Copy
TTsport - Nieuwsbrief 2018-1
Bekijk hier eventueel de webversie
NIEUWSBRIEF 2018-1
Onze eerste nieuwsbrief in het jaar 2018.
De competitie is inmiddels weer gestart en velen van jullie hebben wij al voorzien van nieuwe materialen om weer een zo goed mogelijk seizoen te draaien.
In deze nieuwsbrief onder andere weer nieuws over de plastic ballen, nieuwe rubbers en frames, een nieuwe actie uiteraard weer een aanbieding van de maand.

Wij wensen je veel leesplezier! 
WINNAAR ACTIE
In onze vorige nieuwsbrief maakten wij de actie 'LOPEN VOOR LYME' bekend waar wij een steentje aan bij wilden dragen middels een facebook actie. Hier zijn veel reacties op gekomen en nog belangrijker, vooral veel donaties! Waarvoor dank, ook namens Kim.

De winnaar van onze actie is Maurice Seijkens. Maurice heeft een XIOM tenue naar keuze gewonnen. Van harte gefeliciteerd! Wij hebben inmiddels contact opgenomen met Maurice.

Heb je het vorige artikel gemist?
Hier vind je de nodige informatie over 'Lopen voor lyme'. 
Doneren kan nog steeds!
NIEUW: XIOM OMEGA VII

Vanaf nu bij ons te bestellen!!
Deze nieuwe versie heeft een stevige en solide grip op plastic ballen met verbeterde spin en dynamiek. 
Dankzij de nieuwe geometrie van de bovenste laag heeft de Omega VII serie meer katapult bij topspin en bij spin over spin. Klik op de afbeeldingen voor meer informatie.
 


AANBIEDING VAN DE MAAND
VAN € 27,90 VOOR € 19,95
Nieuwe generatie booster! Volledig VOC-vrij. Met een langdurig resultaat van bijna 3 maanden, is deze booster de snelste van deze generatie. 
Bestel hier

PLASTIC BALLEN
 
Joola heeft onlangs een nieuwe trainings- en wedstrijdbal op de markt gebracht. Beide zijn gemaakt van het materiaal ABS (acrylonitril-butadieen-styreen). Steeds meer fabrikanten maken de ballen van dit materiaal, het garandeert dezelfde dikte, gelijkmatige hardheid en dus een aanzienlijke duurzaamheid.

Joola Magic ABS is een plastic trainingsbal met naad van de nieuwste generatie. Verbeterde productietechniek en gebruik van de grondstof (ABS) garanderen uitstekende speeleigenschappen van zeer goede kwaliteit. Het stabiele traject en de gelijkmatig hoge balstuiting maken deze trainingsbal essentieel voor jeugd- en clubtraining. De volledig identieke hardheid van de bal is vooral merkbaar, met een zeer positief effect op de duurzaamheid van de bal en is daarom een uitstekende keuze voor clubs met een hoog bal gebruik.
 

De nieuwe wedstrijdbal Prime 40+ garandeert dezelfde dikte, gelijkmatige hardheid en dus een aanzienlijke duurzaamheid. Prestaties met betrekking tot rotatie, balstuit en vluchteigenschappen (baan van de bal), bevestigd in verschillende praktische tests, bewijzen de absolute topkwaliteit van de JOOLA Prime, die nieuwe normen stelt voor tafeltenniscompetitieballen.
Verkrijgbaar in verpakkingen van 6, 9 en 72 stuks.

Oranje plastic ballen!! Ze zijn er!! Three Ball heeft als eerste oranje trainingsballen van plastic op de markt gebracht.
De ballen zijn verpakt per 144 stuks en verkrijgbaar voor € 69,95. 


WIN KAARTEN NK-A
 
Als sponsor van Table Stars The Battle (het scholierenkampioenschap) hebben wij weer een aantal toegangskaarten beschikbaar.
Voor beide dagen, 3 en 4 maart, geven wij 3 kaarten weg. Wil je kans maken op 1 van deze 6 gratis toegangskaarten? Doe dan mee met onze facebook actie.
 
Wat moet je doen?
- plaats een review op onze website bij jouw favoriete artikel, en
- like onze facebookpagina

De actie is geldig t/m 28 februari. 1 maart zullen wij de winnaars bekend maken op facebook. Ben je één van de gelukkigen? Dan nemen wij ook persoonlijk contact met je op.

NIEUW: XIOM FEEL 
 
XIOM heeft naast nieuwe rubbers ook een aantal nieuwe frames uitgebracht.
De zogenaamde 'Feel' serie. 
Hieronder introduceren wij de eerste 3 van de totaal 8 stuks: ZX1, ZX2 en ZX3 (klik op de afbeelding voor meer informatie).
Houd onze website in de gaten, binnenkort zal de rest van de Feel-serie ook online komen.
*Copyright ©2017 TTsport, alle rechten voorbehouden.
Ons e-mailadres is: 
info@ttsport.nl

Meld je hier af voor onze nieuwsbrief.  
 
Naar TTsport


This email was sent to <<E-mailadres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
TTsport · Ingenhouszstraat 50 · Den Haag, Netherlands 2522 AZ · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp