Copy

Fra "ordinary to legendary"

Kære <<First Name>>

“Magiske øjeblikke” er afgørende både i leder-medarbejder-relationen og i kontaktpunkterne mellem medarbejdere og kunder. Det skaber engagement, ejerskab og glæde.

På vores event tirsdag den 23. april kl 13.30 - 18.00 vil vi highlighte nogle af de fundamentale ledelsesprincipper, som har hjulpet Tivoli og Disney til at blive to af de stærkeste brands - i Danmark og i verden. 

Som deltager vil du få nye og innovative indsigter i, hvordan du gennem “evolutionary leadership” og magiske kundeoplevelser får transformeret din organisation fra ”ordinary to legendary” og tager service excellence til det næste niveau.

Indlægsholdere:
Alicia Matheson, som er President og Executive Coach i Matheson Global Consulting, har mere end 20 års ledelseserfaring bl.a. fra sit arbejde med the Walt Disney Company og UN, samt fra flere suscesfulde selvstændige virksomheder. Alicia har hjulpet tusindevis af erhvervsfolk med at udvikle deres lederskab og skabe en kundeorienteret kultur.

Ian Wisler-Poulsen, som er Customer Experience Manager for Tivoliakademiet, har mange års erfaring med servicedesign og visuel kommunikation. Han er anerkendt for sine foredrag og workshops og er desuden forfatter til Grundbog i Servicedesign og flere andre fagbøger. 

Mogens Bjerre, som er lektor på CBS og Academic Dean på CBS Executive, er fast underviser på en lang række af CBS og CBS Executives uddannelser inden for service og marketing, og han besidder en særlig evne til at få omsat kompliceret teoriforståelse til praksisforståelse.

Se programmet og tilmeld dig her.

Nederst i denne mail kan du læse mere om vores uddannelse Service Excellence Chefakademiet, hvor vi som en del af programmet tager en studietur til Californien og tilbringer en dag sammen med Alicia. Læs også om vores uddannelse Kundeorienteret Lederskab, hvor Ian underviser som en del af forløbet hos Tivoliakademiet.

Med venlig hilsen
Stine Staffeldt

Programdirektør, CBS Executive

Kundeorienteret Lederskab (KuLe)
På uddannelsen Kundeorienteret Lederskab arbejder du med at skabe en stærk kundeorienteret kultur, blandt andet ved at styrke din virksomheds fokus på ekstraordinær service og unikke kundeoplevelser i alle touch-points.

KuLe giver dig værktøjer og metoder til at sætte kunden i centrum og til, hvordan du gennem arbejdet med dit eget lederskab kan sætte medarbejderne op til succes og udvikle samspillet med jeres kunder - for derigennem at skabe innovation og styrke kunderejsen. På KuLe kan du bl.a. møde Ian Wisler-Poulsen og høre endnu mere om, hvordan Tivoli benytter Customer Experience Management. Kundeorienteret Lederskab er for erfarne mellemledere og projektledere.
Læs mere om KuLe
Service Excellence Chefakademiet (SECA)
Fundamentet i Service Excellence Chefakademiet og nøglen til forløbets effekt bygger på co-creation mellem din virksomhed og dens kunder. SECA er et dybdegående og intensivt forløb med en effekt, der kan måles og dokumenteres, og hvor det handler om at styrke din og virksomhedens forretningsmæssige udvikling via et stærkt personligt lederskab, øget kundeindsigt, serviceinnovation og et konkret strategiunderstøttende projekt.

På SECA kan du bl.a. møde Alicia Matheson og høre endnu mere om, hvordan Disney har arbejdet med kunderejsen og ekstraordinære serviceoplevelser. Service Excellence Chefakademiet er for ledere af ledere eller ledere af specialister.
Læs mere om SECA
Råvarebygningen | Porcelænshaven 22 | 2000 Frederiksberg | Copenhagen, Denmark | +45 38 15 60 00
Afmeld nyhedsbrev  Privatlivspolitik


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
CBS Executive · Porcelænshaven 22 · Raavarebygningen · Frederiksberg 2000 · Denmark