Copy
Online versie
Nieuwsbrief Januari 2019

Gelukkig nieuwjaar en onze beste wensen!

 
Bent u even enthousiast als wij bij SCIA om het nieuwe jaar in te duiken? Met de start van dit nieuwe jaar wil ik u oprecht bedanken voor de samenwerking en het vertrouwen in ons bedrijf waardoor we 2018 succesvol hebben kunnen afsluiten!
 
2018 was een spannend jaar waarin we SCIA Engineer 18 introduceerden. Geen enkele versie van onze software werd ooit zo snel gedownload en geïnstalleerd door onze gebruikers. We hebben onze SCIA branding vernieuwd om een nauwere band met onze klanten te creëren en we hebben het 'SCIA Insider program' ingevoerd. We zijn verder gegaan met de enquête over de meest gevraagde features van onze gebruikers waarvan we de top 3 in SCIA Engineer 18 hebben geïmplementeerd.
 
In 2019... blijven we  focussen op een nauwere samenwerking met jullie, we zullen opnieuw de 3 meest gevraagde features van onze gebruikers integreren in SCIA Engineer 19. Verder bevat de nieuwe versie functionaliteiten en verbeteringen met het oog op gebruiksvriendelijkheid en eenvoud. 
 
In 2019 wordt de 11e 'User Contest' georganiseerd, waarin we uw projecten en prestaties in de kijker zetten. U kan gerust uw project, feedback of verdere informatie met ons delen: stuur me een bericht...   
 
Hartelijk dank dat u deel uitmaakt van onze groeiende community en ons elke dag opnieuw inspireert met uw creativiteit en succes!    
 
Met vriendelijke groet, 
 
Hilde Sevens
CEO

NATIONAL FOOTBALL STADIUM IN WINDSOR PARK - BELFAST, NOORD-IERLAND

Met voetbal als één van de meest populaire sporten ter wereld worden ingenieurs vaak geconfronteerd met een aantal uitdagingen die te maken hebben met de bouw of modernisering van voetbalstadions.  Lees hier hoe SCIA Engineer ingezet werd om de uitbreiding van het National Football Stadium in Belfast, Noord-Ierland te verwezenlijken.

VERSCHILLENDE INTERPOLATIE-METHODES BIJ DE EINDIGE ELEMENTEN RESULTATEN

Wanneer resultaten op 2D elementen getoond worden in SCIA Engineer, kan de gebruiker ervoor kiezen om een bepaald resultaat op 4 verschillende manieren te bekijken door één van deze methodes te selecteren: ‘In knopen – geen gemiddelde’, ‘In knopen – gemiddeld’, ‘In knopen -gemiddeld op element’ of ‘In centra’.
Leer meer over het verschil tussen deze methodes, en wanneer welke toe te passen
GRATIS PROEFVERSIE
6 februari 2019
> Webinar Allplan 2019 Nieuwigheden

9 mei 2019 - SAVE THE DATE
> User Conference Mechelen (BE)

14 mei 2019 - SAVE THE DATE
> User Conference Utrecht (NL)
SCIA YouTube kanaal
> Ontdek al onze video's op YouTube
Copyright © 2019 SCIA, All rights reserved.
SCIA nv - Industrieweg 1007 - 3540 Herk-de-Stad - België
marketing@scia.net www.scia.net
Uitschrijven