Copy
impact coronavirus clubs
Algemene info, richtlijnen en een livefeed rond het Coronavirus bundelen we zo snel en duidelijk mogelijk op onze webpagina : wwsv.be/coronavirus

Mochten er toch nog zaken onduidelijk zijn kan je ons steeds contacteren via communicatie@wwsv.be

De impact van het Coronavirus op jouw sportclub?


De Vlaamse Sportfederatie verspreidt onderstaand bericht om een zicht te krijgen op de impact van het Coronavirus op sportclubs.
 

"Beste clubverantwoordelijke
De maatregelen die door de overheid genomen zijn om de verspreiding van het Coronavirus te bestrijden, hebben ook op de sportsector een zware (financiële) impact.
De Vlaamse Sportfederatie vzw (de koepelorganisatie van sportfederaties en hun sportclubs) wil in kaart brengen welke moeilijkheden sportorganisaties ervaren na de uitbraak van deze crisis. Daarom vragen we jullie om zo snel mogelijk de bevraging in te vullen.
Klik hier door naar de bevraging (voor sportclubs)
 

Aanvraagprocedure vergunningen opgeschort!


We kregen onderstaand bericht door van de FOD mobiliteit:

Ingevolge het vaarverbod in de pleziervaart en het verbod op brandingsporten in de Belgische territoriale wateren van de Noordzee (zie www.mobilit.fgov.be ), wordt de uitreiking van vergunningen voor wedstrijden en groepsactiviteiten opgeschort tot minstens 5 april 2020.
De aanvraagprocedure blijft geldig (dus nieuwe aanvragen voor activiteiten na 5 april mogen verder verstuurd worden) en de behandeling van de aanvragen gaat gewoon verder. De effectieve uitreiking van de vergunning wordt tijdelijk opgeschort.

Nog meer weten over WWSV?

Ontdek onze WWSV (sociale) kanalen via onderstaande knoppen.
Twitter Twitter
Facebook Facebook
Website Website
YouTube YouTube
Instagram Instagram
Copyright © 2020 Wind en Watersport Vlaanderen vzw, All rights reserved.


 pas je gegevens aan  of schrijf je uit