Copy

Izzudrecoba Streaming Store

Majalah 02/2017

PELANNGAN KINI BOLEH SHOP ONLINE DI izzudrecoba.com !
Berita baik untuk pelanggan kami! Kini anda boleh membuat pembayaran online di laman kami izzudrecoba.com melalui billplz payment gateway. Prosesnya sangat mudah; add chart, checkout, masukkan butiran terperinci, dan buat pembayaran*. Kemudian akaun langganan akan dihantar ke email anda dalam masa 24 jam**. Mudah bukan?

**Jika anda membuat order untuk peranti streaming, peranti akan sampai di rumah anda dalam tempoh 8 - 9 hari berkerja selepas hari pembayaran.
izzudrecoba.com ANTARA PENAJA DI MALAYSIA SUPERBIKE CHAMPIONSHIP 2017
Kami berasa gembira setelah rider tajaan kami - Raja Syeikul Ameer - berjaya menduduki tempat ke-2 podium di Malaysia Superbike Championship, Kategori Supersport B. Kami doakan yang terbaik untuk perlumbaan akan datang. 
KANDUNGAN TERBARU STREAMING PADA APRIL 2017:
NETFLIX, HULU, HBO NOW
Dengan kandungan berjumlah besar yang telah datang ke platform kegemaran anda pada bulan ini, ia mungkin sukar untuk membuat keputusan apa yang patut ditonton. Berikut merupakan kandungan yang sangat menarik untuk ditonton di platform streaming: http://decider.com/2017/04/01/new-on-netflix-hulu-amazon-hbo-april-2017/
ROKU PREMIERE+ KINI HANYA RM549! (sementara stok masih ada)
Untuk tempoh terhad, dapatkan Roku Premiere+ dengan hanya RM549 (harga normal: RM599) dengan prestasi yang kuat, kualiti 4K Ultra HD dan HDR * yang menakjubkan, dan jauh maju untuk pengalaman streaming sempurna.

Untuk pembelian: http://www.izzudrecoba.com/…/roku-premiere-streaming-media…/
HULU MELANCARKAN SERVIS STREAMING TERBARU: HU 

Pada 1 April 2017, Hulu telah mengumumkan perkhidmatan baru yang membolehkan pelanggannya menonton beberapa rancangan TV yang paling popular dalam 8 saat atau kurang, atau seluruh season di bawah lima minit. Perkhidmatan ini dipanggil Hu, dan ia boleh diaksesi terus dari platform Hulu dengan langganan Hulu. Untuk makluman lanjut, layari: hulu.tv/hu

PROMOSI / VOUCHER APRIL 2017
FIREWORK VOUCHERS: Jimat pembelian dengan memasukkan kod* ini semasa checkout di izzudrecoba.com dan dapatkan diskaun** untuk pembelian anda.

*Tidak sah untuk peranti streaming
**Sekali sehaja untuk setiap pelanggan
Shop Di Laman Kami
Copyright © 2017 Izzudrecoba Enterprise (2630949-A), All rights reserved.

Our mailing address is:
Izzudrecoba Enterprise
NO 48, Jalan HP 3A/1, Hillpark 2,
Bandar Teknologi Kajang
Kajang, Selangor 43500
Malaysia

Add us to your address book


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp