Copy

Har du sat tid af til læring og fordybelse i 2020?

Kære <<First Name>>

Cybersecurity, bæredygtige strategier, agilitet, storytelling, økonomisk styring, forandringsledelse ... Hvad får du brug for at vide mere om i 2020, og hvor mangler du stadig redskaberne? Sæt tid af til din personlige udvikling, og få din faglighed opdateret. Find inspiration på et af vores 19 sommerkurser, som nu er åbne for tilmelding. Se alle kurser.

På CBS Executive Sommerskole bliver du undervist af førende universitetsforskere. Du får dermed mulighed for at gå i dialog med dem, der rent faktisk ”har skrevet bogen” og forsker i emnet. Sammen med input fra praktikere og medkursister sætter underviserne det i relation til dine aktuelle udfordringer og projekter i organisationen.
 
På Sommerskolen i 2020 kan du blandt andet:

Kurserne ligger sidst på sommeren i uge 33 eller 34, hvor de fleste har mulighed for at sætte tid af til kompetenceudvikling. Du kan få et overblik over alle sommerkurserne her og læse mere om vores nyheder i 2020 nederst i mailen.

En tidligere Sommerskoledeltager udtaler:
"Godt og inspirerende kursus. Det var et intenst forløb, og jeg oplevede, at såvel kursusholderne som deltagerne var super engagerede. Jeg kunne godt lide det intense forløb over en samlet uge og synes, at indholdet var meget relevant for min hverdag, samtidig med at det også gik ned i teoretiske detaljer.”
Jacob Vestergaard, Senior Product Manager, Boxer A/S, deltager på Resultatorienteret Lederskab i 2019
Se sommerkurser
Med venlig hilsen
CBS Executive Sommerskole
Nyt kursusteam:
Økonomisk Styring og Strategisk Udvikling

Ønsker du at styrke dine kompetencer, så du kan omsætte økonomiske analyser til værdiskabende strategiske
handlingsforslag? Har du behov for at skærpe din finansielle basisforståelse, så du kan sandsynliggøre,
hvordan nye tiltag bidrager til vækst, lønsomhed og værdiskabelse for virksomheden på kort og langt sigt?

Dette kursus giver dig indsigt i, hvordan økonomistyringens ledelsesværktøjer anvendes til strategisk beslutningsstøtte og planlægning.


Dato: 

Uge 34, 17. - 21. august 2020

Fakultet: 
Carsten Rohde, professor, CBS, Morten Holm, lektor, CBS og Michael Andersen, lektor, CBS.
Læs mere
Nyhed:
Bæredygtighed, Strategi og Forretningsudvikling

Hvordan styrker du koblingen mellem FN’s verdensmål og virksomhedens forretningsudvikling? Hvilke strategiske muligheder og risici er der forretningsmæssigt i arbejdet med bæredygtighed og CSR? Kurset giver indblik i grundlæggende teorier og problemstillinger samt inspiration og konkrete værktøjer til at få social og miljømæssig ansvarlighed til at spille sammen med strategi- og forretningsudvikling i egen organisation.

Dato: 
Uge 33, 10. - 14. august 2020

Fakultet:
Steen Vallentin, lektor, CBS, Anne Mette Erlandsson Christiansen, ekstern lektor, CBS og Kristjan Jespersen, adjunkt, CBS.
Læs mere
Nyhed:
Adfærdsøkonomi og Effektiv Nudging i Praksis
Hvorfor handler mennesker i mange tilfælde ikke økonomisk rationelt? Hvad styrer kunders og borgeres
adfærd, og hvordan kan organisationer bedst muligt forudsige og påvirke menneskers adfærd? Ved at kombinere indsigter fra psykologi og økonomi kan vi gennem behavioral economics & finance forstå, hvordan mennesker tager beslutninger. På kurset zoomer vi ind på, hvordan virksomheder og organisationer kan anvende adfærdsøkonomi og nudging i praksis.


Dato:
Uge 34, 17. - 21. august 2020

Fakultet:
Toke Reinholt Fosgaard, lektor, Københavns Universitet, Jimmy Martinez-Correa, lektor, CBS og Steffen Andersen, professor, CBS.
Læs mere
Råvarebygningen | Porcelænshaven 22 | 2000 Frederiksberg | Copenhagen, Denmark | +45 38 15 60 00
Facebook
Website
LinkedIn


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
CBS Executive · Porcelænshaven 22 · Raavarebygningen · Frederiksberg 2000 · Denmark