Copy

Nyt år – nye kompetencer

Kære <<First Name>>

2022 har endnu engang lært os, at fremtiden ikke altid bringer det, man havde håbet på. Men uanset hvor svingende konjunkturerne er, må vores fokus på at udvikle os som ledere og organisationer være konstant.

CBS Executive Sommerskole 2023 har vi samlet et bredt udvalg af aktuelle og relevante kurser for ledere og specialister. Vi sætter igen fokus på at udvikle dine kompetencer, så du kan forblive relevant i din rolle som leder. På Sommerskolen kan du tanke op med forskningsbaseret viden og stille skarpt på de tematikker, som uden tvivl vil berøre din hverdag i 2023 i en eller anden grad. 

Få overblik over det foreløbige udbud af kurser på Sommerskole 2023 nedenfor, og læs mere om udvalgte kurser nederst i mailen. 

På CBS Executive Sommerskole bliver du undervist af førende forskere fra CBS og andre universiteter. Du får dermed mulighed for at gå i dialog med dem, der rent faktisk ”har skrevet bogen” og forsker i emnet. Sammen med input fra praktikere og de andre deltagere på holdet sætter underviserne det i relation til dine aktuelle udfordringer og projekter i organisationen.

Sommerskolekurserne finder sted i sommerperioden, hvor de fleste har mulighed for at sætte tid af til kompetenceudvikling. 
Læs mere om Sommerskole her

CBS EXECUTIVE SOMMERSKOLE 2023

Tidligere sommerskoledeltagere udtaler:
”En unik måde at lade teori smelte sammen med virkeligheden på. Gode cases og yderst kompetente undervisere. Godt niveau blandt deltagere, som kom nogenlunde fra samme ledelseslag i de respektive virksomheder. Man får virkelig brugbar viden og eksempler, som man kan gå hjem og starte med mandag morgen.”
Anne Axelgaard, Head of People, Culture & Communications, Goodvalley A/S

”Det helt unikke er netop blandingen af teori, case og diskussioner i grupper. Fungerede rigtig godt med mængden af teori og konkrete værktøjer, blandet med cases og gruppearbejde. Meget lærerigt og værdifuldt at høre erfaringer fra andre virksomheder og i andre brancher.”
Emilie Ottesen, analysekonsulent, HK Danmark
Tilmeld dig her

Det er muligt at søge støtte til kompetenceudvikling hos CBS Executive Fonden gennem kompetencefonde for udvalgte grupper af ansatte. Læs mere.

Med venlig hilsen
Nina Ingvartsen
Program Manager
CBS Executive Sommerskole
 
Klassiker:
Perspektiver på Forandringsledelse

I en omskiftelig verden er forandringer nødvendige for at virksomhederne kan forblive relevante. Bliv bedre i stand til at tilrettelægge komplicerede forandringsprocesser og forstå din egen rolle som forandringsleder.

kurset vil du tilegne dig en kritisk anvendelse af værktøjer i planlægningen af konkrete forandringsprocesser.

Dato: 
Den 21. 25. august 2023

Fakultet: 
Jesper Strandgaard, professor, CBS og Jan Molin, professor, CBS.
Læs mere
Bestseller:
Bæredygtighed, Strategi og Forretningsudvikling

Hvordan styrker du koblingen mellem FN’s verdensmål og virksomhedens forretningsudvikling? Hvilke strategiske muligheder og risici er der forretningsmæssigt i arbejdet med bæredygtighed og CSR? Kurset giver indblik i grundlæggende teorier og problemstillinger samt inspiration og konkrete værktøjer til at få social og miljømæssig ansvarlighed til at spille sammen med strategi- og forretningsudvikling i egen organisation.

Dato: 
14. – 18. august 2023


Fakultet:
Steen Vallentin, lektor, CBS og Anne Mette Erlandsson Christiansen, ekstern lektor, CBS.
Læs mere
NEW: Scaling Sustainable Business Through Partnering

The course addresses the question of how to rapidly scale sustainable business. Participants will be updated on the newest approaches to strategic partnering as a tool for business development and scaling in global value chains.

Focus is on developing, organizing, governing, and managing complex strategic partnerships within and across organizational and national borders and is targeted at individuals and businesses involved in driving the business developments towards a zero-carbon world.

Dates:
19 - 21 June, 2023

Faculty:
Professor Bo Nielsen, University of Sidney and Senior Specialist Lise Backer, Alliance & Innovation Management, Vestas

Learn more
CBS Executive Fonden | Porcelænshaven 22 | 2000 Frederiksberg | Copenhagen, Denmark | +45 38 15 60 00
Facebook
LinkedIn
Instagram
Website
Email


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
CBS Executive · Porcelænshaven 22 · Raavarebygningen · Frederiksberg 2000 · Denmark