Copy
View this email in your browser
eNews N°2 2018
Met trots introduceren we de top 3-verbeteringen, gekozen door onze gebruikers en geïmplementeerd in SCIA Engineer 18.
Maak ook kennis met het indrukwekkende en technisch uitdagende gebruikersproject, Groningen Forum. Ten slotte, mis de nieuwe Tips & Tricks niet en pas ze meteen in de praktijk toe. Veel leesplezier!
SCIA Engineer 18 bevat 3-verbeteringen, gekozen door de gebruikers
Hier vind je een voorproefje van de nieuwigheden in SCIA Engineer 18. Lees verder en ontdek de top 3-verbeteringen, gekozen door de gebruikers en geïmplementeerd in SCIA Engineer 18. Ontdek ook wat de gebruikers hierover vertellen...
Groninger Forum, het nieuwe culturele hart van de stad
Het Groninger Forum, gebouwd door BAM Advies & Engineering wordt het nieuwe bruisende culturele centrum in het hart van Groningen. Ontdek hoe het ingenieursbureau de uitdagingen van deze complexe structuur aanpakte met behulp van SCIA Engineer.
SCIA SUMMIT - 15 & 16 mei
Neem deel aan twee dagen boordevol kennis, innovatie, netwerken en nog veel meer in de Efteling, waar verbeelding en engineering samenkomen!
Reductie voor afschuiving en moment op ribben, ondersteund door een muur
Betonribben worden veel gebruikt om platen in gebouwen te ondersteunen. Om het ontwerp economisch te maken, zorgt SCIA Engineer voor vermindering van interne krachten aan de uiteinden van de ligger (rib). Deze reductie is automatisch voor de liggers, ondersteund door standaardondersteuningen of kolommen. Voor de liggers op muren is er een andere aanpak nodig. Lees verder en leer meer hierover…
 
  JOBS
 
> Op zoek naar een nieuwe uitdaging?
   
Bekijk onze vacatures

   
 
 
OPLEIDINGEN
 
Kennis is macht, kennis delen is kracht en daar geloven we bij SCIA sterk in! Ontdek onze opleidingen
Copyright © 2018 SCIA, All rights reserved. 
SCIA nv - Industrieweg 1007 - 3540 Herk-de-Stad - Belgium - www.scia.net
You can update your preferences or unsubscribe from this list.