Copy

Kære <<First Name>>

Da du er tidligere deltager på et af vores læringsforløb og en del af vores alumni-community, vil vi gerne tilbyde dig muligheden for at deltage virtuelt på en spændende Morning Brief om Danmarks konkurrencekraft og demokrati i relation til krigen i Ukraine. Vi sætter fokus på, hvordan vi beskytter demokratiet, der i disse dage er under pres. Og hvordan vi fastholder vores konkurrenceevne i skyggen af en ny økonomisk krise som følge af den geopolitiske splittelse.

CBS Executive Fonden og PensionDanmark inviterer til Morning Brief hvor Arturo Bris, professor hos IMD Business School vil bidrage med sine perspektiverArturo Bris er blandt andet leder af World Competitiveness Center og forfatter til bogen "The Right Place: How National Competitiveness Makes or Breaks Companies”. Arturo Bris’ seneste måling af konkurrencekraften på tværs af lande placerede for første gang Danmark på en flot førsteplads. 
Derudover deltager Mykhailo Vydoinyk, den ukrainske ambassadør i Danmark, som vil beskrive den nuværende situation i Ukraine og give sine bud på, hvordan Danmark og resten af Europa kan bidrage til genopbygningen af landet.
Den virtuelle Morning Brief afholdes fredag den 30. september 2022 fra kl. 08.00-09.30 og deltagelse er gratis. Du kan læse mere og tilmelde dig virtuelt via dette link. Bemærk, at fysisk deltagelse på arrangementet kun er mulig for PensionDanmarks kunder.
Tilmeld dig virtuel Morning Brief her
Med venlig hilsen
CBS Executive Fonden
CBS Executive Fonden | Porcelænshaven 22 | 2000 Frederiksberg | Copenhagen, Denmark | +45 38 15 60 00
Facebook
LinkedIn
YouTube
Instagram
Du modtager denne invitation, fordi du tidligere har deltaget på et kursus hos CBS Executive Fonden. 

Afmeld nyhedsbrev  Privatlivspolitik


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
CBS Executive · Porcelænshaven 22 · Raavarebygningen · Frederiksberg 2000 · Denmark