Copy
Bekijk deze e-mail in je browser                       
NIEUWSBRIEF 2017-4
Het tafeltennisseizoen is al bijna weer halverwege, daarom weer de hoogste tijd voor een nieuwsbrief. Hierin uiteraard weer een leuke actie, ballennieuws, een interessante 'aanbieding van de week, een verkiezing en nog veel meer. Veel leesplezier!
AANBIEDING VAN DE WEEK
van € 49,90 voor € 39,95!!
KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE
SAMENWERKING CLUBS
Dit najaar hebben wij nieuwe samenwerkingen mogen sluiten met 2 prachtige clubs, namelijk Alexandria '66 en Tempo-Team. Met Alexandria '66 hebben we reeds eerder samengewerkt (2011-2014) en zijn dan ook zeer blij met deze hernieuwde samenwerking van 3 jaar.

Tafeltennisvereniging Tempo-Team met een prachtige, nieuwe accommodatie is met ons een samenwerking aangegaan voor de komende 4 jaar. Deze alom bekende club uit Amsterdam behoeft verder geen introductie. Uiteraard zijn wij trots en zijn inmiddels al een keer langs geweest met onze verkoopstand.

Behalve nieuwe samenwerkingen, koesteren en behouden wij natuurlijk ook graag de huidige clubs waar wij mee samenwerken. Zo hebben wij onlangs de overeenkomst met De Salamanders uit Wateringen met 3 jaar verlengd. Afgelopen zaterdag werd de overeenkomst ondertekend. We zijn zeer blij met het in ons gestelde vertrouwen.

Ook profiteren van aantrekkelijke kortingen voor alle leden van jouw vereniging?
Neem dan
contact met ons op.
SPORTMAN VAN HET JAAR
Ivo Brouwer van Alexandria '66 is genomineerd voor sportman van het jaar in de Krimpenerwaard. Ivo werd eerder dit jaar Nederlands kampioen bij het NK paratafeltennis en is vastbesloten nog meer prijzen te pakken. Het zou fantastisch zijn als Ivo deze sportprijs wint. Hij is dan de eerste sporter met een beperking ooit,die deze prijs in ontvangst mag nemen! Zou dat niet geweldig zijn?! Stemmen kan tot en met 2 november 17:00 uur via deze link https://www.rabobank.nl/lokale…/krimpenerwaard/sportprijzen/
KORTINGSACTIE
25% KORTING OP ALLE KLEDING
geldig tot en met 31 oktober 2017
BALLENNIEUWS
De ontwikkelingen omtrent de plastic bal zijn nog steeds gaande. Momenteel komen zo'n beetje alle bekende tafeltennismerken met een nieuwe bal, gemaakt van ABS plastic. Een ander soort plastic dan waar de huidige plastic ballen van zijn gemaakt. Even googlen en je vindt hier meer informatie over. Zo heeft XIOM zeer recent een ABS trainings- en wedstrijdbal op de markt gebracht. De moeite waard om eens te proberen!
 
SPONSORCONTRACTEN
 
Rick Bakker is Nederlands kampioen bij de pupillen B. Twee jaar geleden werd hij ook al Nederlands kampioen, maar dan bij de welpen.
Komend seizoen speelt Rick competitie voor het combinatie team A'66-Salamanders-VVV in landelijk C. Hij tekende onlangs zijn 1e XIOM sponsorcontract. Wij wensen Rick heel veel plezier en succes!
Ook Elly Luo tekent haar 1e sponsorcontract. Zij speelt met het merk Andro. Elly speelt momenteel landelijk C bij TOGB en is enorm gedreven. Momenteel bezet zij de 5e plaats op ranglijst bij de meisjes junioren B en is zij hard op weg haar
A-licentie te halen. Ook Elly wensen wij heel veel plezier en succes!
IN HET ZONNETJE
De jeugd van TTV Diemen is in het zonnetje gezet. Samen met een andere sponsor hebben wij ervoor kunnen zorgen dat de jeugd een spiksplinternieuw Butterfly pak heeft gehad. Zien ze er niet fantastisch uit?
AGENDA
05-11-2017 Verkoopstand Rijnsoever toernooi in Katwijk
11-12-2017 Verkoopstand TTV Nieuw Vennep
13-01-2018 Verkoopstand Zuid-Hollandse kampioenschappen in De Lier
14-01-2018 Verkoopstand Zuid-Hollandse kampioenschappen in De Lier
Naar TTsport
*Copyright ©2017 TTsport, alle rechten voorbehouden.
Ons e-mailadres is: 
info@ttsport.nl

 
Afmelden voor onze nieuwsbrief


This email was sent to <<E-mailadres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
TTsport · Ingenhouszstraat 50 · Den Haag, Netherlands 2522 AZ · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp