Copy
View this email in your browser
EXTRA NIEUWSBRIEF                                      TURNGALA 2018
In deze extra nieuwsbrief bundelen we alle nuttige informatie en weetjes over ons turngala, zowel voor de deelnemers als de ouders.
Ook op de clubwebsite vind je heel wat info terughttps://www.kwtv.be/2018/10/16/turngala-1-december-2018/
 
Iedereen van harte welkom !
Ticket-verkoop
Er zijn 3 manieren om aan tickets voor ons turngala te geraken :

1/ bestelling via de website, ophaling op zondagherhaling of aan de kassa 

https://www.kwtv.be/wp-content/uploads/2018/09/bestelling-kaarten-TG2018.pdf
2/ aankoop tijdens zondagherhaling van 18 of 25 november in sporthal De Schalk
3/ aankoop bij onze gymnasten/leiding/bestuur na invullen van strookje onderaan de turngala-brief.

Prijs is 10 euro p.p., kinderen jonger dan 6j mogen gratis binnen. Deelnemers aan het turngala hoeven uiteraard ook geen inkomkaart te kopen.
JIJ NEEMT TOCH OOK DEEL ?
Breng je leiding zo vlug mogelijk op de hoogte van je deelname. Als je er jammer genoeg niet bij kan zijn, geef je ook best een seintje.
sporthal De Schalk
Onze turnzalen zijn ruim, maar zijn niet geschikt om publiek te ontvangen. Daarom vindt het turngala plaats in sporthal De Schalk, Stadionlaan 2 te Willebroek, óók de zondagherhalingen !
Kleedkamers
Met onze 21 groepen is het wat puzzelen om iedereen in een kleedkamer onder te brengen. Maar het is ons toch gelukt !
Vanaf 18u30 kan u uw kind naar de aangeduide kleedkamer brengen. Leiding en assistenten houden een hele avond toezicht, zodat u rustig kan genieten van alle optredens. Er staan tv-toestellen in de kleedkamers, zodat de kinderen kunnen meekijken.
Tijdens de pauze bent u welkom om iets met hen te gaan drinken in de cafetaria. Wel tijdig terug aub.
Uitzondering : gymnasten die het eerste  nummer na de pauze moeten optreden en/of geschminkt worden. 
Of kleuters, die na de pauze met de ouders mee naar huis gaan.
STERKE MAMA OF PAPA ?

Omdat onze toestellen niet zelf naar de sporthal rijden, zoeken we wat enthousiaste helpers om op de oefenzondagen (18 en 25 november) de handen mee uit de mouwen te steken.
Ook op vrijdag 30 november en maandag 3 december zijn extra handen zéér welkom ! 
Mailen kan naar janja@telenet.be of info@kwtv.be.


Eeuwige dank van het hele KWTV-team.

Waardevolle zaken
De club is NIET aansprakelijk wanneer waardevolle voorwerpen beschadigd of ontvreemd geraken in de sporthal.
Breng liever niets van waarde mee !
Alles in een boekje
Tijdens het turngala wordt er een programmaboekje aangeboden, waarin u alle info vindt over het turngala zelf, de gevierden, trainingsuren, contactgegevens, al onze sponsors, enkele foto's ...
Uw vrije gift wordt zeer goed besteed aan nieuw materiaal !
YOU'VE GOT MAIL
Hou vooral je mailbox in de gaten, want er zijn reeds mails verstuurd door sommige groepen, maar er kunnen er nog meer volgen ! 

Je vindt die brieven ook terug op de clubwebsite https://www.kwtv.be/2018/10/16/turngala-1-december-2018/
Afdelingskledij
Elke afdeling heeft een eigen outfit samengesteld of aangekocht voor deze turnshow. Informeer op tijd welke dat is en waar je hem kan aankopen of lenen !
Overzicht repetities
In deze tabel vindt u terug om hoe laat je repetitie begint op de oefenzondagen. Bouw evenwel een beetje marge voor en na uw uur in. De kleutergroepen zijn op de eerste zondag vrijgesteld van het inoefenen van het algemene op- en aftreden. https://www.kwtv.be/wp-content/uploads/2018/10/Zondagen-2018.pdf
Opgelet ! Wij oefenen ook nog eens op zaterdagmorgen 1 december inclusief belichting en decor. Dat overzicht krijgt u per mail toegestuurd en vindt u uiteraard ook op onze website.
De repetities gaan door in sporthal De Schalk
VERZOEKJE
Mogen wij u vriendelijk vragen om tijdens de algemene herhalingen NIET te filmen en dus nog niets van ons turngala op voorhand via sociale media te verspreiden ? Dat maakt het op 1 december net iets specialer voor het merendeel van onze toeschouwers. Bedankt vanwege het hele team.
Clubkledij
Naast de afdelingskledij kan elke gymnast ook een blauw KWTV-shirt of blauwe KWTV-sweater aankopen. Prijs is 10 euro voor een shirt en 20 voor een sweater incl logo. Wil je graag je naam er op, dan komt er €5 euro bij. Te bestellen in de afdeling of via de webshop : http://www.kwtv.be/clubkledij/
BREAKING
Je vindt ons vanaf nu ook terug op Instagram !  
https://www.instagram.com/kwtvwillebroek/
OVER DEUREN EN ZITPLAATSEN...
Het turngala start om 19h30. De deuren van de sporthal zullen open gaan vanaf 18h00. Er worden geen zitplaatsen op voorhand gereserveerd. U kan vrij plaats nemen. Als u een familielid in een rolstoel meebrengt of er is een ander medisch probleem, kan u steeds op voorhand met het secretariaat contact opnemen (info@kwtv.be).
FOTO EN FILM

Wij voorzien zelf enkele fotografen, die het hele turngala in beeld zullen brengen. De foto's verschijnen achteraf op onze website. Tevens filmen wij het turngala, zodat de kinderen in de kleedkamer ook kunnen zien wat er op de mat gebeurt. 
Uiteraard mag u zelf ook foto's maken of filmfragmenten opnemen. Wat niet mag, is uw plaats verlaten. U wordt vriendelijk verzocht op de tribune te blijven zitten. Door de nieuwe privacy-regelgeving is het ook NIET toegelaten om close-up foto's van onze gymnasten en teamleden op sociale media te plaatsen, zonder hun uitdrukkelijke toestemming.

PAUZE

Ongeveer in de helft van het turngala voorzien wij een pauze van 20 minuutjes. Even de tijd om de benen te strekken, een toiletbezoek in te lassen, iets te gaan drinken in de cafetaria, een hotdog te kopen of een snoepzakje dat wordt verkocht door enkele jeugdige gymnasten.
Wij vragen u vriendelijk om op tijd terug plaats te nemen. De toegangsdeuren sluiten immers bij de start van het tweede deel.

DANKUWEL LEIDING

Het turngala is hét moment om alle vrijwillige leiding een extra geschenkje aan te bieden. De club zelf voorziet steeds een mooi cadeau, maar ook vanuit de afdelingen zelf wordt er iets kleins aan elke leiding of assistent voorzien. De jongste afdelingen krijgen hiervoor een papiertje mee. U kan vrijblijvend een kleine bijdrage onder gesloten envelop laten afgeven aan één van de assistenten.
Alvast dankjewel !

www.kwtv.be info@kwtv.be tel 0476 44 79 39
jaargang 2 - nr4    verantwoordelijke uitgever : KWTV-Willebroek

Deze nieuwsbrief werd verzonden naar <<Email Address>> (uitschrijven)
Email Marketing Powered by Mailchimp