Copy

Sæt strategisk interessevaretagelse på din dagsorden

Kære <<First Name>>

Hvis du er en af de 100.000 deltagere, der mødte op til Folkemødet i Allinge for et par uger siden, kan du sikkert nikke genkendende til, at Folkemødet 2017 bød på interessante foredrag og intense debatter. Fornyelse af den offentlige sektor, robotteknologi, samspillet mellem det politiske og borgerne er bare få eksempler på de mange emner, som borgere, politikere, interesseorganisationer, lobbyister og virksomheder diskuterede.

Uanset hvilke emner, der kommer til at præge den politiske dagsorden i fremtiden, kommer de til at have en indflydelse på dig, der arbejder strategisk med interessevaretagelse.

Vores nye uddannelse styrker dig i dit daglige arbejde med public affairs. På uddannelsen giver undervisere fra CBS dig indsigt i de seneste tendenser inden for disciplinen public affairs, og et af Danmarks førende PA-bureauer - Rud Pedersen - deler praktiske erfaringer fra hverdagen med interessevaretagelse.

Læs mere om uddannelsen og erfaringerne fra tidligere deltagere nederst i denne mail.

Med venlig hilsen
Kim Pedersen
Programdirektør, CBS Executive 

Tidligere deltagere på Public Affairs Uddannelsen udtaler
"Konkrete værktøjer i kombination med muligheden for at udvide sit professionelle netværk var den primære årsag til, at jeg valgte netop dette kursus."
 
"Rigtig godt kursus! Der var en god sammenhæng mellem det teoretiske og praktiske. Godt at få konkrete værktøjer, der kan bruges i hverdagen."

 
"Det har været et rigtig godt og udbytterigt kursus. Det har været godt at få nogle værktøjer/skabeloner, som kan bruges direkte i ens egen PA-virkelighed."
 
"Meget lærerigt, med god kombination af teori og praksiseksempler. Meget professionelt set up og fornemt "værtskab" fra arrangørernes side. Vil klart anbefale det til andre."
 
"Meget godt kursus. Gav en fin introduktion til det at arbejde med PA, fagets værktøjer og udfordringerne. Det var en stor styrke ved kurset, at det var en blanding af teori og praktisk erfaring."
Læs mere om uddannelsen
Executive Public Affairs Uddannelsen
Styrk din forståelse af den politiske og samfundsmæssige situation, som danner rammerne for din professionelle hverdag og højn dine kompetencer i forhold til rådgivning og interessevaretagelse. 

På Executive Public Affairs Uddannelsen undervises du af erfarne public affairs-undervisere fra CBS, som i samspil med ledende public affairs-eksperter fra Rud Pedersen vil bidrage med relevant erfaring, viden og indsigt. 

Deltagerprofil:
Personer med mindst 3-5 års erfaring på arbejdsmarkedet, der arbejder i enten den private, offentlige eller 3. sektoren og har brug for at opkvalificere sine kompetencer inden for strategisk interessevaretagelse.


Fakultet:
Anders Brink Lund, professor, Department of Business and Politics, CBS. Jonas Wulff Juul Jørgensen, Managing Partner, Rud Pedersen A/S, Henriette Kjær, tidligere minister, Public Affairs Director, Rud Pedersen A/S med flere.


Dato: 
Fem dage i perioden 27. sep. - 6. dec.
Tilmeld dig her
Råvarebygningen | Porcelænshaven 22 | 2000 Frederiksberg | Copenhagen, Denmark | +45 38 15 60 00

Afmeld nyhedsbrev