Copy

SECA skaber rammerne for co-creation 

Kære <<First Name>>

For mange organisationer kan det være en stor udfordring at aktivere eksterne og interne interessenter i innovations- og udviklingsprocesser.
 
Inddrag kunderne
På uddannelsen Service Excellence Chefakademiet (SECA) træner vi deltagerne i at inddrage kunderne til stor gensidig inspiration for både kunder og deltagere. Hvert år afholder vi en kundeworkshop på uddannelsen med fokus på kunde- og brugerdreven innovation. Her sidder deltagerne sammen med kunder og samarbejdspartnere og får nye input til egne forretningsudviklingsprojekter. Formålet er at vise, hvilke indsigter der ligger gemt her. Netop "udefra-ind-perspektivet' er gennemgående på SECA-uddannelsen, som er medvirkende til øget innovation, værdiskabelse og vækst.

Involver medarbejderne
Et andet vigtigt element i uddannelsen er forankringen i virksomheden. Gennem involvering af både chefer, kolleger og medarbejdere opnår deltagerne større opbakning til både den ledelsesmæssige og forretningsmæssige udvikling. Se med, når Betina og Lars fortæller om deres oplevelse af effekten i nedenstående videoer.

Læs mere om SECA
Det siger deltagerne om uddannelsen
Få et indblik i, hvor stor betydning SECA-forløbet har for deltagerne og deres forretning:
Betina Vergo, Director hos Tryg, fortæller om SECA-uddannelsen
"Min personlige ledelse i fremtidige ledelsesopgaver vil for altid være positivt påvirket af min deltagelse på SECA. Jeg har fået langt større empowerment til at igangsætte og videreføre troen på det unikke resultat i samarbejde med først medarbejdere og dernæst kunder." - Pia Jette Hansen, Teaterdirektør Bellevue
Lars Østergaard, Senior Director hos Falck Health Care, fortæller om SECA-uddannelsen.
Du kan allerede nu tilmelde dig Service Excellence Chefakademiet, hvis du vil sikre dig en plads på holdet, som starter i august 2020 og løber frem til juni 2021.
Du er også velkommen til at tage fat i mig på telefon 4035 8752 og få en snak om, hvordan SECA kan være med til at transformere dig og din forretning gennem forankring af læring i din organisation.
Med venlig hilsen
Stine Staffeldt

Programdirektør, CBS Executive
CBS Executive Fonden | Porcelænshaven 22 | 2000 Frederiksberg | +45 38 15 60 00
Facebook
Website
LinkedIn
Email
Afmeld nyhedsbrev  Privatlivspolitik


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
CBS Executive · Porcelænshaven 22 · Raavarebygningen · Frederiksberg 2000 · Denmark