Copy
Visualiza esta información en castellano
CIRCULAR INFORMATIVA
CONVOCATÒRIA D'AJUTS
Sol·licituds en el sector de l'automoció
Des de la UPM volem continuar estant al teu costat i oferir-te el que necessitis.

La Unió Patronal Metal·lúrgica segueix de molt aprop totes les convocatòries d'ajuts que poden interessar als nostres socis i sòcies. Per això, us recordem que les referents al sector de l'automoció estan arribant al seu final i el termini màxim acaba el proper 18 de febrer. D'altra banda, des de la Patronal posem al vostre servei l'atenció i un servei de consulta per atendre totes les vostres qüestions. Podeu dirigir-vos a info@upm.org amb l'assumpte 'Ajudes'. Les dues línies, encara obertes, són les següents:

A) Línia d'ajuts a la reflexió estratègica per a empreses de la cadena de valor de la indústria de l’automoció. La quantitat de la subvenció serà com a màxim de 15.000 euros per empresa per realitzar despeses d’assessorament extern que explorin noves oportunitats de negoci en la indústria de la mobilitat i desenvolupin el pla de negoci per materialitzar-lo.

B) Línia d'ajuts a inversions d'alt impacte, per a empreses de la cadena de valor de la indústria de l’automoció. Els projectes s’hauran d’executar fins al desembre de 2022. La intensitat de l’ajut serà del 10% de la despesa subvencionable, amb un màxim d’un milió d’euros per projecte.
UPM, fem sentir la veu del metall!
C/ Via laietana, 32, 4ª Planta (Edifici Foment del Treball) 08003 Barcelona
Tel. 933 18 08 28  ·  info@upm.org  ·  www.upm.org


Col·laboradors UPM:

        
        


This email was sent to <<Email>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Unió Patronal Metal·lúrgica · Via Laietana, 32 - 4ª planta · Via Laietana, 32 - 4ª planta · Barcelona, Barcelona 08003 · Spain