Copy
Strategiimplementering på ét minut med Steffen Löfvall

Når jeres strategi ud til alle i organisationen?

Kære <<First Name>>

Strategiarbejdet er ikke kun forbeholdt ledelsen, men inddrager i lige så høj grad de medarbejdere, der skal føre strategien ud i praksis. Men hvordan skal der arbejdes med strategien, og hvem skal involveres i processen? Det er blot nogle af de spørgsmål, der knytter sig til strategiarbejdet og implementeringsprocessen. CBS Executive Sommerskole tilbyder kurser, der på forskellig vis giver forskningsbaseret indsigt og anvendelige redskaber i dette arbejde. Du kan læse mere om udvalgte strategikurser nederst i denne mail.
 
Strategiimplementering
I ovenstående video giver Steffen Löfvall, ekstern lektor CBS og underviser på CBS Executive Sommerskole et overblik over, hvad du skal tage højde for i en strategiimplementeringsproces. På kurset Succesfuld Strategiimplementering udfolder han pointerne og introducerer bl.a. tre perspektiver på strategiimplementeringsprocessen. Hvert perspektiv indebærer begrænsninger og muligheder, der skal tages højde for, når implementeringsprocesser tilrettelægges og eksekveres.

Overblik over strategitilgange
Har du brug for at få indblik i den strategiske værktøjskasse og teoretisk forståelse for, hvilken strategi der passer til forretningsudviklingen i din organisation, kan du se nærmere på kurset Strategi og Forretningsudvikling som Drivkraft for Fornyelse. Der er ikke én strategi, der passer til alle typer af organisationer, og det er vigtigt at tilpasse strategitilgangen med virksomhedstypen.  
 
Strategi og bæredygtighed
Bæredygtighed og CSR er centralt for de fleste organisationers forretningsudvikling. Vil du have teoretisk forståelse for de strategiske muligheder og risici med fokus på, hvordan du også skaber forretningsmæssig værdi, vil kurset Bæredygtighed, Strategi og Forretningsudvikling være relevant.

Læs mere om CBS Executive Sommerskole og se alle kurserne på sommerskole.dk. Bemærk, at ansatte i staten kan søge Den Statslige Kompetencefond, som åbner igen 1. marts - først til mølle.

Med venlig hilsen
Kirsten Ryelund 

Programdirektør
CBS Executive Sommerskole
Succesfuld Strategiimplementering
Hvordan sikrer du, at den strategiske plan bliver forankret i organisationen og ikke bare bliver til flotte ord på papiret? Hvad skal du fokusere på i implementeringsprocessen, og hvor i processen går det typisk galt? Få perspektiver og værktøjer til at analysere, designe, præsentere og gennemføre en robust og realistisk implementeringsplan, der tager højde for kompleksiteten af forandringsprocessen og sikrer, at den når helt ud til den enkelte medarbejder.

Dato: 
Uge 34, 17. - 21. august 2020

Fakultet: Steffen Löfvall, chefkonsulent, erhvervsph.d., Niels Thyge Thygesen, lektor, CBS og Søren Obed Madsen, adjunkt, CBS m.fl.
Læs mere
Strategi og Forretningsudvikling som Drivkraft for Fornyelse

Bliv opdateret på de nyeste tilgange til strategi- og forretningsudvikling og få en status på anvendelsen af de mest gængse værktøjer og modeller. Du kommer til at arbejde med forskellige strategiske modeller, som relateres til egen organisation. Det giver en øget indsigt i de strategiske udfordringer og muligheder, som virksomheder og organisationer står over for i dag.


Dato: 
Uge 34, 17. - 21. august 2020

Fakultet:

Søren Henning Jensen, lektor, CBS og Marcus Møller Jensen, lektor, CBS.
Læs mere
Bæredygtighed, Strategi og Forretningsudvikling
Hvordan styrker du koblingen mellem FN’s verdensmål og virksomhedens forretningsudvikling? Hvilke strategiske muligheder og risici er der forretningsmæssigt i arbejdet med bæredygtighed og CSR? Kurset giver indblik i grundlæggende teorier og problemstillinger samt inspiration og konkrete værktøjer til at få social og miljømæssig ansvarlighed til at spille sammen med strategi- og forretningsudvikling i egen organisation.

Dato:
Uge 33, 10. - 14. august 2020

Fakultet:
Steen Vallentin, lektor, CBS, Anne Mette Erlandsson Christiansen, ekstern lektor, CBS og Kristjan Jespersen, adjunkt, CBS.
Læs mere
CBS Executive Fonden | Porcelænshaven 22 | 2000 Frederiksberg | +45 38 15 60 00
Facebook
Website
LinkedIn
Instagram
Afmeld nyhedsbrev  Privatlivspolitik


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
CBS Executive · Porcelænshaven 22 · Raavarebygningen · Frederiksberg 2000 · Denmark