Copy
Kunt u de mail niet goed openen klik dan op de link hier naast.
View this email in your browser
Beste ACC'er,
 
KNCB Gala: stemmen kan beginnen. Zeker op Saqib & Ahmed Z en Shirase
 
November 16, 2017
 
Woensdag 22 november om 23:59 uur sluit de stemming voor de verkiezingen voor het KNCB Cricket Gala 2017 en onder de genomineerden bevinden zich drie ACC’ers. Stemmen dus, en wel hier via deze link: http://kncb.nl/beleid/kncb-gala/stemmen-kncb-cricket-gala/.

Captain Saqib Zulfiqar dingt mee naar de titel Topklasse speler van het jaar, Ahmed ‘Opi’ naar de titel Coach van het jaar en Shirase Rasool naar de titel Jeugdspeler van het jaar. En we willen natuurlijk ook allemaal dat Amsterdam Cricketgemeente van het jaar wordt. Eh, Amstelveen ;-). Maar er valt natuurlijk veel meer te kiezen, categorieën te over.

De einduitslag wordt pas bekend gemaakt op het KNCB Cricket Gala op zondagmiddag 26 november 2017, in ‘De Remise’ te Den Haag. En wel door, alweer, ‘onze’ John van Vliet, nu al presentator van het jaar 2017 uiteraard.

De nog niet genoemde categorieën zijn Speelster van het jaar, Hoofdklasse speler van het jaar, Eerste Klasse speler van het jaar, Buitenlandse speler van het jaar, Recreatieve speler van het jaar, Clubvrijwilliger van het jaar, club van het jaar, promotie initiatief van het jaar, Jeugdspeler van het jaar, Jeugdteam van het jaar, Match official van het jaar en Cricketaccommodatie van het jaar.

Sportieve groeten,

ACC
Sponsoren ACC


Voor de ballen sponsoren 2017!
Klik hier!
De Amsterdamsche Cricket Club, opgericht in 1921, is een open, sociale en succesvolle club, die zijn basis heeft op Sportpark Het Loopveld, op de grens van Amsterdam Buitenveldert en Amstelveen. Het ledental telt rond de 250 leden, m/v, junior, actief, niet-spelend en donateur.
Copyright © Amsterdamsche Cricket Club, All rights reserved.

Our mailing address is:
depitch@acc-cricket.nl

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list


This email was sent to <<E-mail adres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Amsterdamsche Cricket Club · Aanloop 3 · Amstelveen, NH 1183 SZ · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp