Copy
"Vi skal tiltrække, udvikle og understøtte de store talenter, der kan være med til at skabe innovationen i vores organisationer." - Kasper Holten

Bæredygtig ledelse af hele mennesker

Kære <<First Name>>

High Performance Leadership og High Performance TEAM Leadership er to unikke lederuddannelser, som bringer det bedste fra kunsten, sporten, erhvervslivet og videnskaben ind i et samlet leadership-forløb. Uddannelserne er skabt gennem et samarbejde mellem CBS Executive Fonden og High Performance Institute.

High Performance Leadership (HPL) henvender sig primært til ledere og ledergrupper på senior- og toplederniveau fra det private erhvervsliv og den offentlige sektor.
High Performance Leadership er et opgør med tidens tro på, at mennesker drives til arbejdsglæde og mening gennem et utal af meningsløse resultatmål og simple belønningssystemer. High Performance Leadership handler først og fremmest om at inspirere, vise tillid og skabe tryghed blandt medarbejderne for at skabe en fælles drøm baseret på et klart formål, et stærkt lederskab, træning og feedback. Ægte High Performance Leadership reducerer risikoen for dårligt arbejdsmiljø og styrker arbejdsglæden, selvværd, tilhør og den personlige mestring i en inkluderende og lærende kultur. Alt sammen faktorer, der kan aflæses på bundlinjen. Derfor er det ikke chefer, der er brug for – det er ledere.

Læs mere om High Performance Leadership
High Performance Leadership er en anden måde at tænke ledelse på. Her er lederens rolle at skabe en fælles retning og slippe medarbejdernes kreativitet, evner og fulde potentiale fri.”
 - Jim Hagemann Snabe, underviser på High Performance Leadership og en af initiativtagerne til uddannelsen
High Performance TEAM Leadership (HPTL) er en lederuddannelse for virksomhedens afgørende ledere. Den henvender sig til ledere, der leder medarbejdere. Teamledere, afdelingsledere, mellemledere og projektledere fra den private og offentlige verden. På uddannelsen har vi et stort fokus på at skabe træningsbanen, fordi vi tror på, at medarbejdere må træne mere, hvis de skal blive bedre og udfolde deres fulde potentiale. Erhvervslivet må lære at træne mere. Ligesom man gør i sport og kunst! I stedet for at skrive mere, vil vi lade nedenstående citat fra en tidligere deltager stå alene - for det er det, High Performance Team Leadership vil og kan:
High Performance TEAM Leadership er en uddannelse, der er forud for sin tid. Jeg er slet ikke i tvivl om, at fremtiden bringer et helt anderledes arbejdsmarked, hvor fokus flyttes til bæredygtig ledelse af hele mennesker, og hvor målet ikke længere er at skabe hurtige resultater på bekostning af medarbejdernes ve og vel. Vi skal væk fra idealisering af at have travlt og hen til et sted, hvor arbejdsdagen er en energigivende del af vores liv. Glade og inspirerede mennesker tager ansvar og er langt mere produktive - det er simpelthen win/win. HPTL fokuserer på netop dette, og jeg drømmer om, at mange flere tager HPL-uddannelserne, så vi kan “start a movement” og komme hurtigere frem til fremtiden og et arbejdsliv, der gør os alle godt.”– Kirsten Sasady, AkademikerPension, tidligere deltager
Læs mere om High Performance TEAM Leadership
Deltagerne på seneste forløb gav uddannelsen en fantastisk samlet evaluering på 4,9 ud af 5, hvor 5 svarer til meget tilfredsstillende
Hvis du har spørgsmål til uddannelserne eller tilmelding, er du meget velkommen til at kontakte os

Med venlig hilsen
Stine Staffeldt, Program Director, CBS Executive Fonden, sts@cbs-executive.dk / 4035 8752
Allan Levann, direktør, High Performance Institute, allan@highperformance.dk / 2172 0153
 
Råvarebygningen | Porcelænshaven 22 | 2000 Frederiksberg | Copenhagen, Denmark | +45 38 15 60 00
LinkedIn
Facebook
Instagram
Website
Email
Afmeld nyhedsbrev  Privatlivspolitik


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
CBS Executive · Porcelænshaven 22 · Raavarebygningen · Frederiksberg 2000 · Denmark