Copy
TTsport - Nieuwsbrief 2017-2
Bekijk hier eventueel de webversie
NIEUWSBRIEF 2017-2
Het is april, de competities zijn bijna ten einde en hier en daar zijn er al kampioenschappen te vieren. Voor ons breekt een drukke periode aan, de tafeltennismerken presenteren namelijk hun nieuwe collecties. Wij zijn al druk bezig met het invoeren van de nieuwe artikelen. Zodra de nieuwe artikelen ook daadwerkelijk leverbaar zijn, komen ze online. Verder in deze nieuwsbrief onder andere een aantrekkelijke introductiekorting op schoenen, ballennieuws en meer. Veel leesplezier!
HÉT TAFELTENNISBOEK
Nu ook in onze winkel verkrijgbaar!
 
Het vorig jaar uitgekomen boek ‘TAFELTENNIS – Begrijpen, Leren, Spelen’ is al even verkrijgbaar via de webshop van de Tafeltennisbond, maar sinds kort is dit boek ook verkrijgbaar bij ons. Wij zijn naast adverteerder nu dus ook trotse leverancier van het boek.

Net als in de webshop van de Tafeltennisbond kun je het boek aanschaffen voor een ledenprijs van slechts € 37,50 en een niet-leden prijs van € 49,50, maar het scheelt je natuurlijk wel verzendkosten als je het boek ophaalt in onze winkel. Overigens vind je in het boek bij de advertentie van TTsport een kortingscode waarmee voordelig tafeltennismateriaal kunt bestellen.

Lees hier het volledige persbericht van de Nederlandse Tafeltennisbond.
 

 
 
WINNAARS NK ACTIE
In onze vorige nieuwsbrief kon je gratis toegangskaarten winnen voor het NK Tafeltennis in Zwolle, dat op 4 en 5 maart werd gespeeld. Er is volop gereageerd en de uiteindelijke winnaars staan hieronder vermeld. Wij hopen dat ze allen een plezierige dag hebben gehad.
PLASTIC BALLEN
Net als in onze vorige nieuwsbrief hebben wij het een en ander te melden over de ontwikkelingen van de plastic ballen. Dat de ontwikkeling niet stil staat blijkt wel uit het feit dat de tafeltennismerken regelmatig een nieuwe bal op de markt brengen. Onlangs heeft XIOM een nieuwe 1* bal op de markt gebracht, genaamd 'Elite'. Ten opzichte van zijn voorganger, is deze bal een stuk harder en gaat minder snel kapot. Ook is de bal ook een stuk aantrekkelijker geprijsd, klik hier

Binnenkort zal er meer nieuws zijn over vernieuwde plastic ballen. Wij houden je op de hoogte van de ontwikkeling. Houd hiervoor ook onze facebookpagina en twitter in de gaten.
NIEUW!! ANDRO RASANTER
klik op de afbeeldingen voor meer informatie
LENTETOERNOOI 2017
Net als vorig jaar waren wij met onze verkoopstand aanwezig bij het Lentetoernooi in Grootebroek, dat werd gehouden op zondag 2 april. Het toernooi met maar liefst 130 deelnemers was weer zeer gezellig en geslaagd. Een groot compliment voor de organisatie van tafeltennisvereniging Stede Broec. Organiseer je binnenkort ook een toernooi en wil je extra uitstraling door een verkoopstand met tafeltennisartikelen, neem dan contact met ons op. 
Ook bij jouw vereniging, tijdens een trainingsavond of evenement komen we graag langs. 

NIEUW: XIOM FOOTWORK
TER INTRODUCTIE VAN €99,90 VOOR €69,95
Bestel hier
WORLD TABLE TENNIS DAY
Wellicht is het je niet ontgaan, maar afgelopen donderdag, 6 april was het 'World Table Tennis Day'. Sinds 2015 is 6 april uitgeroepen tot dag van het tafeltennis. 
World Table Tennis Day is de dag waarop wereldwijd het plezier van het spelen van tafeltennis wordt gevierd om zo mensen samen te brengen met de focus op plezier en participatie. Het doel is om tafeltennis liefhebbers te verzamelen en mensen die niet tafeltennissen erbij te betrekken om zo de liefde voor onze sport te vergroten. Over heel de wereld werden er acties uitgezet, zo ook bij de Nederlandse Tafeltennisbond. Deze actie werd gewonnen door tafeltennisvereniging Rijnsoever. Zij deden een poging het wereldrecord met de meeste spelers rond-de-tafel spelen te verbreken. Locatie was het Emmaplein in Katwijk. Naast de recordpoging was er ook voldoende mogelijkheid om een balletje te slaan op midi-tafels en een balletjes raadactie.

Ook wij hadden op deze dag een actie: 15% korting op alle artikelen in onze webshop! Gemist? Volgend jaar doen wij zeker weer een actie op deze dag: SAVE THE DATE!
Copyright ©2017 TTsport, alle rechten voorbehouden.
Ons e-mailadres is: 
info@ttsport.nl

Meld je hier af voor onze nieuwsbrief.

 
Naar TTsport


This email was sent to <<E-mailadres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
TTsport · Ingenhouszstraat 50 · Den Haag, Netherlands 2522 AZ · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp