Copy
Jan Molin: Skab gode relationer mellem ledere og medarbejdere

Stadig få pladser til High Performance Leadership 2020

Kære <<First Name>>

Den 6. februar byder vi velkommen til et nyt hold deltagere på High Performance Leadership. Vi har igen i år samlet et nyt stærkt team af undervisere fra kunsten, sporten, videnskaben og erhvervslivets verdener: Kasper Holten, Jim Hagemann Snabe, Mette Hybschmann, Mikael Trolle, Jan Molin, Marianne Dahl med flere. Vi har tillige styrket High Performance Leadership med tre markante indlægsholdere. Merete Eldrup, tidligere adm. direktør, TV2, Kasper Hjulmand, Danmarks kommende landstræner i fodbold og Mads Nipper, årets leder i Danmark og CEO, Grundfos, der vil sætte fokus på det ”grønne” og bæredygtige lederskab.

Bred deltagerskare med ét formål
Deltagerne på det kommende forløb har en høj grad af diversitet både ift. M/K og faglig baggrund. Det er ambitiøse og markante ledere fra en række anerkendte private og offentlige organisationer.

Se video med tidligere deltageres udbytte
High Performance Leadership er stadig den eneste lederuddannelse i Danmark, der gør op med Performance Management, New Public Management, resultatmålinger og regnearksledelse for i stedet at rette fokus på mening, motivation og engagement, relationer og fællesskab. Med samme formål og ambition; at forløse det enkelte menneskes potentiale og genopfinde organisationer ud fra en styrkeposition. God ledelse. Godt for medarbejderne. Godt for virksomheden. Godt for hele samfundet.

Med venlig hilsen
Allan Levann, High Performance Institute og Stine Staffeldt, CBS Executive 
Tilmeld dig her
Råvarebygningen | Porcelænshaven 22 | 2000 Frederiksberg | Copenhagen, Denmark | +45 38 15 60 00
Twitter
Facebook
Website
Afmeld nyhedsbrev  Privatlivspolitik


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
CBS Executive · Porcelænshaven 22 · Raavarebygningen · Frederiksberg 2000 · Denmark