Copy
Nieuwsbrief van VMD KOSTER verzekeringsgroep
Nieuwsbrief VMD KOSTER | Editie particulieren | april 2017
Bij het afsluiten van een autoverzekering maak je een aantal keuzes. De belangrijkste is of je schade aan je eigen auto ook wilt meeverzekeren. De WA-dekking is verplicht. Als je met jouw auto schade toebrengt aan een ander kunnen de kosten immers hoog oplopen. Maar wat als jouw auto zelf beschadigd is?


Klopt de dekking van mijn autoverzekering wel?

“Iedereen die er al eens mee te maken had, weet dat de rekening van de garage flink kan tegenvallen. Dan is het prettig als je terug kan vallen op een autoverzekering met cascodekking.” Marianne Hilberink legt in haar blog uit wat wordt bedoeld met de cascodekking en welke mogelijkheden er zijn.
 


Groter wonen zonder duurder uit te zijn: het kan!

"De lage rentes zijn plezierig voor woningkopers. Steeds meer mensen verlaten ons kantoor met de prettige gedachte dat zij een nieuwe, maar vooral grotere woning kunnen kopen. En het mooie is dat de maandlasten gelijk blijven of zelfs dalen." In zijn blog geeft Ton Schäffers twee concrete voorbeelden.
 


Te veel boeterente bij oversluiten hypotheek

Door de lage hypotheekrente sluiten veel huiseigenaren hun hypotheek over. In 2016 ging het om zo’n 50.000 hypotheken. Er moet dan wel een boeterente betaald worden. Nu blijkt dat veel mensen vorig jaar een te hoge boeterente hebben betaald. U ook?
 


Barbecue niet meeverzekerd op inboedelverzekering

Barbecueën wordt een steeds serieuzere zaak en barbecues worden steeds groter en completer. Dat maakt ze helaas ook een gewild doelwit van dieven. Het is daarom verstandig om uw dure barbecue goed te beveiligen. Zeker omdat de barbecue niet valt onder de dekking van de inboedelverzekering.
 


Belangrijke pensioenkeuzes voor dga

De Wet uitfasering pensioen in eigen beheer en overige fiscale pensioenmaatregelen is ingegaan per 1 april 2017. De mogelijkheid om een pensioen in eigen beheer op te bouwen voor directeur-grootaandeelhouders (dga's) is afgeschaft. Wat kan de dga met het reeds opgebouwde pensioen?
 

Alphen a/d Rijn
Baronie 60-66 | 2404 XG
Bodegraven
Julianastraat 50 | 2411 CV

Contact opnemen
T: 0172 611 116
E:
info@vmdkoster.nl
W: www.vmdkoster.nl
Afmelden voor deze nieuwsbrief. Uw voorkeuren aanpassen.