Copy

Succes gennem personligt lederskab

Kære <<First Name>>

Hvis du sætter fokus på dine ledelsesmæssige kompetencer, kan du opnå succes på flere fronter. Når du bliver bevidst om din egen rolle, dit eget værdigrundlag og dine egne prioriteringer i relation til dit lederskab, er fundamentet for din personlige succes som leder lagt, og du kan fokusere på at sætte retningen for dit team og din virksomhed.

På vores uddannelse Kundeorienteret Lederskab arbejder du med dit personlige lederskab med henblik på at udvikle en kundeorienteret kultur. På uddannelsesforløbet får du værktøjer til at skabe unikke kundeoplevelser og værdi for din organisation. På ledelseskurset Leading Women får du gennem arbejdet med dit personlige lederskab redskaber til at overkomme de ofte usynlige barrierer, der hersker for kvinder på ledelsesgangene.

Læs mere om Kundeorienteret Lederskab og Leading Women (på engelsk) nederst i denne mail.


Med venlig hilsen
Stine Staffeldt

Programdirektør, CBS Executive

Kundeorienteret Lederskab (KuLe)
Kundeorienteret Lederskab (KuLe) medvirker du til at videreudvikle en kundeorienteret virksomhedskultur ved kontinuerligt at arbejde med sammenhængen mellem ledelseskvalitet, medarbejderengagement, kundeloyalitet samt virksomhedens indtjening og vækst. Dertil opnår du øget indsigt i anvendelsen af en række ledelsesværktøjer og -metoder med udgangspunkt i en både praktisk og akademisk tilgang.

Laura Lund Olsen, Director, BtC Sales, CEM & Business Development, Tivoli - og tidligere KuLe-deltager - udtaler:

 
"KuLe-forløbet har betydet, at jeg har fået styrket og struktureret den viden, jeg har om ledelse med et klart kundeorienteret og kommercielt fokus. Det gav mig mulighed for i et ledelsesmæssigt perspektiv systematisk at arbejde videre med Customer Experience Management og reflektere over, hvordan jeg sikrer, at kundens logik – hos os gæstens logik – altid er afsættet for alt arbejde, alle initiativer og således danner rammen for det, der skal løfte det hele, nemlig medarbejderens afgørende indsats. Dvs., at vi altid sikrer at forstå gæstens behov – ligegyldigt om vi står i det personlige møde med gæsten, eller om vi står over for at føre store investeringer ud i livet. Det skal altid give værdi for gæsten. For giver det ikke værdi for gæsten, kan det ikke give kommerciel værdi for Tivoli."

NYHED: Kundeorienteret Lederskab indgår samarbejde med Tivoli - læs mere.

Kundeorienteret Lederskab er for erfarne mellemledere og projektledere.
Mogens Bjerre: God kundeservice starter med god ledelse
Læs mere
Transformational leadership programme - Leading Women
The programme is an intensive three-day leadership programme for women in management positions. As a participant you will gain new insights on how to enhance your career goals and ask yourself challenging questions that strive for increased self-awareness and continuous professional growth.

From a gender and leadership perspective, the programme focuses on identifying behavioural patterns and unconscious biases, which sometimes are powerful, yet invisible, barriers to women’s advancement. 

72% of Leading Women participants have gained more responsibilty and taken a step forward in their career since their participation in the programme - according to a 2016 survey on the Leading Women Programme
Pia Højfeldt from Hempel recommends Leading Women
Read more
Råvarebygningen | Porcelænshaven 22 | 2000 Frederiksberg | Copenhagen, Denmark | +45 38 15 60 00
Afmeld nyhedsbrev