Copy
Se deltagernes anbefalinger af Kundeorienteret Lederskab

Skab succes for dine medarbejdere og for dine kunder

Kære <<First Name>>

Vil du sætte fokus på forretningsudvikling og strategiimplementering og videreudvikle din virksomhed gennem et stærkt kundefokus?

Sæt skub i dine forretningsmæssige og personlige kompetencer
Kundeorienteret Lederskab tager dig igennem 10 dage fordelt over 4 faser, hvor der sættes fokus på dine ledelses-, forretnings-, kunderelations- og forandringskompetencer. Med udgangspunkt i en konkret forretningsmæssig case udvalgt i samråd med din chef får du anledning til at afprøve vigtige strategi- og forretningsmodeller samt værktøjer, som understøtter kundeorienteringen i din virksomhed. Du bliver bl.a. i stand til at afdække sammenhængen mellem eget lederskab, medarbejdernes engagement, performance og kompetencer, værdiskabelse, kundetilfredshed, kundeloyalitet og forretningsmæssige resultater.

Deltagerne har evalueret uddannelsen højt
Igen i år har uddannelsen fået imponerende evalueringer af deltagerne med en flot Net Promoter Score (NPS) på 76, hvilket svarer til en evaluering på 9,12 på en skala fra 1-10. Du kan læse yderligere om deltagernes anbefalinger i videoen øverst i mailen. Kundeorienteret Lederskab henvender sig blandt andet til mellemledere, projektledere og product owners.

Vi vil gerne sparre med dig
For en personlig samtale og sparring om, hvad du og din virksomhed kan få ud af at deltage på Kundeorienteret Lederskab, er du velkommen til at kontakte mig på sts@cbs-executive.dk eller mobil 4035 8752.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Læs mere om Kundeorienteret Lederskab
Med venlig hilsen
Stine Staffeldt

Programdirektør
CBS Executive
Råvarebygningen | Porcelænshaven 22 | 2000 Frederiksberg | Copenhagen, Denmark | +45 38 15 60 00
Afmeld nyhedsbrev  Privatlivspolitik


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
CBS Executive · Porcelænshaven 22 · Raavarebygningen · Frederiksberg 2000 · Denmark