Copy

Finansielle bestyrelser opgaver og ansvar

Kære <<First Name>>

Kravene til bestyrelser i den finansielle sektor er steget markant efter finanskrisen, og reglerne er heller ikke blevet mindre komplicerede. På vores bestyrelsesuddannelser rettet mod finansielle virksomheder lærer du at forstå og navigere i denne virkelighed.

Kurserne er godkendt af Finanstilsynet og opfylder undervisningsindhold, kompetenceområder og læringsmål i henhold til 'Bekendtgørelse om grundkursus for medlemmer af bestyrelsen i pengeinstitutter, realkreditinstitutter og forsikringsselskaber'
Har du et tæt samspil med bestyrelser i finansielle virksomheder, og ønsker du at blive opdateret på den nyeste viden og krav til det fremadrettede og værdiskabende bestyrelsesarbejde? Så kunne kurserne 'Bestyrelsesarbejde i Finansielle Virksomheder' for Bank og realkredit og Pension og forsikring være noget for dig. Kurserne henvender sig både til nuværende og nye bestyrelsesmedlemmer samt til ledende medarbejdere og rådgivere med relation til finansielle bestyrelser. Læs mere om kurserne nederst i mailen og se videoer med underviserne.
Med venlig hilsen
Suzanne Hyldahl
Programchef  Finans
CBS Bestyrelsesuddannelserne
Bank og realkredit
Bestyrelsesarbejde i Finansielle Virksomheder  Bank og realkredit  har fokus på den viden og de kompetencer, som er nødvendige for fremadrettet at varetage bestyrelseshverv i pengeinstitutter og realkreditinstitutter. 
Læs mere
Jesper Rangvid, professor i finansiering, CBS
Pension og forsikring
Bestyrelsesarbejde i Finansielle Virksomheder  Pension og forsikring har fokus på den viden og de kompetencer, som er nødvendige for fremadrettet at varetage bestyrelseshverv i pensions- og forsikringsselskaber.
Læs mere
Mogens Steffensen, professor i forsikringsmatematik, Københavns Universitet
Råvarebygningen | Porcelænshaven 22 | 2000 Frederiksberg | Copenhagen, Denmark | +45 38 15 60 00
LinkedIn
Website
Afmeld nyhedsbrev  Privatlivspolitik


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
CBS Executive · Porcelænshaven 22 · Raavarebygningen · Frederiksberg 2000 · Denmark