Copy

Lees je straks nog onze nieuwsbrieven?

Hallo,


Jouw privacy staat bij CO7 op de eerste rij. Daarom juichen we de nieuwe privacywetgeving in Europa (GDPR) toe. Onze privacyverklaring kreeg een opfrisbeurt.

We vragen dan ook graag jouw toestemming om in de toekomst nog info van ons te ontvangen. We gebruiken jouw gegevens enkel om interessante weetjes te sturen over cultuur en erfgoed in de regio. We sturen je maandelijks een nieuwsbrief en uitzonderlijk aparte nieuwsberichten of uitnodigingen.

Wil je graag verder genieten van ons nieuws? Enkel door te klikken en je interesse te bevestigen, blijf je op de hoogte. Je kan je ook later altijd inschrijven via onze website.

Schrijf je hier in!

Welke info krijg je van ons?

Je komt als eerste alles te weten over onze werking: zowel cursussen, lezingen, rondleidingen alsook tentoonstellingen staan op het programma! Zo ben je er vlug bij om in te schrijven.

CO7 helpt je bij de uitwerking van je project! We herinneren je aan de indiendata.

Af en toe kun je deelnemen aan één van onze online wedstrijden. Hou zeker ook onze Facebookpagina in de gaten en vind ons leuk!


Je kan je uitschrijven wanneer je maar wil!
Website
Facebook
Vimeo
YouTube
Deze nieuwsbrief gaat uit van CO7. CO7 is het samenwerkingsverband voor cultuur en erfgoed tussen de gemeenten Heuvelland, Ieper, Langemark-Poelkapelle, Mesen, Poperinge, Vleteren & Zonnebeke.

Ons adres:
CO7
Grote Markt 1
8970 Poperinge
België

info@co7.be ● 057 34 66 94

Wil je de manier waarop je deze nieuwsbrief via <<E-mailadres>> ontvangt, aanpassen?
Je kan je voorkeuren aanpassen of je kan uitschrijven uit onze verzendlijst

Copyright © 2018 CO7