PENGASAS izzudrecoba.com MENJADI PANEL JEMPUTAN DI GRADUATES EMPLOYABILITY FORUM
"If you have something that nobody else had, you can be stand-out among the rest" Founder of izzudrecoba.com
Kami gembira apabila dijemput oleh Coach Azmi untuk menjadi speaker panel bagi Forum "Graduates Employability Forum" yang berlangsung di Technology Park Malaysia pada 3 April 2017.
Forum yang berlangsung selama 2 jam itu mendapat perhatian dari graduan muda Malaysia yang ghairah mendengar kami berkongsi pengalaman secara semberono, merangkumi sektor korporat (PETRONAS, Maybank, Frost & Sullivan) dan teknologi usahawan (online business).
Kami doakan semoga mereka semua berjaya dalam kehidupan.
PAKATAN STRATEGIK DI ANTARA IZZUDRECOBA.COM &
ANDROID BOX IPTV MALAYSIA KINI MENJADI KENYATAAN
Berita gempak! izzudrecoba.com & Boss Malaysia Android Box IPTV telah bersetuju membuat pakatan strategik streaming. Kini pelanggan kami boleh melanggan produk sensasi berikut di izzudrecoba.com serta merta:-
1. Android Box device
2. Malaysia iptv channels "MY"
3. Malaysia iptv channels "HD"
Abam ada berita baik! izzudrecoba.com kini melupuskan GST secara KEKAL dan SERTA MERTA - untuk peranti streaming (Roku, Nvidia Shield, etc) dan langganan akaun streaming Netflix, HBO, Directv, dsb. Jom jimat!
izzudrecoba.com BERSAMA PENUNGGANG SENSASI SBK SUPERBIKE - RAJA SYEIKUL AMEER
Kami rakan penaja penunggang SBK Superbike Sensasi Raja Syeikul Ameer berharap beliau akan dapat meneruskan pencapaian menduduki Podium pada Kejohanan SBK Malaysia di Litar Sepang Malaysia 2 minggu lagi. #IzzudrecobaHeroes!