de vedere ecologic, economic și social.
Scopul este de a oferi clienților noștri perspective noi ca partener de încredere și inovație și de a-i ajuta să câștige avantaje față de concurență prin implementarea de metode sustenabile.
Rețeaua noastră internațională ne ajută să monitorizăm permanent tendințele și reglementările naționale și internaționale. Ca membru al Inogen Environmental Alliance, grup prezent în 120 de țări din întreaga lume, suntem partenerul perfect pentru companiile multinaționale.
 
SERVICIILE NOASTRE: 
 • Soluții IT
 • Managementul resurselor
 • Decarbonizare
 • Consultanță în sustenabilitate
 • Management urban
 • Sisteme de management
Mai multe despre sperviciile oferite firma noastră AICI

Vulpoi & Toader Management este prezent pe piață de 15 ani.
Cu o echipă formată din peste 130 de profesioniști care deservesc 500 de companii din diverse industrii, oferim servicii de contabilitate, resurse umane, salarizare, consultanță fiscală și juridică.

Mai multe despre serviciile oferite de compania noastră
AICI

Înființată în 2004, SC Radical Instal SRL, oferă servicii de execuție, proiectarea și consultanță în domeniul instalațiilor pentru construcții.
Dezvoltându-și rapid portofoliul de lucrări în București și în țară, Radical Instal realizează instalații sanitare, de încălzire, electrice și de acționări pneumatice pentru cupolele de desfumare.
Ca partener Geberit, o pondere importantă a contractelor noastre o reprezintă lucrările de instalații pluviale vacuumetrice tip Geberit Pluiva. Pe lângă acestea, executăm instalații sanitare și de incendiu, precum și instalații de termoventilatii și instalații electrice.

Aflați mai multe despre activitatea noastră
AICI

 • Salariul minim brut pe țară o să crească, începând cu prima zi a anului viitor, de la 2.080 la 2.230 de lei/lună, potrivit unei hotărâri de Guvern publicate în Monitorul Oficial
 • Legea nr. 219/2019 pentru modificarea și completarea art. 16 din Ordonanța de urgență a Guvernului privind protecția mediului Legea nr. 219/2019 a fost publicată în Monitorul Oficial nr. 925/15 noiembrie 2019. Legea re-instituie principiul conform căruia autorizațiile de mediu și autorizațiile integrate de mediu nu mai au valabilitate limitată, ci rămân în vigoare pe perioadă nedeterminată, sub condiția vizării anuale.
 • Legea nr. 209/2019 privind serviciile de plată și pentru modificarea unor acte normative a intrat în vigoare. Legea, care transpune Directiva europeană 205/2366, nu se aplică tuturor operațiunilor de plăți.
 • Legea nr. 214/14 noiembrie 2019 stabilește cuantumul alocației de stat pentru creșterea copilului se majorează anual cu 100% din rata medie anuală a inflației, începând cu 1 ianuarie 2020.
 • A fost publicată în Monitorul Oficial nr. 1002 din 2019 Ordonanța de Urgență a Guvernului nr. 73/2019 privind siguranța feroviară
 • Ordinul Ministerului Culturii nr. 3143/2 decembrie 2019 privind aprobarea Normelor metodologice pentru aplicarea prevederilor art. 4 din Legea nr. 422/2001 privind protejarea monumentelor istorice, republicată, cu modificările și completările ulterioare, referitoare la exercitarea dreptului de preempțiune al statului român, prin Ministerul Culturii, respectiv prin serviciile publice deconcentrate ale acestuia în cazul vânzării de monumente istorice aflate în proprietatea persoanelor fizice sau juridice de drept privat
 • A fost publicat în Monitorul Oficial nr. 1001 Ordinul nr. 217/11 decembrie 2019 pentru aprobarea Metodologiei de stabilire a tarifelor reglementate și a prețurilor aplicate de furnizorii de ultimă instanță clienților finali și completarea Condițiilor generale pentru furnizarea energiei electrice la clienții finali ai furnizorilor de ultimă instanță, aprobate prin Ordinul președintelui Autorității Naționale de Reglementare în Domeniul Energiei nr. 88/2015
 • Ordinul nr. 216/11 decembrie 2019, publicat în Monitorul Oficial nr. 1001 emis de Autoritatea Națională de Reglementare în Domeniul Energiei aprobă Metodologia de stabilire a prețurilor pentru energia electrică vândută de producători pe bază de contracte reglementate și cantitățile de energie electrică din contractele reglementate încheiate de producători cu furnizorii de ultimă instanță și de stabilire a cantităților maxime de energie electrică ce pot fi impuse ca obligații de vânzare pe bază de contracte reglementate
Twitter
Facebook
Website
LinkedIn
Copyright ©  CCIB, All rights reserved.

Our mailing address is:
office@ccib.ro
CCIB recunoaște importanța datelor dumneavoastră personale și se angajează să protejeze confidențialitatea și securitatea acestora. De aceea, este important pentru noi să vă furnizăm într-o manieră integrată informațiile legate de prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, în cuprinsul  Termenilor și Condițiilor.
Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Camera de Comerț și Industrie a Municipiului București · Str. Ion Ghica, Nr. 4 · Sect. 3, București · Bucharest 030044 · Romania

Email Marketing Powered by Mailchimp