Copy
View this email in your browser
NIEUWSBRIEF                                         JANUARI 2019
We wensen iedereen een geweldig 2019 toe !
Turngala in beeld !
Wie graag nog eens nageniet van het turngala, kan op de website heel wat foto’s bekijken. Dit is de link : https://www.kwtv.be/foto-albums/
Nieuwe trainingsuren voor Kleuters 1 Kerk
Vanaf 12 januari trainen onze Kleuters 1 campus Kerk niet langer op zaterdag van 16h30 tot 17h30, maar wordt de training wegens organisatorische redenen verplaatst naar de voormiddag van 10u tot 11u. De groep Kleuters 2-3 olv Nina en Noa behoudt haar uren van 9u tot 11u. Zij verwelkomen vanaf 10u dus de allerkleinsten en assistente Dina. De hele groep trekt dan om 11u de deuren van campus Kerk achter zich dicht. Alle ouders werden hierover reeds ingelicht, maar wie nog vragen heeft, kan de Algemene Leiding contacteren via janja@telenet.be.
Kerstturnen Kleuters & Rakkers
Traditiegetrouw is de laatste trainingsweek van het jaar,  voor onze jongste groepen ééntje die lichtjes afwijkt van een gewone week. Met de kerstperiode in aantocht, worden dan de vrolijkste verkleedpakjes uit de kast gehaald en springen er rendieren, kerstmannen en -vrouwen, elfjes, … rond in de turnzaal. De volledige fotoreportage van de kleuters vindt u hier : https://www.kwtv.be/foto-albums/ . De foto's van de Rakkers vindt u in de besloten facebookgroep 'KWTV - Rakkers 2018-2019'.
KWTV@Kerstmarkt
Bedankt aan de organisatie, de helpers, de bezoekers en iedereen die op zijn manier een handje toestak om de kerstmarkt tot een succes te maken ! De jenevers, glühwein, chocomelk, croques, pannenkoeken, … vlogen over onze toonbank. Bedankt !
BINNENKORT ...
Kampioenenviering Willebroek
Wist je dat er maar liefst 2 leden uit onze club op het podium mogen tijdens de Kampioenenviering van 19 januari ? Benieuwd wie het is ? Kom dan zeker kijken. Inkom is gratis. Start om 19h00. Uiteraard krijg je in de volgende nieuwsbrief het verslagje ervan !
Wedstrijden Tumbling Niel en Zonhoven
Op 12 en 13 januari kan je onze competitiegymnasten Tumbling C-niveau heel dichtbij aan het werk zien. Namelijk in Niel ! Een goede reden om hen eens live te gaan aanmoedigen.
Wij duimen voor Sienna, Niena, Saar, Jolien, Diana en Sam.
Op 26 en 27 januari komen de twee niveau B-gymnasten in actie in Zonhoven. De eerste keer dat ze op dat niveau gaan deelnemen. Veel succes Kobe en Hayley !
Hopelijk werpen jullie extra inspanningen op de grote tumblingbaan bij Creativa Schelle vruchten af. Langs deze weg willen we graag de club bedanken voor het openstellen van hun turnzaal. 
Alle info over de wedstijden en de resultaten van Team Tumbling vind je hier :
https://www.kwtv.be/2018/12/03/wedstrijden-tumbling-2018-2019/
Wijziging data wedstrijden Gymplus
Doordat de wedstrijddata in het B2-niveau voor Gymplus niet zo goed uitkwamen, werd er nog last-minute omgeschakeld naar het B1-niveau. Daardoor zijn ook de wedstrijddagen anders. Vergeet ze niet te wijzigen in je agenda : zondag 10 maart, zaterdag 30 maart en zondag 5 mei !
Alle info staat verzameld op de website :
https://www.kwtv.be/2018/12/02/wedstrijden-demo/
VOLG ONS ...
Instagram 
Heb jij een Instagram account ? Ga dan zeker eens op zoek naar dat van onze club, want je vindt er foto’s en verhalen, die nergens anders verschijnen !
#kwtvwillebroek
Je vindt onze club ook op Facebook & Youtube. Klik onderaan deze nieuwsbrief brief op het juiste icoontje en je komt onmiddellijk op de juiste plaats terecht !
AGENDA

volledige agenda : https://www.kwtv.be/kalender/
www.kwtv.be info@kwtv.be tel 0476 44 79 39
nieuwsbrief@kwtv.be         voor al uw bemerkingen, suggesties, ...
jaargang 2 - nr 6    verantwoordelijke uitgever : KWTV-Willebroek

Deze nieuwsbrief werd verzonden naar <<Email Address>> (uitschrijven)
Email Marketing Powered by Mailchimp