Copy

Det er ikke chefer, der er brug for – det er ledere

Kære <<First Name>>

Det er med stolthed, at vi på uddannelsen High Performance Leadership 2020 kan præsentere deltagerne for to af de mest markante ledere i Danmark. Årets leder i Danmark, Mads Nipper, CEO, Grundfos og tidligere adm. direktør på TV2 Danmark, Merete Eldrup, som nu har valgt at gå bestyrelsesvejen.

Et ledelsesmindset, der matcher nutiden
High Performance Leadership´s helt centrale mindset om at samle markante personligheder fra sport, kunst, videnskab og erhvervsliv er stadig det, der gør denne lederuddannelse unik – også globalt set. Fordi netop viden og erfaringer fra de fire verdener er helt afgørende at inddrage i en tid, hvor digitaliseringen udfordrer lederskabet, kravene til produktinnovation og kreativitet skærpes, og evnen til at være hurtig på fødderne er helt nødvendig. Ledelse i en digital verden, som er under voldsom transformation, forudsætter et nyt lederskab. Et personligt, empatisk, transparent og modigt lederskab, der kan skabe følgeskab og mening – ikke kun for den enkelte, medarbejderne, organisationen, men for hele samfundet.
 
Fra de fire verdener vil du tillige møde Jim Hagemann Snabe, Mikael Trolle, Lene Tanggaard, Kasper Holten, Mette Hybschmann, Kasper Hjulmand, Kim Kristensen, Cornelia Beskow med flere.

Med venlig hilsen
Allan Levann, High Performance Institute og Stine Staffeldt, CBS Executive 

Tilmeld dig her
Råvarebygningen | Porcelænshaven 22 | 2000 Frederiksberg | Copenhagen, Denmark | +45 38 15 60 00
Twitter
Facebook
Website
Afmeld nyhedsbrev  Privatlivspolitik


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
CBS Executive · Porcelænshaven 22 · Raavarebygningen · Frederiksberg 2000 · Denmark