Copy

Kom i førersædet med tur i verdens største tænketank

Kære <<First Name>>

Hvordan kommer vi på forkant med den nyeste viden om ledelse, organisation og strategi? CBS Executive og NOCA tilbyder også i år en fagligt faciliteret studietur til Academy of Management-konferencen (AOM), som i 2020 foregår i Vancouver.

Vi guider dig gennem vidensudbuddet
På verdens største ledelseskonference fremlægger og diskuterer mere end 10.000 forskere fra hele verden den nyeste viden. Vores studietur bygger bro mellem den aktuelle forskning og danske ledere og specialister – private og offentlige – som ønsker at blive udfordret, inspireret, forvirret og forstyrret i deres ledelsesgerning. Se videoer med testimonials fra tidligere deltagere. På konferencen kan du vælge mellem mere end 1500 oplæg, workshops og præsentationer. Du vælger frit, hvilke sessioner du ønsker at deltage i (med hjælp fra vores pixi-udgave af programmet), men vi har daglige debriefinger, hvor vores to akademiske rejseførere faciliterer diskussioner og læringspointer i vores gruppe. Læs mere.

Omsæt din indsigt til handling
Hvordan kan den nye faglige indsigt blive til konkrete handlinger i din organisation? Vi slutter turen af med 2-3 virksomhedsbesøg i Vancouverområdet, hvor vi bliver inspireret af, hvordan disse organisationer håndterer de udfordringer, vi har drøftet på konferencedagene. (Du kan også vælge at tage hjem direkte efter konferencen). Læs mere om indholdet på konferencen. Nederst i mailen kan du finde inspiration til, hvad du kan tage med dig hjem fra AOM-konferencen.
Datoer
AOM-konferencen: 7. - 11. august 2020
Virksomhedsbesøg: 12. - 13. august 2020
Har du brug for mere info for at beslutte dig?
Vil du vide mere om, hvad du får ud af at deltage på studieturen, kan du tilmelde dig et gratis introduktionsmøde.
Tilmeld dig introduktionsmøde
Med venlig hilsen
Peter Stolt

Programdirektør, CBS Executive
Hvorfor skal du tage med på Academy of Management-konferencen?
AOM er en ”skattekiste” af forskellige forskningsretninger og -resultater inden for alle tænkelige HR og ledelsesdiscipliner. I år (2019) har jeg især brugt det til at orientere mig i mange forskellige vinkler på diversitet og inklusion, som vi har som høj prioritet i vores virksomhed.
 
Netværket – NOCA og CBS Executive – er helt uvurderligt stærkt i denne sammenhæng: Det sikrer refleksion – hvilket er en absolut fordel for at få det fulde udbytte – samt en ”filtrering” af de uendeligt mange indlæg ved anbefalinger og genfortællinger. Vigtigst er dog de relationer og kontakter, man knytter, og som man har meget (faglig og personlig) glæde af i måneder og år efter AOM. 
– 
Christian Jørgensen, Head of Recruitment, Ørsted
Tilmeld dig her
Take away: Fremtidens leder er ikke heroisk men inkluderende
Hvis man med bredspektrede faglige ører lytter til de mange tusinde ledelsesforskere, der var samlet på AOM i Boston i august 2019, så er inkluderende virksomheder og organisationer samt en styrket fælles ledelse noget, vi bør være nysgerrige på. Læs vores artikel og få indblik i, hvad Søren Houman, adm. direktør, CBS Executive og vores faglige turleder, Christian Tangkjær, fik ud af dette års tur til AOM.
Læs artikel i Børsen
Råvarebygningen | Porcelænshaven 22 | 2000 Frederiksberg | Copenhagen, Denmark | +45 38 15 60 00
Facebook
Website
LinkedIn
Email
Afmeld nyhedsbrev  Privatlivspolitik


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
CBS Executive · Porcelænshaven 22 · Raavarebygningen · Frederiksberg 2000 · Denmark