Copy

Nieuws maart 2017 : 3 X oproep

Dit is een driedubbele oproep aan de leden van de fietsersbond.

OPROEP 1
Fietsraad zoekt vertegenwoordigers lokale besturen
Vlaams Minister voor mobiliteit, Ben Weyts heeft de fietsraad opgericht. Deze raad moet een klankbord zijn voor het fietsbeleid van de Vlaamse overheid. Er zijn vertegenwoordigers van de lokale besturen, de provincies, diverse Vlaamse agentschappen, Fietsersbond, enzovoort.
VVSG (Vlaamse Vereniging van Steden en Gemeenten) brengt de leden aan die vanuit de lokale besturen worden voorgedragen. Wil je graag Herzele vertegenwoordigen bij de Minister, dan stuur je je kandidatuur met een korte motivatie en achtergrond (betrokkenheid bij het lokale fietsbeleid) naar wouter.pelgrims@vvsg.be.

OPROEP 2
Op dinsdag 18 april komt "Gemeentelijk Overleg Mobiliteit" om 13u30 tot 15u30 samen in het gemeentehuis voor de 3e vergadering van de schoolroutekaart. Eve is onze vertegenwoordiger. De knelpunten en enkele afspraken staan op de agenda.
Ik stel voor dat iemand de voorgestelde routes in de loop van dit verlengde paasweekend eens uittest en zijn/haar opmerkingen op de website plaatst. Vooral de RODE en ORANJE stukken zijn belangrijk. Ik heb de kaart op onze homepage gezet.

OPROEP 3
Samenkomst Werkgroep Trage Wegen op 4 mei 2017 om 20u in de Wattenfabriek. Ikzelf kan  niet aanwezig zijn, maar wellicht kan iemand anders de vertegenwoordiging waarnemen.  Op deze vergadering wordt het tragewegenplan  voorgelegd met het doel een aantal prioritaire werkpunten (en enkele acties?) vast te leggen. Laat maar weten als je ons wilt vertegenwoordigen.
Copyright © fietsersbond Herzele, All rights reserved.
U kan ten allen tijde uw instellingen aanpassen of uitschrijven


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Fietsersbond · Melkerijstraat 6 · Herzele 9550 · Belgium

Email Marketing Powered by Mailchimp