Copy

Værdiskabelse gennem stærkt lederskab og forretningsindsigt

Kære <<First Name>>

”Kundeoplevelsen har udviklet sig til at være den mest afgørende faktor for at opnå succes for virksomheder på tværs af alle brancher.”  – Meenakshi Sharma & D.S. Chaubey, Uttranchal University

På uddannelsen Kundeorienteret Lederskab (KuLe) giver vi dig værktøjer og metoder til at skabe unikke kundeoplevelser og udvikle dit lederskab, så du bliver en rollemodel i forhold til at skabe en kundeorienteret kultur og værdi for kunderne.

Gennem 360 graders feedback, action learning og aktiv involvering af kunderne skaber deltagerne værdiskabende kunderejser, engagerede medarbejdere og innovation gennem arbejdet med deres virksomhedscases.

På det seneste forløb af uddannelsen har deltagerne givet KuLe en fantastisk Net Promoter Score på 67 (svarende til en samlet evaluering på 9,0 på en skala fra 1-10). Tidligere deltagere udtaler:

”KuLe har givet mig et nyt syn på kunderne, som har skabt flere nye initiativer hos MONSTRUM, som jeg glæder mig til at se frugten af. Vigtigheden af glade medarbejdere og glade kunder har fået særlig fokus - det er sådan, vi vokser. Jeg har fået kendskab til nye værktøjer, der skaber refleksioner i forhold til ledelse af medarbejderne, ledelse af virksomheden og selvledelse.”
– Amalie Muff Enevoldsen, Vice Director, MONSTRUM

”KuLe har for mig været et interessant møde med tilgange til teori og læring, der helt klart ligger uden for mit vanlige perspektiv og også uden for min comfort zone – dog, i forhold til sidste, på en behagelig måde.”
– Thomas Bendix, Head of Communication and Marketing, Louisiana

”Jeg har igennem hele forløbet fået god inspiration til mit daglige arbejde med ledelse og kunder. CBS Executive har leveret varen med topprofessionelle og motiverende undervisere. Jeg har fået fyldt min værktøjskasse med brugbare og relevante metoder. Sidst men ikke mindst, super sparring med hele holdet, som har været meget åbne med at dele udfordringer fra deres hverdag.”
– Lisbeth Bangsgaard, Customer Service Manager, RGS Nordic
Læs mere om Kundeorienteret Lederskab
Vi starter næste forløb 7. december og glæder os til at byde velkommen til vores 10. hold, som er et jubilæumshold!
Vil du vide mere?
Kort sagt giver Kundeorienteret Lederskab dig værktøjerne til at skabe resultater ved at involvere og engagere dine medarbejdere, kolleger og kunder. Gennem praksisnært case-arbejde og en solid akademisk teoriramme styrker uddannelsen dit personlige lederskab og dine forretningsmæssige kompetencer. Du kan læse mere om uddannelsen på vores website eller ringe til mig på 4035 8752.
Med venlig hilsen
Stine Staffeldt
Program Director
CBS Executive Fonden
CBS Executive Fonden | Porcelænshaven 22 | 2000 Frederiksberg | +45 38 15 60 00
Facebook
Website
LinkedIn
Email
Instagram
Afmeld nyhedsbrev  Privatlivspolitik


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
CBS Executive · Porcelænshaven 22 · Raavarebygningen · Frederiksberg 2000 · Denmark