Copy
Se video fra SECAs 25 års jubilæum

Stærkt lederskab som rettesnor gennem 30 år

Kære <<First Name>>

Vi er stolte over snart at kunne fejre 30. års jubilæum på vores uddannelse Service Excellence Chefakademiet (SECA). Gennem 30 år har vi uddannet ledere med et unikt fokus på integreret ledelses- og forretningsmæssig udvikling. Vi har set, at et stærkt lederskab er forudsætningen for at kunne skabe kundereven innovation og værdi. Gennem intensiv sparring, involvering af deltagernes egne organisationer, interessenter og kunder i action learning-projekter skabes ejerskab og effekt. Netop dette fokus har været medvirkende til, at vi for 30. gang kan åbne for tilmeldingen for ledere, der gerne vil opnå succes gennem eget lederskab - for SECA har formået konstant at forny sig sammen med kunderne og videreudvikle det programdesign, som ligger til grund for, at deltagerne gang på gang opnår effektfulde resultater.  

SECA introducerer ledelsesprisen
For første gang uddeler SECA en service excellence ledelsespris til en leder, som har formået at gøre en forskel i forhold til at skabe unikke serviceoplevelser:

"Uddelingen af ledelsesprisen er med til at sætte fokus på best practice serviceledelsesprojekter og giver mulighed for at få delt erfaringer fra ledende danske service- og vidensvirksomheder. Endeligt kan det også være medvirkende til, at den gode service bidrager til et bedre samfund ved at sætte fokus på styrker i de menneskelige relationer," 
forklarer Program Director Stine Staffeldt.

Indstillingen til ledelsesprisen foregår gennem en ansøgningsproces, hvor deadline for indstilling er 14. januar 2023. Finale og prisoverrækkelse vil foregå på SECA’s 30 års jubilæumskonference d. 16. marts 2023. Med prisen følger en præmie på DKK 25.000 eller en selvvalgt uddannelse hos CBS Executive Fonden. Nærmere info følger snarest.
SECA-uddannelsen starter næste gang 22. august 2022, hvor du kan blive en del af jubilæumsforløbet og deltage i den festlige fejring i 2023. Du kan også se frem til en studietur til San Francisco, hvor vi bl.a. besøger Berkeley og Stanford. Du kan tilmelde dig og læse mere om uddannelsen på vores website.
Læs mere om SECA
Vil du vide mere?
Kort sagt giver Service Excellence Chefakademiet (SECA) dig værktøjerne til at skabe forretningsmæssige resultater gennem stærkt lederskab og kundedreven innovation. Du er velkommen til at ringe til mig på 4035 8752, hvis du vil høre mere om den effekt, som du og din organisation kan opnå med SECA.

Med venlig hilsen
Stine Staffeldt
Program Director
CBS Executive Fonden

Råvarebygningen | Porcelænshaven 22 | 2000 Frederiksberg | Copenhagen, Denmark | +45 38 15 60 00
Facebook
Website
LinkedIn
Instagram
YouTube
Email
Afmeld nyhedsbrev  Privatlivspolitik


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
CBS Executive · Porcelænshaven 22 · Raavarebygningen · Frederiksberg 2000 · Denmark