Copy
Setga en Focus Lighting komen met een aantal nieuwe armaturen. We stellen ze graag aan je voor.
Bekijk deze mail in je browser

Tijd voor wat nieuws


Setga en Focus Lighting komen met een aantal nieuwe armaturen. We stellen ze graag aan je voor. De nieuwe producten hebben allemaal een levertijd van 6 tot 8 weken.
 


Way by Focus Lighting

WAY is nieuw straatarmatuur speciaal ontworpen om lichtvervuiling en verblinding te verminderen. WAY is een volledige armaturen familie die zowel te plaatsen is op een mast of aan de wand. Lees meer.
 

Quantum by Setga

De Quantum is een bijzonder efficiënt armatuur dat inspeelt op toekomstige ontwikkelingen. De uithouder is eenvoudig te openen en biedt voldoende ruimte voor allerhande OLC's en / of sensoren. Lees meer.
 

Turn by Focus Lighting

Turn is de nieuwe schijnwerper met een minimalistisch cilindrisch design. Het armatuur kan op ieder mogelijke manier aan de mast geplaatst worden en kan geleverd worden met verschillende lichtbundel breedtes. Lees meer.
 

Celtika by Setga

Waar LED armaturen in het algemeen steeds platter en breder worden, gaat Celtika tegen de stroom in. De bolle, ronde behuizing refereert aan de traditionele verlichting. De Celtika leent zich bijzonder goed voor het aanlichten van fietspaden. Lees meer.
 
De nieuwe catalogi van Setga en Focus Lighting zijn nu beschikbaar,
vraag ze hier aan:
Vraag catalogus aan
Copyright © 2018 Modernista, All rights reserved.
Modernista Looiershof 45 Rotterdam, Zh 3024 CZ Netherlands
update je gegevens of afmelden

Email Marketing Powered by Mailchimp