Copy
View this email in your browser
NIEUWSBRIEF                                         NOVEMBER 2018
Nog meer volzet
Na Meisjes campus Pleintje,  Rakkers W en Rakkers D, zijn nu ook Freerunning Jr en Sr volzet ! Voor al deze volzette groepen is een inschrijving op de wachtlijst mogelijk. Contacteer hiervoor ledenbeheer via info@kwtv.be.
Bedankt !
We mochten op de voorbije Eetdagen van 13 en 14 oktober meer dan 350 bezoekers noteren en dat vinden wij SUPER ! Dankzij een mooie organisatie door onze Algemene Leiding Anja & Jan en een zeer groot en enthousiast team helpers, mogen we alweer van een geslaagde editie spreken.
Bedankt iedereen !
https://www.kwtv.be/2018/10/15/eetdagen-2018-was-weer-een-succes/
Kaderdag Dans
Stéphanie en Eline namen deel aan de Kaderdag Dans en kwamen met héél wat nieuwe ideeën en tips terug ! Min Hee Bervoets (van So You Think You Can Dance) gaf de workshops klassieke en moderne dans. Hiphop werd gegeven door Fundi Omari en Roy Julen. Choreo en compositie was in handen van Anneke van CompAni-One. Benieuwd hoe zich dat allemaal vertaalt in de wekelijkse dans & gymlessen bij Danceworld ? Kom eens af ! Campus Kerk op woensdag van 18u30- 20u00.
https://www.kwtv.be/danceworld/
Facebook vr ouders
KWTV heeft een algemene facebookpagina https://www.facebook.com/kwtv.willebroek/ , maar er zijn ook een aantal besloten groepen per afdeling. Informeer zeker eens bij je leiding.
Donkere dagen
Met de komst van het winteruur, is het sneller donker 's avonds en dan is extra aandacht voor veiligheid geen overbodige luxe. Wees goed zichtbaar als je naar de zaal komt én als je huiswaarts keert ! Een fluohesje en goed werkende fietsverlichting is belangrijk.  Jonge kinderen worden bij voorkeur opgehaald aan de zaal.
SCHOOLVAKANTIE? GEEN TRAINING !
Tijdens de schoolvakanties en op feestdagen zijn er geen trainingen gepland. Je kan het beste informeren bij je leiding of er uitzonderingen zijn. Ook op de website vind je alle info.
Herfstvakantie van zondag 28/10 tot en met zondag 4/11.
Lekkerrrr !
De persoon die slechts 8 gram naast het gewicht van de fruitmand gokte en daarmee ook ineens genoeg vitaminen voor de komende week had, was Gerry Verschaeren. De tweede en derde plaats gingen naar Roger Bruyndonckx en Louisette Cleerbout, met respectievelijk 9 en 10 gram verschil.
Kaderweekend Gent
Onze jongste assistenten-in-opleiding Ruth en Dina, lieten zich voor de eerste keer onderdompelen in diverse workshops rond kleuterturnen, bijgestaan door ‘ancien’ Wendy. Geert en Lisa reden op zondag naar Gent voor Tumbling-workshops. Steve was gastdocent ‘Leerstijlen en reflectie Recrea’. Bedankt voor jullie inzet !
Jurycursus Tumbling
Voor Recrea TU-LM-AIRTR hebben Jessica en Sandra hun brevet verlengd als jurylid. Voor Tumbling III zijn Lisa en Geert geslaagd en voor Tumbling IIIc zijn Nina, Yana en Anneleen geslaagd. Prachtprestatie. Gefeliciteerd allemaal !
PRECOMPETITIE
Sinds 1 oktober is onze Precompetitie-groep van start gegaan met een 10-tal gymnasten. Samen met hun basisopleiding in één van onze afdelingen, is het de bedoeling om op termijn door te stromen naar een competitie-afdeling zoals Tumbling of Gymplus. Anneleen en Lisa krijgen als leiding ondersteuning van een roterend assistententeam met uiterst geschikte kwalificaties. Hannelore is gediplomeerd kinesiste, Luna O studeert kine, Luna DS is gediplomeerd psychologe en Tine studeerde af als master LO en Bewegingswetenschappen.
BINNENKORT ...
Alles over het TURNGALA
… vind je op onze website ! En binnenkort verschijnt er een extra nieuwsbrief hierover.
Klik even door naar
https://www.kwtv.be/2018/09/23/turngala-1-december-2018/ , voor heel wat info, voor een link naar de afdelingsinfo, bestelling kaarten, enzovoort ! Laat zeker nog aan je leiding weten of je deelneemt of niet. Vergeet ook je afdelingskledij niet te bestellen en te betalen.
En vooral …
Nodig gerust je familie en vrienden uit !
Afdelingskledij turngala
Nu we in de laatste rechte lijn zitten voor het turngala, heeft elke leiding beslist wat hun gymnasten gaan dragen op 1 december. Tijdig bestellen is de boodschap ! Contacteer je leiding voor meer info.
Oproep helpers turngala
Wie graag een handje toesteekt voor, tijdens en na ons turngala mag mailen naar janja@telenet.be.
We zijn steeds op zoek naar helpers om jonge kinderen op te passen, toestellen te verplaatsen, op te ruimen ...
Een nieuw wedstrijdseizoen
De eerste wedstrijd waaraan onze Tumblingploeg deelneemt is het recreatornooi Airtrack en Tumbling te Hoogstraten. Veel succes Fien, Kato, Julie en Marie ! Info en resultaten : https://www.kwtv.be/2018/09/28/wedstrijden-tumbling-2018-2019/
Nieuwe sponsor ?
Ben je zelf handelaar, zelfstandige, … en ben je geïnteresseerd in sponsoring van onze club ? Contacteer PR-verantwoordelijke Marijke De Saeger via info@kwtv.be, met vermelding “sponsoring”.
Onderaan deze nieuwsbrief kan je onze hoofdsponsors terugvinden. Via de link 
http://www.kwtv.be/sponsors/ zie je ALLE sponsors. Sta jij er volgende keer ook bij 😉 ?
IN HET KORT ...
Tshirt/sweater op bestelling
Wie graag een bedrukte blauwe KWTV-t-shirt aankoopt of een toffe sweater, kan hiervoor terecht bij zijn/haar leiding. Er zijn pasmodellen beschikbaar in de turnzaal. Prijs : 10 euro voor een shirt, 20 euro voor een sweater. Naam op achterzijde = + 5 euro. Cash te betalen bij bestelling. Bestellen kan ook via de website
YouTube
Volg jij ons Youtube-kanaal al ? https://www.youtube.com/channel/UChC6rTyg5lxzX4ipY56sBuQ
Wil je de nieuwe berichten niet missen ?
Dan kan je op de button ‘abonneren’ klikken
.
Nieuwsbrief gemist ? 
Je vindt deze en alle vorige nieuwsbrieven terug op de clubwebsite ...
https://www.kwtv.be/nieuwsbrief/
Steunend lid
Om lid te worden van KWTV hoef je zelfs niet uit je zetel te komen. Je kan ons ook financieel een duwtje in de rug geven, door steunend lid te worden. Vanaf 30 euro. Meer info bij ledenbeheer Monique Willems of via 0476 44 79 39. 
https://www.kwtv.be/2017/09/14/steunend-lid/
AGENDA

volledige agenda : https://www.kwtv.be/kalender/
www.kwtv.be info@kwtv.be tel 0476 44 79 39
nieuwsbrief@kwtv.be         voor al uw bemerkingen, suggesties, ...
jaargang 2 - nr 3    verantwoordelijke uitgever : KWTV-Willebroek

Deze nieuwsbrief werd verzonden naar <<Email Address>> (uitschrijven)
Email Marketing Powered by Mailchimp