Copy
Visualiza esta información en castellano
Activa't UPM!
nº2 - Febrer 2021
Posem en marxa el primer trimestre del 2021 on tenim molt present les eleccions i el Govern que en surti d'elles després del 14 de febrer. I, com sempre, us proposem els cursos formatius més rellevants per a tots vosaltres.
EDITORIAL
'Febrer de Comitè i Junta'
Ja hem passat el primer mes d’aquest 2021 i comencem el febrer amb unes perspectives complicades pel primer semestre: la caiguda del PIB d’un -11% marca la situació que estem vivint, una davallada impensable i única des de fa 50 anys. Cal empresarialment organitzar-se per afrontar el que ens toca viure.
Llegeix més
Et pot interessar
La UPM reforça el lligam amb el Bages
Donem la benvinguda a un nou canal d'informació del Centre de Formació Pràctica (CFP), Fundació Lacetània, del Bages. Us animem a seguir-los!

La UPM se suma a la crida contra l'impost CO2
Ampli ressò mediàtic de la UPM amb Foment i Fecavem, que demanem de forma conjunta al conseller Calvet que retiri l'impost CO2 en aquesta època de crisi econòmica.

Digitalitza't amb la UPM!
Seguim amb les iniciatives per reactivar el nostre sector i ser els vostres millors aliats. Oferim acompanyar-vos en la transformació digital i els nous models de negoci.

Eleccions
Què has de saber d'aquestes eleccions?
Recollim els diferents aspectes a tenir en compte per a les nostres empreses. Les instruccions remeten també a la participació de les persones treballadores.

Cursos

PRÀCTIQUES DE MTM-2
Temps predeterminats MTM
Curs de reciclatge per a persones que ja disposen de la titulació oficial d’Analista MTM-2 o desitgen aclarir conceptes abans de renovar la titulació.

Inscriu-te!

PRÀCTIQUES DE MTM-UAS
Temps predeterminats MTM
Curs de reciclatge per a persones que ja disposen de la titulació oficial d'Analista MTM-*UAS o desitgen aclarir conceptes abans de renovar la titulació.

Inscriu-te!

RENOVACIÓ DE TÍTOLS MTM
Temps predeterminats MTM
Examen oficial de l’Associació MTM Espanyola, dirigit a qui desitgi renovar la titulació oficial MTM obtinguda i que ha caducat. 

Inscriu-te!
UPM, fem sentir la veu del metall!
C/ Via laietana, 32, 4ª Planta (Edifici Foment del Treball) 08003 Barcelona
Tel. 933 18 08 28  ·  mczabala@upm.org  ·  www.upm.org


Col·laboradors UPM:

        
       


This email was sent to <<Email>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Unió Patronal Metal·lúrgica · Via Laietana, 32 - 4ª planta · Via Laietana, 32 - 4ª planta · Barcelona, Barcelona 08003 · Spain